2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اینجوریا هم نیس فوق فوقش تا هفت روز اول لانه گزینی میشه باز هم شکست خوردم خدایا چقدر صدایت کردم چ ...

سلام نگران نباش عزیزم خیلی ها هم با بی بی چک منفی ازمایش مثبت شده است  تا بتا پایبن باشه تو بیبی چک نشون نمیده

من ان شااله از دو هفته دیگه که دخترم ۵ ماهش میشه میخوام غذا رو شروع کنم. و ان شااله تا ۱۰ ماهگی کامل ...

عزیزم دخترمن وقت شوهرکردنش شده هنوز من باید بخوابونمش

آرزو برجوانان عیب نیست

نمیدونم انشالله مثل این معجزه ها برمن هم اتفاق بیافته من دیگه طاقت هیچی رو ندارم فقط یه بسته جنین ضع ...

ممنم روز سبزده منفی بود یه خط تبخیر افتاده بود با بتا سیصد منفیبود بیبی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنم روز سبزده منفی بود یه خط تبخیر افتاده بود با بتا سیصد منفیبود بیبی

دوستان ممنون از تجربیاتون میگین من از صبح تاالان فقط اشک میریزم😭😭😭 حس میکنم چیزی تو دلم شکسته خیلی دوست دارم به قلبم بگم که امیدی هست خدا هست برای مثبت شدن وقت هست اما اینگار نمیخواد قبول کنه دوبار منفی شدم خدایا دیگه اینو منفی نکن حسرت یه بچه تو دلمون نمونه من فقط اینجا درد دلمو میگم دارم مینویسم وگریه میکنم تو رو خدا تونمازاتون دعا کنید خدایا فقط تو رادارم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
قربون محبتت فاطمه جان الهی به زودی زود قسمت خودت❤️

سلام بهار جانم خوبی عزیزم؟❤

مباااااارک بااااشه 🥰🥰🥰🥰🥰

خدارو شکر به سلامتی زایمان‌ کردی😍😍😍😍

ان شاالله قدمشون پر خیر و برکت باشه براتون عزیزم🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰

نمیدونم انشالله مثل این معجزه ها برمن هم اتفاق بیافته من دیگه طاقت هیچی رو ندارم فقط یه بسته جنین ضع ...

عزیزم الهی برای دلت بمیرم تورو خدا به خودت استرس نده انشاالله که جواب آزمایشات مثبت باشه 

من اینها رو انجام ندادم، فکر کنم یکی دو مورد از اینها توی آزمایشم بوده.  کلا آلمان اعتقادی به ج ...

همون کوالی فول خودمون میشه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان ممنون از تجربیاتون میگین من از صبح تاالان فقط اشک میریزم😭😭😭 حس میکنم چیزی تو دلم شکسته خیل ...

قربون دل شکسته ت

هممون درکت میکنیم

انشاالله خدا جواب میده و اینبار مثبتی و طعم مادرشدن رو میچشی

عزیزم الهی برای دلت بمیرم تورو خدا به خودت استرس نده انشاالله که جواب آزمایشات مثبت باشه 

عزیزم خدا نکنه گلم سلامت باشین انشالله که مثبته بحق امام حسین دل همه چشم منتظران وشاد کنه

قربون دل شکسته ت هممون درکت میکنیم انشاالله خدا جواب میده و اینبار مثبتی و طعم مادرشدن رو میچشی

انشالله گلم انشالله خدا خودش نگاهمون کنه

دوستان ممنون از تجربیاتون میگین من از صبح تاالان فقط اشک میریزم😭😭😭 حس میکنم چیزی تو دلم شکسته خیل ...

انشالله به زودی خدا دلتو شاد کنه ♥️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش