2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046710 بازدید | 684539 پست
اخه دقیقا میشه چهلم پدرشوهرم بعد چه جوری برم سختمه تاکید ک کرد از سمت منشی بود تلفنی پرسیدم از دکتر ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه 🥺🕊️

انشالله خدا به همسرتون و خانواده محترمشون صبر بده

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سن که یه عدده🤪 اخه من کلا ۵ ماه جلوگیری کردم شایدم کمتر دوماه اول یادمه قرص خوردم  همین از ...

منم مث  شما ۶ ماه جلوگیری داشتم از ۹۲ ب بعدهم زندگیم شده قبل پریود بعد پریود  از این دکتر ب اون دکتر ان شالله که خدا برامون بخاد نمیدونم حکمتش رو ولی قطعا زمانشم مشخصه امیدوارم که دیگه بیشتر از این امتحانمون نکنه و دلمون رو با نی نی های سالم و صالح شاد کنه.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مث  شما ۶ ماه جلوگیری داشتم از ۹۲ ب بعدهم زندگیم شده قبل پریود بعد پریود  از این دکتر ...

درست وسط زندگی نشسته ام

صبور ! امیدوار ! خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده...

اینو بر وصف حال دل شما گفتم امیدوارم خوشتون بیاد😁

از گوگل دزدیدمش🤪

اهسته جونم یه موقع هایی هست انقد کم میاری که حتی ادم راضی میشه به پایان دادن زندگیش

متاسفانه من از همین دسته ادم هام

ولی خوبیش اینه زود میگذره دوباره قوی میشم دوباره ببخیال هرچی غم و بچه هست 

با خودت مدارا کن که این حسو حالت گذراس

انشالله به زودی زود به حاجت دلت برسی برات خوشحالی کنیم

ما هممون مثل هم هستیم فقط لباس غم هامون فرق داره 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الحمدلله امروز خیلی بهترم ممنونم از شما و بقیه دوستانی که جویای احوالم بودند @باران31   &n ...

درد و بلا ازت دور باشه مهتاب عزیزم

الهی شکر ک بهتری

همیشه خبر سلامتیتون رو بشنویم دوستم❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
:) دیروز خیلی اسمتون میومد جلو چشمم♥️ انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ، انشالله به زودی به ...

زیاریت قبول عزیزم

ممنون ک قابل می دونی ماهارو و برامون دعا می کنی

خوشا ب سعادت همه دوستانی ک این مدت زیارت بودن

الهی ک همگیتون حاجت روا و دست پر برگشته باشید🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
زیاریت قبول عزیزم ممنون ک قابل می دونی ماهارو و برامون دعا می کنی خوشا ب سعادت همه دوستانی ک این م ...

مهدیه جونم😍♥️ فکر نکنی یادم نبودی ها 

ماشاالله لیست مهتاب جون کامل بود ..😎

فسقلی چطوره اذیتت که نمیکنه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درست وسط زندگی نشسته ام صبور ! امیدوار ! خسته و ادامه دهنده و ادامه دهنده... اینو بر وصف حال دل ...

😂😂 افرین ب دلم نشست.

واقعا منم خیییلی جاها کم اوردم گفتم خدا حتما و قطعا خواست تو هست که تو این ره قرار گرفتم پس خودت بهم ارامش بده اینو بهم بدهکاری و ب قول شما دوباره قوی شدم از س گرفتم ی جای سالم از قلب و جگرمون نمونده بی زخم ولی میدونم التیام میبینن بزودی انشااله معجزه خدا برات اتفاق بیوفته عزیز مهربون

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
😂😂 افرین ب دلم نشست.  واقعا منم خیییلی جاها کم اوردم گفتم خدا حتما و قطعا خواست تو هست که تو ...

خود اوس کریم هوامونو داره غمت نباشه رفیق😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام الهه جان ۲۵۰۰ و ۲۷۰۰ عزیزم هر کس میتونه طبیعی زایمان کنه، طبیعی خیییلی بهتره اگر مجبور به سز ...

آخخخخخخخخخ من به قربونتون 🤤🤤🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام سحرجان سلامت بچه که ربطی به سایز شکم شما نداره!! منم شکمم در حد دوقلویی بزرگ نبود ولی الحمدال ...

ممنون بهاره جون نمیدونی چقد احساس اطمینان و خوبی بهم داد حرفات 

والا منکه تجربه بارداری نداشتم دکتر هم اینطوری گفت باور کن از استرس خیس عرق شده بودم

سلام قربونت برم عزیزم،خودت خوبی؟❤❤❤گلپسرت خوبه😍 من که نه واقعا خسته شدم ببخشید از داخل مقعدم تیر م ...

کویین جان یبوست نیستین؟

من خیلی کم یوبس میشم ولی هروقت میشمم از مقعد تا رحمم یه تیر وحشتناک می‌کشه گاهی اوقات حتی جلوی حرکتمم میگیره باید ثابت بمونم انقد گریه میکنم ک حد نداره بخاطر دردش

انشالله بسلامت طی کنید روز های باقیمانده رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من امروز روز شانزدهم انتقال جنین بود ازمایش دادم مثبت شد انشاالله قسمت همه کسانی که اولا ...

اخ قلبم🤤😍

نمیدونی چه انرژی بهم دادی انشالله بسلامتی و دل خوش

مبارکت باشه عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امکان سقط با ضخامت پایین زیاد هست هرچی ضخامت بالاتر باشه جنین بهتر و محکم تر لانه گزینی میکنه

سحر جون چطوری فسقلی ها خوبن؟

هنوزم اذیتی ؟ یا خداروشکر بهتری

چند هفته شدین؟ برعکس بارداری بهاره جان که برام زود گذشت بارداری شما تموم نمیشه 🤭🫣

انشالله بسلامتی و در زمان مناسب بغلشون کنی 

و زایمان راحتی داشته باشی 🧿🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40