2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
نصر خیلیییی سقط داشت تو مریضاش،  یبار رفتم پیشش گفتم انوکسا من احتیاج  دارم منشی گفت خاب ا ...

باور کن من ازمایش دادم پرولاکتینم ۲۰۰۰ بود😳😳 رفتم بهش گفتم شما جنینای منو هدر دادین یه ازمایش از من نگرفتین گفت مگه همه طبیعی باردار میشن قبلش ازمایش میدن گفتم من مشکل داشتم که اومدم ای وی اف 

کلی هزینه کردم هیچی فقط دلم برای اون جنینای بلاست گرید A میسوخت که هدر رفت

دوستای گلم سلام. یه چیزی الان به ذهنم رسید برا انتخاب دکتر و مرکز.... 

البته در حد یه پیشنهاده.... 

ببینین آمار + یا - دو نوعه.... 

یه سریا همون انتقال اول + میشن چون هیچ مشکل خاصی غیر بحث لقاح و کاشت جنین ندارن جنین رو که به رحمشون منتقل میکنن + میشن.... 

یعنی به نظرم این مامانا خیلیم فرق نمیکرد با کدوم دکتر و مرکز انتقال میدادن تنها فاکتور مهم همون جنین شناس بوده که این مرحله رو به سلامتی طی کرده.... 

نمیگم دکتر خوب ملاک نیست اما به نظرم لااقل میشه گفت بین دکترای خوب خیلی مهم نیست کدوم اسم در کرده و از این داستانها..... 

اما وقتی بحث سقط مکرر و منفی شدن مکرر مطرح میشه داستان فرق داره باید برین سراغ دکتری که دنبال علت سقط مکرر و منفی شدن باشه..... 

یعنی نمیشه گفت چون فلان مرکز یا دکتر آمار + شدنش بالاست تو سقط مکرر یا شکست مکررم جواب میده.... 

چون ممکنه آمار +ش به خاطر + انتقال اولیا باشه و فقط جنین درست شده و کاشته شده و بدن مادرم اوکی بوده و همون اول گرفته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن من ازمایش دادم پرولاکتینم ۲۰۰۰ بود😳😳 رفتم بهش گفتم شما جنینای منو هدر دادین یه ازمایش از م ...

عجب دکتری بوده 

حالا طبیعی اونایی که اتفاقی باردار میشن هیچ ولی اونایی که خودشون می‌خوان و طبیعی باردار میشن همه این آزمایشات رو دکتر براشون می‌نویسه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستای گلم سلام. یه چیزی الان به ذهنم رسید برا انتخاب دکتر و مرکز....  البته در حد یه پیشنهاده ...

خلاصش کنم.... 

آمار + یا منفی رو با شرایط خودتون مقایسه کنین چون خیلی از همین دکترتی خوبمون اگه مامان مشکل جنبی نداشته باشه و جنین سالم رو انتقال بدن اکثرشون آمار +شون نزدیک هم میشه..... 

آمار + و - واقعی وقتی به چشم میاد که مامان مشکلات جنبیم داشته باشه و دکتری بتونه اونا رو رو کنه و موانع سر راه + شدن رو رفع کنه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من اون موقع که مام میرفتیم خود دکتر نصر هنوز بود خودش برام انتقال داد دکتر نصر هم به هیچ ازمای ...

راستش من هم همه اش حس میکنم دارن با اخلاق خوش با پنبه سر میبرن. اتفاقا این خانم هم مریض دکتر کتابی بود تو این انتقالش. کتاب و نصر و  ... همه روششون مثل همه و با دکتر اقصی کار میکردن. بعد نصر ازشون جدا شده. میگه به کتابی خیلی گفتم خانم دکتر یک دارویی برای ایمنی بدن خانم سارکگیت بده ایشون اصلا سرما هم نمیخوره و حتی یکبار کرونا نگرفنه نکنه ایمنیش بالاس اما نداده متاسفانه. میگه رحم جایگربن هم که به این راحتی پیدا نمیشه یعنی هر کدوم ما رفتیم تو سیکل چقدر درسر داشتیم برای این بنده خداها سه برابرش کنه. نمیتونسته برای خاطر سرمانخوردن که کیسشو عوص کنه. خلاصه الان هزار جور فکر و خیال تو سرشه که چرا نشد. با من مشورت میکنه. ادم برای تصمیم گیری خودش راحت تره تا اینکه اینجوری بخوای به کسی کمک کنی. خودشم میگه دیگه بریدم روحیه ام صفر صفره نمیدونم چه کنم

دوستم یه چیز بگم‌بهم نخندیا امروز صبح بیبی زدم منفی بود اما بعد سه چهار ساعت که خشک شد در حد توهم یه ...

ننمیدونم ولی به نظرم بی جهت هاله نمیده خیلی زوده بتا پایینه بررایه همین دیر رنگ گرفته استراحت مطلق بودی ؟

خلاصش کنم....  آمار + یا منفی رو با شرایط خودتون مقایسه کنین چون خیلی از همین دکترتی خوبمون اگ ...

دقیقا مسیله همینه. انا جون نمیدونم پیامعتی قبلیمو دیدی یانه. من خودم که برای بچه دوم انتفال دادم و حامله شدم  ولی پوچ بود سقط کردم و باز باید برم پانکچر ا سن بالا. الان برای خانمی دنبال دکترم که باید رحم جایگزین استفاده کنه  و دو سه روز پیش دونا جنینو که انتقال داده بودن ازمایش ساروگیت منفی شد متاسفانه. دخیره اش پایینه، به دارو جواب نمیده خیلی و رشد فولی هاش هماهنگ نیست. صمن اینکه دکترش باید انعقاد و ایمنی هم لحاظ کنه تو دارو دادن. دنبال پیدا کردن دکتر مناسبه.

عزیزم یه مقدار از تغذیه قبل و بعد انتقال. نحوه استراحت و اقدامات پزشکی که اینسری انجام دادی بگو تا ...

سلام ممنونم عزیزم ایشالا قسمت همه منتظر ها بشه من سه تا جنین برام گذاشتن تو دو مرحله داروهایی هم که استفاده می‌کردم تو این چند روز بعد از انتقال استرادیول روزی سه تا ویتامین ای مولتی ویتامین آ اس آ فولیک اسید و آمپول پروژسترون 

من از شب قبل انتقال کله پاچه خوردم فردا نهارشم همین طور کلا تو این چند روز بعد از انتقال هفت یا هشت بار کله پاچه خوردم با لوبیا سبزی که با آب قلم پخته شده بود و سیب زمینی وکلا استراحت کردم فقط برای دستشویی بلند میشدم

بتام هم۶۶۹ شد امروز هم سونو قلب رفتم یه دونه جنین تشکیل شده بود خدا رو شکر 

دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه

من بعد ناکامی های چندماهه افزایش ضخامت اندومترم تصمیم گرفتم بیخیالش باشم و خوش بگذرونم😅

اگه خدا بخواد امشب راهی کربلا هستم و از فردا شروع پیاده رویه

تو مسیر میخوام واستون و به نیت فرزند سالم و صالح داشتنتون زیارت عاشورا بخونم

بعضیارو تو ذهنم هست مثل @alaae   @atrin_arsen_atrina   @آناشید۹۹ حتما واستون لحظه دیدن ضریح دعا میکنم

بقیه هم اگه دوس داشتن اسمشونو بهم بگن اسکرین بگیرم اونجا یادم نره

التماس دعا

سلام😞😞😞

بچه ها امروز اومدم سونو سر جمع کلا ۵ تا فولیکول داشتم که خیلی هم رشد نکرده بودن

دوباره برام دارو نوشتن ولی اعصابم خیلی خورده

بهش گفتم من بدون دارو تعداد فولیکولام بیشتر بود چطور میشه که با این همه دارو کمه😟😟

دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه من بعد ناکامی های چندماهه افزایش ضخامت اندومترم تصمیم گرفت ...

سلام عزیزم. خوش به سعادت شما. پیشاپیش زیارت قبول. من را هم فراموش نکن لطفا. بعلاوه یک خانم دیگه که مشکل رحم جایگزین داره به نیت بچه دار شدنش به اسم نقل بیدمشکی یادش کن‌.

دوستای عزیزم امیدوارم حال دلتون خوب باشه من بعد ناکامی های چندماهه افزایش ضخامت اندومترم تصمیم گرفت ...

ب سلامتی گلم التماس دعا برامنم دعا کن باردار شم و این بار ب سلامتی و ب وقتش زایمان کنم