2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
والا تا میری تو مطبش هنوز هیچی نگفته میگه باید لاپاراسکوپی کنم اگه بگی انجام نمیدم دیگه اصلا بهت اهم ...

اره منم شنیدم دست به لاپارا  هست و حتی اگر کرده باشی میگه باید خودم انجام بدم

و حتی اگر مدت زیادی از ناباروری گذشته باشه بازم میگه سا ماه دارو بخور طبیعی اقدام کن بعد بیا

کلا مدت ناباروری و سابقه درمانی براش مهم  نیست. با یه تز جلو میره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم میشه درمورد استراحتتون تو این دو هفته بگید که به چه صورت بود؟ مطلق بود؟ 

نه در حد ظرف شستن و غذا درست کردن برای خودمون کار میکردم روزی ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت هم پیاده روی میکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر وقتی میگین پنج بار پانکچر قلبم درد میاد خداروشکر که الان باردارییییی رز جانم منتظر شنیدن ه ...

😍😍😍😍ممنونم دعا کنید تا آخر به سلامت بگذره و جوجه ام به سلامت به دنیا بیاد 

سلام دوستم منم مثل شما دیروز انتقال دادم،هم دوره ایم خواستم تگت کنم کاربریتو نمیدونستم انشااله نتی ...

انشالله بسلامتی ؛ ممنون که هستی 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
منفی شد ازمایشم💔

عزیزم متاسفم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منفی شد ازمایشم💔

جنین داری تهران بودی نه مرکزت؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

خانم ها 

کسی اطلاع داره تو بیمارستان بقیه الله تهران ،کدوم دکتر زنانش برای سزارین خوبه؟

بین دکتر آذر حیدری و دکتر قلندری مرددم!!!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم چرا اول کیست و چسبندگی رو درمان نمیکنی؟  سیکل انتقال من اینجوزی بود که از سوم پریودی ال ...

هرچی اصرار کردم گوش ندادن اصلا راضی نیستم همسر میکه حالا بیا امتحانی دوتا انتقال بده دکتر ی چیزی میدونی خلاصه تسلیم شدم

منم ۷ مرداد پریود شدم امپول میکرورلین زدم روز ۲۸پری هم ک جمعه بود ی دونه دیگه زدم بعد رفتم دکتر گف سه هفته بعد بیا

چون من میرم ی شهر دیگه میخواستم ببینم سه هفته دیگه چیکارا انجام میدن چند روز باید بمونم 

ضخامت رحم باید بالا باشه تا انتقال بدن؟؟

رب رو هم خودم میپزم سبزیجات زیاد بخور

ممنون گلم آره تازگی سبزی خوردن آوردم تو برنامه.از هرچی میارم تو برنامه ازیه چیز دیگ غافل میشم.کلا الان موندم صبحانه چی بخورم.شوهرم میگ چی بخورم .فقط تخم مرغ محلی و ارده شیره  و گردو عسل میخوریم.

مشکل ناباروری من فقط وجود آندومتریوز و چسبندگی بود  یک سال اقدام کردم و نشدم آندومتریوز التها ...

منم سرهمین نامیدم و راضی ب انتقال نیستم

کلی امپول و دارو مصرف میکنیم میریم با باسن داغون از امپول پروژسترون برای انتقال بعد دوهفته انتظار منفی میشیم

خیلی ناراحتم میخوام برم انتقال ولی همسر گوش نمیده

اینقدر دلم نیست دارو داده نرفتم بگیرم

فرتیل سی و ال ارژنین و ویتامین ای

فقط تو خونه ویتامین دارم اونارو میخورم تا اونروز ک میرم