2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
زیر دلم دیشب هی تیر میکشید الانم یکم راه میرم دردم میگیره  یا ک سفت میشه خدا کنه الان نیان زوده ...

برو بیمارستان یه نوار بگیر بقول دوستمون کار خیلی خوبیه خیالتم راحت میشه

دکتر کجا رفته مگه؟

عزیز دلم این چند سالی که تو دکترا بودم به این نتیجه رسیدم که تا بالایی نخواد نمیشه هستن کسایی که ب ...

دقیقا برای دل خودمونه که بعدا عذاب وجدان نگیریم که کم گذاشتیم

حتی شرایط بدن و جنین هم دست ما نیست

روز انتقال دکتر کلی از وضعیت م تعریف ورد که چه رحم عالی داری ولی خدا نخواست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم شکر خدا خوبه.  شما پسرت چطوره؟ وزن گرفت؟ راستی نوک پلاستی استفاده میکنی؟ من دیگه دخ ...

باران جون از این ازمایش چیرو نشون میده ممکنه عامل سقط باشهtoxoplasma lggو toxsoplasma   lgm

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم یه هفته قبل انتقال تزریق کردم به نظرت  تاثیری داره تو مثبت شدن

دکترت کیه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیز دلم شکر خدا خوبین  من شبا خواب ندارم اونقدر سرفه میکنم که بخیه هام تیر میکشن تا چهار ...

انشالله در اون موقع خوبه خوب میشی ،بخیه از این جذبیاست دیگه آره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند: من از بعد زایمان شروع ک ...

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک

شما اگر دوران بارداری داروی رقیق کننده خون مثل هپارین و آنوکسا و...  مصرف کرده باشی، فکر کنم باید داروی خاصی الان مصرف کنی. با دکترت صحبت کن حتما

ان شااله که هر دوتاش محکم به دل مامانشون میچسبند و بعد ۹ ماه ب۶ سلامتی میان بغل مامانشون

ممنون باران جون ،انشالله

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند: من از بعد زایمان شروع ک ...

سلام عزیز خیلی تبریک میگم ان شاالله تنشون سلامت و مایه افتخارتون بشن و زیز سایه پدر و مادر بزرگ شن.

در مورد ورم خصوصا ورم صورت به نظرم باید جدی گرفته بشه حتما برید دکتر، قبلش ورم نداشتید؟ 

دکترت کیه

من یه بار یزد رفتم پیش دکتر افلاطونیان یه بارم ابن سینای تهران دیدم نمیشه گفتم بذار یه بار تو شهر خودمون انجام بدم دیگه غصه رفت و آمد و هزینه های هتل و ...رو ندم برای همین شهرستان انجام دادم