2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️
9_آناشید۹۹✔️
۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️
۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️
14_roze_710✔️
15_sarvesahi✔️
16_mehremah✔️
17_houra1400✔️
18_رادیس12✔️
19_گیسوگلابتونم✔️
۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️
۲۲_sarayyyyyy✔️
۲۳_داداشمممم ✔️
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی✔️
۲۷_ماهورجان✔️
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063✔️
30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷✔️
32_آیدا128✔️
33_پروانه۲۱✔️
zohrehjafar i✔️_34
35_گندمک۱۱✔️
36_زین✔️
✔️Bahar2200_37
✔️asemaneabi i_38
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57✔️
42_نهال6467✔️
43_raaaaaz✔️

44_ترگل_رض✔️
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99✔️
48_pariiiii73  @pariiiii73   ✔🖤🏴
49_saeideh61
50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون✔️
56_تتهاترررررین✔️
۵۷_الا11543
۵۸_5golnarges✔️
۵۹__بهاره_✔️
60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193✔️
62_آرام۰۰۰✔️
۶۵_بانودریا✔️
۶۶_jooooodi ✔️
۶۷_5680✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🛑🛑🛑🛑🛑🛑 سلام خانما لطفا میشه جواب منو بدید. ذخیرم پایین دکتر فقط مکمل اوابوست برام نوشته‌. بن ...

دی اچ ای آ بگیر به مدت دو ماه بخور ،اوابوست به تنهایی برای ذخیره پایین هیچ کاری نمیکنه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😭😭 توکل بخدا خودش گفته از تو حرکت از من برکت انقدر دلم میسوزه وقتی یه جا میبینم نوشته تک فرزندی ...

خدا خودش معجزهشو نشونمون بده 

شما اولی رو طبیعی باردار شدین؟ چند وقته اقدامی مشکلتون چیه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
رستی سحر جان هی فکر میکنم سوال جدید میاد تو ذهنم. شما تو مام با کدوم دکتر بودین؟ اونجا هم بدون ازمای ...

عزیزم من اون موقع که مام میرفتیم خود دکتر نصر هنوز بود خودش برام انتقال داد دکتر نصر هم به هیچ ازمایش ایمنی و انعقادی اعتقادی نداشت و اصلا برای هیچکس نمی نوشت حتی یه ازمایش ساده پرولاکتین برای من ننوشته من هم خبر نداشتم مشکل پرولاکتین دارم داروهای انتقال هم بشدت پرولاکتین بالا میبره والکی فقط انتقال میداد اون موقع دکتر علیرضایی و لاهوتی اینا تازه اومده بودن پیش دکتر نصر که کار یاد بگیرن باور کن همین دکتر علیرضایی سه تا برگه دفترچه منوپاره کرد چون یه نسخه اشتباهی می نوشت منم دیگه اونجا نرفتم چهارتا جنین بلاست منو دکتر نصر حروم کرد البته شاید خیلی ها اونجا جواب گرفته باشن ولی من اصلا راضی نبودم

سلام دوستم منم مثل شما دیروز انتقال دادم،هم دوره ایم خواستم تگت کنم کاربریتو نمیدونستم انشااله نتی ...

دوستم یه چیز بگم‌بهم نخندیا امروز صبح بیبی زدم منفی بود اما بعد سه چهار ساعت که خشک شد در حد توهم یه هاله داشت 😀😀

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
دی اچ ای آ بگیر به مدت دو ماه بخور ،اوابوست به تنهایی برای ذخیره پایین هیچ کاری نمیکنه

سلام عزیزم خوبی چه خبرا پانکچر شدی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی چه خبرا پانکچر شدی 

سام فاطمه جون خوبم ممنون 

خودت چطوری ؟ 

بله پانکچر شدم ،دوتا جنین تشکیل شد عزیزم 

تو چطوری ؟ بهتر شدی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خدا خودش معجزهشو نشونمون بده  شما اولی رو طبیعی باردار شدین؟ چند وقته اقدامی مشکلتون چیه

بله عزیزم طبیعی باردارشدم.مثل خنگول ملنگا دوران راحتی رو گذروندم نه استراحتی نه استرسی که قلب تشکیل بشه بتا چند باشه

یعنی ۹ماه رو سرخوش سرخوش گذروندم

چندسال بعد برای بجه دوم اقدام کردم چکاب قبل از بارداری رفتم که متوجه شدم آندومتریوز دارم دکتر گفت اگر بارداربشی خودش خوب میشه یکسال اقدام کردم چقدر دارو و آمپول و اینا که نشد.بعد رفتم مرکز ناباروری جنین گرفتن و عمل کردن کیست برداشته شد. و تا الان دوبار انتقال دادم که نشده.یه بار دیگه انتقال میدم اگر نشد دیگه طبیعی اقدام میکنم تا خدا چی بخواد.

الان ۳سال بچه میخوایم و نشده و استرس اینو دارم که کیستم دوباره برگرده 

عزیزم من اون موقع که مام میرفتیم خود دکتر نصر هنوز بود خودش برام انتقال داد دکتر نصر هم به هیچ ازمای ...

نصر خیلیییی سقط داشت تو مریضاش،  یبار رفتم پیشش گفتم انوکسا من احتیاج  دارم منشی گفت خاب اگه خودت بخای میدیم،   من فک میکنم این چون خارج درس خونده مثل اونا عمل میکنه هیچ وقت نفهمیدم چرا اینقدر اسم در کرده نصر منم دیدم ایمنی اینا حالیش نمیشه نرفتم.  الان میبینم همین مام سرم میدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم