2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من دیر متوجه شدم باردارم تقریبا ۸ هفته  بهم اسپرین داد و هپارین ظاهرا یه دونه هپارین برای من ک ...

سلام مهتاب خوش قلب، نديده حس خيلي خوبي بهتون دارم، انشالله به همه ارزوهاتون برسين ، براي منم دعا كنيد🙏🙏🙏❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیر متوجه شدم باردارم تقریبا ۸ هفته  بهم اسپرین داد و هپارین ظاهرا یه دونه هپارین برای من ک ...

انشاالله کوچولوتون براتون بمونه وبغل بگیرید به سلامتی من خودم به شخصه ترومبوفیلی مشکل دارم البته بعد از یک بار سقط فهمیدم و همیشه به محض انتقال بهم روزی دو تا هپارین و آسپرین میدن همیشه 

سلام مهتاب خوش قلب، نديده حس خيلي خوبي بهتون دارم، انشالله به همه ارزوهاتون برسين ، براي منم دعا كني ...

عزیز دلم چشم حتما 

به شرط لیاقت دعاگو هستم😍

شاید باورتون نشه ولی اول خواسته هام همیشه حاجت روایی شما و بقیه بچه هاست 

مثل خواهر دوستون دارم

خدا میدونه لحظه لحظه این تلاشها و دل نگرانی هاتون رو درک میکنم و از خدا میخوام هرچه زودتر طعم شیرین مادر شدن رو بچشین الهی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
انشاالله کوچولوتون براتون بمونه وبغل بگیرید به سلامتی من خودم به شخصه ترومبوفیلی مشکل دارم البته بعد ...

خیلی ممنون عزیزم🤩

ان شا الله به زودی نی نی دار بشین و به سلامتی بغل کنین

عزیز دلم چشم حتما  به شرط لیاقت دعاگو هستم😍 شاید باورتون نشه ولی اول خواسته هام همیشه حاجت ر ...

ممنون عزيزم، گريه ام گرفت، واقعا راه سختيه ، خدا خودش كمكون كنه،خوشبحالتون كه خدا قلب به اين بزرگي بهتون داده ، ميشه بپرسم چند سالتونه؟

خیلی ممنون عزیزم🤩 ان شا الله به زودی نی نی دار بشین و به سلامتی بغل کنین

منم دارم عزیزم تو ۸ هفته هستم بعد از چهار بار انتقال منفی پنجمین مثبت شدم دعا کنید برام بمونه واقعا خیلی اذیت شدم خدا کوچولوی شما رو هم براتون نگه داره 

منم دارم عزیزم تو ۸ هفته هستم بعد از چهار بار انتقال منفی پنجمین مثبت شدم دعا کنید برام بمونه واقعا ...

انشالله برات ميمونه عزيزم، اوني كه داده، پس مراقبش هم هست، استرس نداشته باش، ببخشيد ميشه بگين مشكل از كي بوده؟ بعد اين ٥ انتقال رو بدون فاصله انجام دادين؟؟

منم دارم عزیزم تو ۸ هفته هستم بعد از چهار بار انتقال منفی پنجمین مثبت شدم دعا کنید برام بمونه واقعا ...

الحمدلله🤩  خیلی خوشحال شدم

ان شا الله ان شا الله بخیر میگذره به دعای امام زمان 

انشالله برات ميمونه عزيزم، اوني كه داده، پس مراقبش هم هست، استرس نداشته باش، ببخشيد ميشه بگين مشكل ا ...

منظورتون و متوجه نشدم یعنی چی از کی بوده ؟؟؟من از اسفند ۹۵ پرونده تشکیل دادم ولی به خاطر مشکل خودم دو سه سالی نتونستم برم از سال ۱۴۰۰ بکوب رفتم تا الان واقعا عذاب آور بود برام فقط دفعه آخر سه ماه عقب افتاد اونم به خاطر آزمایش کاریوتایپ که خدا رو شکر مشکلی نداشتیم