2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز آزمایش داشتم  و برای بار سوم منفی شدم .

ای خدا چقدر برات ناراحت شدم چیزی سخت از منفی شدن نیس بعد کلی امید من هم انتقال سومم این ولی سه چهار دیگه میرم آزمایش برات چن شده بود؟ چند وقته اقدامی بچه نداری؟

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
  سلام بچه ها میگم ک دکتر برا پنجشنبه برام سونو انومالی نوشته نمی‌رسم برم بعد تاکید کرده ...

سلام عزیزم

وقتی تاکید کرده پنج شنبه عقب ننداز عزیزترررررررررین🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم وقتی تاکید کرده پنج شنبه عقب ننداز عزیزترررررررررین🤩

اخه دقیقا میشه چهلم پدرشوهرم بعد چه جوری برم سختمه تاکید ک کرد از سمت منشی بود تلفنی پرسیدم از دکتر نپرسید الان اصرار کردم بپرسه از خود دکتر دوباره خبر بگیرم آخه میگن از هجده هفته به بعد بهتره من پنجشنبه هجدهم هفته نمیشم 

ای خدا چقدر برات ناراحت شدم چیزی سخت از منفی شدن نیس بعد کلی امید من هم انتقال سومم این ولی سه چهار ...

یه دونه دختر دارم خدا رو شکر ولی از دخترم خجالت میکشم انقدر دعا می کنه خدا نی نی بده انقدر میگه من تنهام همه خواهر یا برادر دارن  بیشتر از همه شرمنده دخترم هستم😔

ان شاالله برای شما مثبت باشه 

من امروز رفتم مرکز بعد دکترم گفت با داخلی ویزیت بشم که داخلی گفت کم خونی نداری ولی برای اینکار خونت ...

سلام عزیزم.منم نگران تیروئیدم هستم .مرکز که چیزی نگفت خودم رفتم دکتر ایمنی ازمایش نوشت انجام دادم .

یه دونه دختر دارم خدا رو شکر ولی از دخترم خجالت میکشم انقدر دعا می کنه خدا نی نی بده انقدر میگه من ت ...

الهی بگردم.خداحفظش کنه.خیلی سخته واقعا اینهمه هزینه و زمان گذاشتن و اخرش اینجوری منم خیلی نگران چنین روزی هستم.خدا ان شالله براهمه بخواد.باید دل بسپریم به حکمت خدا چاره چیه

یه دونه دختر دارم خدا رو شکر ولی از دخترم خجالت میکشم انقدر دعا می کنه خدا نی نی بده انقدر میگه من ت ...

عزیزم‌ خدایا برای داده هایت ونداده هایت شکر اگر اون بالایی نخاد ما کاری ازدستمون بر نمیاد خدا حتما بهتر از این براتون میده ولی حکمتش را چی دیدی صبر باید کنیم  انشالله بزودی خبر بارداریتون را بشنویم عزیزم به خدا توکل کن میدونم سخته ولی امتحانات از طرف خدا انشالله همه سربلند بیرون بیاییم وحاجت دلمون را میده فقط صبر وتوکل نیاز هست

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
اخه دقیقا میشه چهلم پدرشوهرم بعد چه جوری برم سختمه تاکید ک کرد از سمت منشی بود تلفنی پرسیدم از دکتر ...

عزیزم تسلیت میگم.... 

تا جایی که من میدونم 18 تا 22 هفته هست آنومالی.... 

من خودم 18 هفته و سه یا پنج روز رفتم اگه اشتباه نکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com