2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
بچه ها جونی امروز انتقال فرش دادم، با قلب های شکستتون که دعاهاتون گیرا هست برام دعا کنید  من د ...

عزیز دلم انشالله که ۱۴ روز دیگه با بهترین نتیجه روبرو بشی .امیدت به خدا باشه .فکرای منفی هم نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها

ان شا الله حال همگی تون خوب باشه

کسی میتونه لطف کنه  امشب ۹۹ لعن و ۹۹ سلام زیارت عاشورا رو بجای من بخونه

خودم امشب زیارت و با یک سلام میخونم چون چند روزیه ویروس گرفتم امشب اصلا حالم خوب نیست نمیتونم خودم۱۰۰ تا رو کامل بخونم 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها ان شا الله حال همگی تون خوب باشه کسی میتونه لطف کنه  امشب ۹۹ لعن و ۹۹ سلام ...

عزیزم من دارم برات میخونم. فعلا ۱۰ تا خوندم اما نمیدونم بتونم همه رو بخونم یا نه

بچه ها جونی امروز انتقال فرش دادم، با قلب های شکستتون که دعاهاتون گیرا هست برام دعا کنید  من د ...

مبارکت باشه عزیزم. انشاالله که هم بنده خوبی هستی و هم مامان خیییلی خوبی میشی🙏🙏

مهتاب جون من کلا ۵۰ تا تونستم واست بخونم .انشالله خدا قبول کنه

قبول باشه عزیزم هم لعن خوندی هم سلام؟؟؟

الهی حاجت روا بشی و نی نی هاتو سالم بغل کنی😍🤩

بقیه ش رو خودم میخونم ان شا الله دوباره رفتم درمانگاه سرم گرفتم ان شا الله بهتر میشم

خدا بد نده عزیزم. همین گوارشیه؟ متاسفانه ماهم تو خونه درگیرشیم

نه امیکرون

سرفه شدید بیحالی لرز بدن درد یکهفته ست درگیرم 

دقیقا کرونایی که دو سال پیش همین موقع  تو بارداری گرفتم

خدا برای کسی نیاره

ان شا الله خودتون و عزیزانتون سلامت باشید

سلام آلایه جون خوبی؟شمام رفته بودی کربلا؟

سلام عزیزم. آره رفته بودم و امشب برگشتیم. و خدا شاهده قبل خودم یاد همه دوستای اینجا بودم❤️ الهی حاجت روایی تک تک مون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

[QUOTE=308420596]وای  چقدر خوب کاش همه دکترا بدن واقعا آمپول سخته درحد همون یک هفته میشه تحمل کد. خودتون خو ...[/QUOTE                                            خواهش میکنم نه من چیزی نگفتم انتقال اولم بود سردرنمیاوردم از داروها دکتر خودش اینطور داد عزیزم من تبریز مرکز جهاد ای وی اف کردم 

سلام عزیزم. آره رفته بودم و امشب برگشتیم. و خدا شاهده قبل خودم یاد همه دوستای اینجا بودم❤️ الهی حاجت ...

عزیرم زیارت قبول انشالا سال بعد اربعین نی نی تو دلت باشه امام حسین اجرت بده