2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046667 بازدید | 684535 پست
سلام خانمها من خودم دقیق یادم نمیاد بیبی چک چه روزی مثبت میشه کسی که الان روز ۱۱ انتقال جنین کامپکتش ...

عزیزم روز 13 هم داشتیم بی بی منفی بوده فرداش رفته آز داده + شده.... 

مثلا کر کن لاله جون بتای روز 15 انتقالش 50 بود فکر میکنی روز 11 بی بی چکش + میشد؟؟؟؟ 

چرا انقدر عجله میکنین؟ 

من اصلا بی بی قبل آز نذاشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم یک سوال دارم. کسی  اینجا تجربه پرواز همون روز انتقال داشته؟

عزیزم من میدونم از دوستان بودن روز انتقال پرواز داشتن و +م شدن.... 

به اسم یادم نیست اما میدونم بودن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باران جان پس الان که گفتین شیشه هم نمیگیره، چکار می کنین؟ با این رابط ها هم فک کنم اثر میک زدن هم کم ...

رعنا جون با این رابط اثر شیر خوردن فکر کنم کم نمیشه، چون میچسبه به سینه و حالت وکیوم ایجاد میشه و راحت تر شیر میخورند.

دختر من از روز اول تا الان با همین رابط ها شیر میخوره و همیشه هم بین ۵ تا ده دقیقه میک میزده. به نظرم هر چی که بزرگتر میشند و قدرت میک زدنشون بیشتر میشه شیر سریع تر خارج میشه. چون ماههای اول هر دو ساعت شیر میخورد ولی الان دیگه هر ۴ تا ۵ ساعت شیر میخوره

سلام عزیزم.منم نگران تیروئیدم هستم .مرکز که چیزی نگفت خودم رفتم دکتر ایمنی ازمایش نوشت انجام دادم .

سلام عزیزم

خب خداروشکر

والله منم امروز دکتر داخلی گفت

دکتر خودم که اصلا

اونم گفتم دست و پام خواب میره گفت برو داخلی

فکرکنم خودمون حواسمون بیشتر

نامشخصه فعلا ۷ ماهه به خاطر ضخامت کم اندومتر نتونستم برم 

تغذیه رد امتحان کردی

من لوبیا سبز زیاد خوردم زود رفت بالا

۸سیکل ۹.۵ بود

به دکتر گفتم خندید ولی تاثیر لوبیا سبز بود

من امروز آزمایش داشتم  و برای بار سوم منفی شدم .

ای بابا

خیلی سخته عزیزم درکت میکنم

خدا خودش کمکمون کنه

انروز که رفتم مرکز به قسمتی که باردارا نشسته بودن نگاه کردم گفتم خدایا کی میشه منم برم اونجا بشینم تا با با نی نی بریم چکاب بشیم