2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046833 بازدید | 684554 پست
 یه مدت خودت رو از فکر و خیال و دغدغه و نگرانی برای خانواده و حتی فکر کردن به گذشته ها رها کن ...

الان دیدم ذکر رو ناقص نوشتم منظورم

لاحول و لا قوه الا بالله

بود

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من این همه دکتر رفتم ولی خداییش هیچکس دکتر رزاقی نمیشه کاشکی برگرده خیلی با دقت بود

رزاقی اره منم یکی دوبار رفتم پیشش سرشم خلوت بود ولیدیگه نمیاد ایران یکیاز بچهها گفت.  اگه بود صد درصد بااون انتقال میدم. فروتن ازمایشا رو نگاه نمیکنه هیچ الان میبینم چند تا فاکتورام ستاره داره ولی بهتر از عارفیه فروتن،،، حداقل دلسوز تر

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار یزد رفتم پیش دکتر افلاطونیان یه بارم ابن سینای تهران دیدم نمیشه گفتم بذار یه بار تو شهر خو ...

خوبه میدن این سرمو سال نودو پنج که ایوی اف کردم فقط عارفی رزاقی معینی میدادن این سرمو، احتمالا تاثیر داره که الان اکثر مراکز میدن حتی تا چهار سال پیش مرکز مام هم نمیداد الان به دوستم دادن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
رزاقی اره منم یکی دوبار رفتم پیشش سرشم خلوت بود ولیدیگه نمیاد ایران یکیاز بچهها گفت.  اگه بود ص ...

عارفی که اصلا زورش میاد با مریض حرف بزنه رزاقی مریض به تعداد محدود میدید مریض جدید خیلی قبول نمیکرد چون میخواست دقیق معاینه کنه چون جنین هم همسرش براش درست میکرد امار مثبتش بالا بود همسرش دکتر حسینی جدا جنین شناس هست

[QUOTE=307246533]عارفی که اصلا زورش میاد با مریض حرف بزنه رزاقی مریض به تعداد محدود میدید مریض جدید خیلی قبول نمیکرد ...[/QUOجدی میگی عجبببب پس چطور شوهرش ایرانه من اگه میدونستم اونشوهرشه ازش میپرسبدم کی میاد رزاقی. خیلی انسان شریفیه شوهرش. اخه بچه ها هم گفتن از شوهرش پرسیدیم اون گفته نمیاد ولی دکتر حسینی خیلی جوونه نمیاد شوهر اون باشه

[QUOTE=307246533]عارفی که اصلا زورش میاد با مریض حرف بزنه رزاقی مریض به تعداد محدود میدید مریض جدید ...

من ازش پرسیدم گفت خانومم بخاطر بچها دیگه نمیاد ایران 

برای دکتر رزاقی حنین شخصا خودش لقاح میداد و رسیدگی میکرد جنین با کیفیت درست میکرد همه با انتقال اول مثبت میشدن

من ازش پرسیدم گفت خانومم بخاطر بچها دیگه نمیاد ایران  برای دکتر رزاقی حنین شخصا خودش لقاح میدا ...

وای سحر من میدیدم همه با اون مثبت میشدن  یبار رفتم که بااون انجان بدم تخمکشی شوهرم دی اف ای بالا بود نشد

وای سحر من میدیدم همه با اون مثبت میشدن  یبار رفتم که بااون انجان بدم تخمکشی شوهرم دی اف ای بال ...

اره واقعا همه مثبت میشدن با رزاقی 

الان حسینی مسئول ازمایشگاه جنین شناسی هست ولی کاری نمیکنه لقاح و جنین و بقیه کارمندا رسیدگی میکنن

واقعا سخته همون ۱۵ روزم که آدم میخوابه و کم بلند میشه سخته چه برسه به چندماه چه برسه به اینکه آدم ...

سرکلاژ کردی اره؟  من که میگم مامان حاضرم پاشم از اون سر خیابون تا اون سرش با جارو دستی بکشم😄

اره واقعا همه مثبت میشدن با رزاقی  الان حسینی مسئول ازمایشگاه جنین شناسی هست ولی کاری نمیکنه ل ...

اره اینو اون روز که رفتم پیشش متوجه شدم،  اونام همه کم سنن هیچی حالیشون نیست.  من به خاطر همین جدا رفتم بهمن.  تث بارزاقی تخمکشی شدی نه گریدشون چیبود

اعصابم خورده بچه ها جوش زدم دل درد شدم باز استرس گرفتم 

سر لجبازی احمقانه من شوهرم بیکار شد حالا چیکار کنم 

پنجشنبه میخاستم برم سونو گفت من یه سرویس میرم میام بعد بریم لج کردم اینم برا من جوش نزنم به صاحب کاره گفته نمیام اونم نامرد گفته نیومدی دیگه نیا 

حالا هیچوقت به حرف من نمیکنه الان گوش داد و بیکار شد دارم دیوانه میشم ماه هفت تومن قسط هزینه دکتر دارو خورد و خوراک تازه جا افتاده بود تو کارش پشیمونم از لجبازی ک کردم دعا کنین صاحب کارش دلش به رحم بیاد زنگ بزنه بگه برگرد 

سرکلاژ کردی اره؟  من که میگم مامان حاضرم پاشم از اون سر خیابون تا اون سرش با جارو دستی بکشم😄

وای اگر میدونستی این روزایی که کامل استراحت میکنی و میگی خسته شدم چقدر قشنگن و دیگه برنمیگردن اصلا خودت رو با فکر اینکه یکجا نشین شدم اذیت نمیکردی.

به خدا که تخت پادشاهیه 🤩

سعی کن روی تخت یکجا نشینی فقط شاد باشی و از لحظه لحظه ش لذت ببری هرطور شده سر خودت رو گرم کن با گلدوزی بافتنی کارهای دستی سبک کتابخوانی زبان فیلم دیدن قران خوندن دعا و ... هم خوبه

خلاصه اینکه سخت نگیر که سخت میگذره

اعصابم خورده بچه ها جوش زدم دل درد شدم باز استرس گرفتم  سر لجبازی احمقانه من شوهرم بیکار شد حا ...

به همسرتون بگین که با صاحب کارش صحبت کنه بگه شرایط خانومم حساسه بخاطر ایشون مرخصی میخواستم

حاالا اون بنده خدای صاحب کار هم کارش لنگ بوده عصبانی شده یه چیزی گفته

الان دیگه جوش و عصبانیتش خوابیده

ان شا الله با صحبت حل میشه غصه نخور

اره اینو اون روز که رفتم پیشش متوجه شدم،  اونام همه کم سنن هیچی حالیشون نیست.  من به خاطر ...

من با رزاقی تخمک کشی شدم وضعیت شوهرم خیلی خراب بود با این حال همه ۸ سلولی A بودن سه تا بلاست A  داشتم که این بلاست ها الان مهمون دلم هستن😍😍