2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
ممنون گلم آره تازگی سبزی خوردن آوردم تو برنامه.از هرچی میارم تو برنامه ازیه چیز دیگ غافل میشم.کلا ال ...

خیلی خوبه صبحانه تون

حلیم هم خودت درست کن بسیار خوبه

آب قلم هم توش بریز

یعنی پیامهاتو خوندم قلبم درد اومد واس اینهمه سختی ای که کشیدی رز عزیز.خدا به دلت نگاه کنه گلم خیلی ص ...

ممنون دوست گلم 

انشالله خبر خوش بارداری خودتم به زودی بهمون بدی و خدا به همه خانومای منتظر فرزند سالم و صالح بده 

من دو ساله که فقط در جا زدم یه کار تکراری رو با کلی هزینه و دارو تکرار کردم ولی اینجا دوستایی بودن که خیلی بیشتر اذیت شدن تو این راه و بیشتر صبر کردنو از اینجا یاد گرفتم 

واقعا خانومای اینجا توی این راه مثل یه خواهر بودن برام ،بزرگترین شانسم توی این راه خواهرایی بودن که اینجا پیدا کردم 

انشالله همشون تک به تک صاحب اولاد سالم و صالح بشن و از چشم انتظاری در بیان 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره میگن ضرر داره ولی خوب صبح تا شب که همسرم بیاد تنها تلویزیون هم ماشاالله همه برنامه ها مزخرف  ...

من دفعه اول که اینکارو نکردم مثبت شدم که نموند

ولی دفعه دوم که خاموش کردم منفی شد

به حرف دکترت گوش بده ازش بپرس داشتی کسی رو که با کیست مثبت بشه

نه دارو نمیگیرم 

بهش گفتم میگه ناامید نباش ما بیمار داشتیم مثل شما مثبت شده

گفتم دکتر سونو گفته اوضات خرابه میگه اون دکتر سونوگرافی وضعیت بد و خوب شما رو ما تشخیص میدیم

خواهرمم بعد سه سال بی بی زد مثبت شد یکشنبه آزمایش داد تیتر۵۰بود امروز تکرار کرده شده. ۵۳

خیلی براش ناراحتم

م لوبیا سبز زیاد خوردم وقتی پریود شدم روز ۸ سیکل رفتم ضخامت ۹.۵ بود

من تیر ک پانکچر شدم سونو میرفتم میگف ضخامت رحم سه خطی

دوستم میگه اگر تو انتقالم سه خطی بشی عالیه

اونماه من بره موم و ژل رویال خورده بودم فکر کنم برای همین خوب بود ضخامتم

نه دارو نمیگیرم  بهش گفتم میگه ناامید نباش ما بیمار داشتیم مثل شما مثبت شده گفتم دکتر سونو گف ...

ای بابا

حالا که مثل شما داشته به حرفش گوش بده. نا امیدی خوب نیست

تمام تلاشت رو بکن که بعدا خودت رو سرزنش نکن

از الان دیگه به کیستت فکر نکن .فکر کن اصلا وجود نداره

راهی که باید بری پس با تمام توان و انرژی برو

خواهرت هم انشاالله باردار میشه

همین خودش جای امید داره

سلام عزیزم .خوب هستین  من میخواستم مجدد پانکچر کنم . تقریبا دو ماهه پرگووریس اصلا هیچ جا نیست ...

من تبریزم عزیزم ،اوایل مرداد بود گرفتم 

منم تیر ماه از یه داروخونه ای پیدا کردم که پانکچرم افتاد مرداد ماه رفتم دیدم پرگووریس تموم کردن ،کلی گریه و زاری 

بعد یه داروخونه گفت سه تا دارم دکترم برام ۱۰ تا نوشته بود بعدش یه داروخونه بود کنار مطب دکتر که دید مریض همون دکترم ۶ تا بهم داد ۴ تای دیگه ام تو ادامه سیکل گرفتم 

کلا پیدا کردن دارو برامون شده مصیبت دیگه از یه طرف غصه دردمونو باید بخوریم از یه طرف غصه دارو پیدا کردن 

شما تهرانی ؟ تهران راحتر پیدا میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش