2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
من ذخیره ام کمه به خاطر این تخمکام کم‌ میشه همیشه ۶ تا بود

سلام عزیزم .شما به غیر از این ۶ تا،بعد از پانکچر‌ هم فولی داشتی ؟و اینکه میدونی تعداد فولیکول‌های آنترال ت چند تاست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم .شما به غیر از این ۶ تا،بعد از پانکچر‌ هم فولی داشتی ؟و اینکه میدونی تعداد فولیکول‌های آن ...

سلام گلم 

نه من به غیر از این فولیکولا فولیکول دیگه ای نداشتم شاید یکی دیگه بود چون دکتر گفت ۶ و نیم فولیکول که یکدونه هم‌زیاد به حساب نمیاد دیگه 

من همیشه فولیکولام با هم رشد میکنن قبلا که با داروی ایرانی هم پانکچر میشدم همین بود با هم رشد میکردن‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .شما به غیر از این ۶ تا،بعد از پانکچر‌ هم فولی داشتی ؟و اینکه میدونی تعداد فولیکول‌های آن ...

فولیکولای آنترال هر ماه انگار فرق میکنن چون یه بار آزمایش ذخیره دادم ۰/۷ بود یه بار دیگه دادم ۰/۹ بود 

ولی در کل آنترال برا من انگار ۳ تا فولیکوله 

قربون محبتت فاطمه جان الهی به زودی زود قسمت خودت❤️

فداتشم عزیز دل♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوبین عزیزان

دخترا درد زیر دل بعد از تخمک گذاری و قبل پریودی نشونه ی چیه؟

من گاهی زیر دلم میگیره فکر میکنم میخوام پریود شم ولی خبری نیست

همش توهم بارداری میزنم مخصوصا ک‌ این ماه اقدام داشتم دوبار

تقریبا یک هفته ای هست که رحمم یا تخمدانم اینجوری میکنه

و من ۱۴ ماه باید پریود بشم طبق پریود قبلی..

البته ماه گذشته ام ۳ روز زودتر شدم موعدم ۱۷ بود ک ۱۴ شدم

علایم دیگه ای ندارم که بگم عفونته یا چی

کیست داشته باشی ممکنه اینجوری بشی؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم  نه من به غیر از این فولیکولا فولیکول دیگه ای نداشتم شاید یکی دیگه بود چون دکتر گفت ۶ ...

نه میخواستم با خودم مقایسه کنم عزیزم  .آخه من پانکچر اول سیزده تا فولیکول داشتم که ده تا تخمک شد 

پانکچر دوم ۷ تا تخمک داشتم که داخل نامه شرح عمل نوشته بود که چند تا فولیکول به سایزهای ۱۰ ۱۱ هست .اگر اشتباه نکنم ۵ تا بود 

دوباره پانکچر سوم هم به همین صورت شد 

حالا که فکرش رو میکنم میبینم منم باید با روش شانگهای پانکچر میشدم .فکر کنم فولیکول ها یه دست رشد نمیکنن 

آخه منم ذخیره م کمه به همین دلیل ازت پرسیدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
فولیکولای آنترال هر ماه انگار فرق میکنن چون یه بار آزمایش ذخیره دادم ۰/۷ بود یه بار دیگه دادم ۰/۹ بو ...

برا من همیشه سه یا ۴ تاست .در هر تخمدان ،البته تا یک سال و نیم پیش که اینطور بود الان دیگه نمیدونم 

شما هر تخمدان ۳ تاست؟

نه میخواستم با خودم مقایسه کنم عزیزم  .آخه من پانکچر اول سیزده تا فولیکول داشتم که ده تا تخمک ش ...

بله اگه فولیکولات با هم رشد نکنن روش شانگهای خوب جواب میده 

روش شانگهای برای ذخیره پایین و اونایی هست که فولیکولا رشدشون یکسان نیست 

خیلیا با این روش جواب میگیرن یه خوبی هم که داره تو روش شانگهای داروی کمتری بهت میدن یعنی دوز داروها خیلی پایینه 

برای منم تعداد تخمکهام همیشه کمه ولی رشدشون هماهنگ بوده تا حالا 

کلا داروها جوابدهیش تو هر بدن‌ متفاوته

بله اگه فولیکولات با هم رشد نکنن روش شانگهای خوب جواب میده  روش شانگهای برای ذخیره پایین و اون ...

بله درسته .از ما که گذشت ولی انشالله که شما نتیجه بگیری عزیزم و ما هم از مامان شدنت خوشحال بشیم

برا من همیشه سه یا ۴ تاست .در هر تخمدان ،البته تا یک سال و نیم پیش که اینطور بود الان دیگه نمیدونم&n ...

اگه آنترال سه یا ۴ تا باشه پس تخمدانات‌ به دارو خوب واکنش میده 

نه من البته خودم اینجوری فکر میکنم دکتر در این مورد چیزی نگفته خودم فکر میکنم در حالت کلی ۳ تا باشه همش 

من ۴ بار پانکچر شدم ،بار اول ۳ تا فولیکول داشتم 

بار دوم ۶,۷ تا 

بار سوم ۳ تا 

بار چهارم ۶ تا 

من بدنم به دارو‌ خوب جواب نمیده 

بله درسته .از ما که گذشت ولی انشالله که شما نتیجه بگیری عزیزم و ما هم از مامان شدنت خوشحال بشیم

چرا از شما گذشت ؟ مگه ای وی اف نمیکنی الان ؟

نه اصلا از این فکرها نکن مثبت فکر کن من گرید a دفعه اول داشتم از فریز هم در اومد 

پناه بر خدا از بس استرس میکشیم من که خُل شدم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
هر سه تا رو انتقال دادید؟ انشالله که خبر بارداریتونو بگید ،دکتر اشرفی هم شنیدم دکتر خیلی خوبیه

بله چون گفتن یکدونه رو نذاریم ارزش فریز نداره

رضایت نامه ازم گرفتن برای انتقال ۳تا

ممنونم دوستم

بله دکتر خوبیه و مهربونه