2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
سلام عزیزم من رویان انتقال دادم  وخدارو شکر مثبت شدم  اونجا خانمی بود که جنین هاش رو از ر ...

سلام دوستم مبارکت باشه با پیامت حس خوبی گرفتم شاید خودمم چون انتقال دادم امیدی بهم دادی

خدا حفظش کنه برات تا اخر و به سلامتی دورانتو بگذرونی 

رحم جایگزین دکترش گفت؟  من پیامانو خوندم منم نظرم فروتن.  منتهی فکنکنم شانگهای کنه فروتن

بله متاسفانه دارویی را مجبوره بخوره که به جنین اسیب میرسونه و باید حتما جایگزین بگیره. یعنی ریسکش بالاس اگر که نگیره. ممنون که نطر دادی عزیزم. شما هم تحت نطر فروتن هستی؟ مشکلش تو سیکلهای قبلی اینه تفاوت سایز فولیکولهاش زیاد و تا اونیکیها رشد میکنن یکی دوتا تپلش تخمکو ازاد میکنن هدر میره. اگر برای این قضیه اش هم راهکار باشه عالیه و اقلا تخخمکهاش هدر نمیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ای وی ای جی چهارتا هر ماه میزدم تا پنج ماهگی زدم

سحر جون به نطرت دکتر فروتن برای ساروگیت این خانم که فقط یکبار انتقال ناموفق داشته برای محکم کاری و بدون ازمایش پردنیزلون و سروم و ... میده؟

دوست جونیا فردا پانکچرمه با دکتر تمیزی مرکز مام و دکتر گفته حتما باید فرش انتقال بدی چون فولیکولات ...

ای جان هزیزمخدا انشاالله کمکتون کنه فرزند با فرزندان سالم و صالحی نصیبتون کنه. دخترمو من فرش انتقال دادم ۴روزه. بعد پانکچر حسابی استراحت کن و حتما آناناس بخور که زخم جای فولی خوب شه زود و خدای نرده با تزریق انوکسا خونریزی نکنه جاش. من خیلی ادیت شدم متاسفانه. شما چند تا فولی داری الان؟ خدا را شکر جنین فرش درصد موفقیتش بالاتره. اصلا نگران نباش

کلا با دارو میتونم بپرسم چقدر شد؟ دارو چی گرفتین؟

دارو ها اچ ام جی و سینال و ستروتاید و داروهای آزاد سازی هم اویترول و واریوپپتی و اچ سی جی کلا بدون بیمه میشن حدود ۵ تومن

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
دارو ها اچ ام جی و سینال و ستروتاید و داروهای آزاد سازی هم اویترول و واریوپپتی و اچ سی جی کلا بدون ب ...

پس دارو ایرانی بوده برای تحریک تخمک گداریت. شاید به همون خاطر تعداد فولیهات زیاد نیست. یک دوستی اخه اینجا میگفت گونال بهتر جواب میده و جدیدا موجود شده. 

سلام دوستم مبارکت باشه با پیامت حس خوبی گرفتم شاید خودمم چون انتقال دادم امیدی بهم دادی خدا حفظش کن ...

مممنونم عزیزم انشالله به حق این روزهای عزیز شما هم نتیجه مثبت می گیری 

دکتر فقط نوشت تو برگه گفت برو بگیر.بعد هم داروخانه سرنگ ازهمین معمولیا گذاشته ولی روش نوشته زیر جلدی ...

اگه زیر جلدی نوشته که باید همون دور ناف یا زیر پوست بازو بزنی داروخونه معمولا اشتباه میده سرنگون خودت باید بگی چون اونا نمیدونن که به شما گفتن عضلانی یا زیر جلدی که