2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046931 بازدید | 684566 پست
والله من ماه بعد انتقالمه این بار اصلا نمیخوام استراحت کنم تنها کاری که نکنم جارو برقی و سنگین بلند ...

انشاالله که در میان منم غلظت خون دارم همین الانشم روزی ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تو خونه پیاده روی میکنم 

اره بیشتر استراحتم الآنم ک جفتم هم سر راهی و هم پایین هنوزم هماتوم کامل رفع نشده  روغن زیتون ا ...

اگه میتونی گلابی بخور الو بخور یا لواشک اینا خوبه واسه جلوگیری از یوبس منم شوهرم بنده خدا برام روغن زیتون گرفت رو غذا میریختم حالمو بد میکرد عجیب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان.دکتر ازمایش ایمنی ای که برام نوشته از ازمایشگاه پرسیدم گفتن هزینه اش دو و خورده ای هست.بنظرتون تموم ازمایش هارو نوشته؟من چندتاشو خود مرکز نوشته بود آی جی ام و آی جی جی که هردو بالا بودن متاسفانه.الانم مجدددکتر ایناروهم نوشته خواستم حذفشون کنم ولی گفتم ولش کن بذار همه رو یجا ازمایش بدم.

شما چند تا جنین انتقال دادی ؟ بی بی نذاشتی؟

دوتا جنین عزیزم نه نذاشتم جراتش رو ندارم اوندفعه که ذاشتم یه بار منفی یبار هاله انداخت بعد منفی شدم اینبار دیگه دلشو نداشتم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

سلام دوستان مهربونم

سه شنبه بعد پاره شدن کیسه آبم رفتم بیمارستان. حدود ۲ساعت به تشخیص دکتر درد طبیعی کشیدم و بعدش سزارین شدم.

الحمدالله بچه ها خوبن و نیاز به دستگاه پیدا نکردند.

خودم یه کم اذیت شدم که اونم احتمالا خیلی طبیعیه.

خییلی خیییلی به یادتون بودم و خییلی خییلی براتون دعا کردم.

ممنوون از تبریکاتتون، احوالپرسیهاتون و دعاهای ویژه تون❤️

خیلی مهربونید❤️❤️❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشاالله که در میان منم غلظت خون دارم همین الانشم روزی ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت تو خونه پیاده روی میکنم& ...

دارو چی بهت داد من اسپرینم نداد مییخوام خودم بخورم ولی یه کیسه خوندادم میگن خیلی تاثیر داره

سلام دوستان مهربونم سه شنبه بعد پاره شدن کیسه آبم رفتم بیمارستان. حدود ۲ساعت به تشخیص دکتر درد طب ...

به سلامتی عزیزم ان شاالله از این به بعد همیشه خوشی و خنده باشه تو زندگیتون با دخترهای گلت

راستی اسمشون رو هم بگو اگه دوست داشتی

سلام دوستان مهربونم سه شنبه بعد پاره شدن کیسه آبم رفتم بیمارستان. حدود ۲ساعت به تشخیص دکتر درد طب ...

خدا رو شکر انشالله ۱۲۰ سال زیر سایه ی پدرو مادر عمر با عظت داشته باشن 

خدایا چه زود گذشت انگار دیروز بود جواب ازمایشت مثبت شد 

فقط چندتا سوال دارم، ممنون میشم از دوستانی که تجربه سزارین دارند کمکم کنند:

من از بعد زایمان شروع کردم به ورم کردن! دستام، صورتم و شدیدا پاهام. چه کنم این ورم کم بشه؟ همین جوری پیش بره پاهام میترکه😑

سوال بعدی اینکه درد سزارین تا کی ادامه داره؟ من عادت به یک جا نشینی ندارم، دارم اذیت میشم. میخوام زودتر رو پای خودم باشم ولی خب درد نمیذاره

خدا رو شکر انشالله ۱۲۰ سال زیر سایه ی پدرو مادر عمر با عظت داشته باشن  خدایا چه زود گذشت انگار ...

قربون محبتت پروانه جان

البته برای شما زود گذشت😅