2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
@نهالیم       سلام عزیزم پورمطرود مام میاد؟ ازش راضی بودی؟ اون برات از ۶ سیکل ...

سلام عزیزم . نه عزفان نیایش برام انجام داد. همسرم همش نفرینش میکنه چون با ندونم کاریش باعث شد تیروئید هم بگیرم خلاصه من رو نابود کرد

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
@نهالیم       سلام عزیزم پورمطرود مام میاد؟ ازش راضی بودی؟ اون برات از ۶ سیکل ...

خدا ازش نگذره 

هم پول هم سلاامتیمون هم وقتمون رو گرفت ، داستانش مفصله

دکتر الهام پور مطرود متاسفم براش که بویی از وجدان نبرده

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جونم خیلی ناراحت شدم خدا میدونه خیلی بفکرت بودم برات دعا کردم ولی اصلا عذاب وجدان نگیر. من ۲ ...

سلام گلم

ممنون مهربون

عوارض قرصا تمام لبام ترک ترک شده

کلا بیخیال شدم وفعلا فکرم  شده کاروادامه تحصیل مقطع دکترا

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوست عزیزم منم ۱۶ انتقال دادم و امروز آزمایش که منفی شد حنما آزمایش دوم رو تکرار کن بعد قطع ک ...

ازمایش دوم ندادم

پاشدم تمیزکاری کردم

شبش پری شدم

کلا ازفکرش اومدم بیرون

خدایابه امیدخودت🌺
سلام دوست عزیزم منم ۱۶ انتقال دادم و امروز آزمایش که منفی شد حنما آزمایش دوم رو تکرار کن بعد قطع ک ...

اخه بتای صفرمیخوادیهو چی بشه

روز۱۲کمش باید۵۰۰میشد

حیف ۱۰۰میلیون پولم

میتونستم یه سفرخارج برم ریختم توشکم امثال فروتن

ککشونم نمیگزه

خدایابه امیدخودت🌺
اخه بتای صفرمیخوادیهو چی بشه روز۱۲کمش باید۵۰۰میشد حیف ۱۰۰میلیون پولم میتونستم یه سفرخارج برم ریخت ...

سارا جونم خیلی متاسفم 

ان شا الله خدا کمکت کنه

اگر دختر و پسر برات مهم نیست و طبیعی هم میتونی اقدام کنی داروهای طب اسلامی رو هم امتحان کن

این جمله ی " ککشونم نمیگزنه " حقیقت تلخیه که دل آدمو بدجوری میسوزونه 

بازم جنین داری؟ دنبالش میری؟ 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خدا ازش نگذره  هم پول هم سلاامتیمون هم وقتمون رو گرفت ، داستانش مفصله دکتر الهام پور مطرود مت ...

اگر ناراحت نمیشی و حوصله ش رو داری تجربه ات رو برامون بگو

منم یه بار باهاش پانکچر شدم و یه انتقال دادم منفی شد دیگه نشد دنبالش برم البته من پیامبران انجام دادم

یه بارم که طبیعی باردار شدم پیشش رفتم با اینکه دکتر سونو تو ان تی گفت بچه ت مشکل خونرسانی داره گفت نه چیزی نیست چرت گفته همه چیز طبیعیه بهم دروغ گفت و بچه تو ۱۳ هفته ایست قلبی کرد و ۱۵ هفته سقط شد

دوستمم سالها پیش پیشش سه قلو باردار شد روی سهل انگاریش برای مراقبت بارداری زایمان زودرس شد و بچه هاش نموندن

از ۱۸ هفته دیگه هفتگی تزریق میشه ولی تا ۱۸ هفته من روزی دوتا امپول پروژسترون میزدم

سلام عزیرم من الان که ۱۴ هفتم همچنان دارم هر روز آمپول پروژسترون رو میزنم و توی نت خیلی خوندم که این آمپول از ۱۲ هفته به بعد باعث سقط میشه و نگران شدم 

شما تا ۱۸ هفته این آمپول پروژسترون رو روزانه داشتید؟؟

ممنون

(منظورم پروژسترون هست نه پرولوتون)

انتقال چندم مثبت شدی؟ من انتقال اول مثبت شدم ولی سقط شد چون بتا پایین بود و خوب نمیرفت بالا.

انتقال اولم دخترمه

این دومیه بعد از ۶ سال

خیلی استرس سونو رو دارم

خدا به دل هممون نظر کنه 🥺🙏🏻

اگر ناراحت نمیشی و حوصله ش رو داری تجربه ات رو برامون بگو منم یه بار باهاش پانکچر شدم و یه انتقال د ...

برا من یک بار آی یو آی کرد و یک بار آی وی اف اشتباه و منفی

همسرم آزواسپرمه و از اسپرم اهدایی استفاده میکنیم

برای آی یو آی یک نمونه  اسپرمی رو به من تزریق کرد که وقتی نمونه آزمایش رو نشون دکتر تمییزی دادم شاخش درومد و گفت این اصلا به درد آی یو آی نمیخورده این شخص اصلا اسپرم عادی هم نداشته چه برسه به اسپرم قوی

بار دووم هم آی وی اف کرد که از روز ششم داروهای پانکچر رو شروع کرد چون نبود مطب روز های قبلش و گفت اشکال نداره و برام فقط یک جنین و تخمک تشکیل شد

و موضوع خیلی مهم بعدی اینه که اصلا نسخه اینترنتی نمیده چون سیستمش مال عهد بوقه و با نسخه دستی و کاغذی کار میکنه که اینجوری اصلا بیمه و داروخانه قبول نمیکنن که قیمت بیمه رو کم کنن و کلللی ضرر مالی زد بهمون

حالا اومدیم مام و میگیم کاش دو سال پیش از مام شروع میکردیم اخه نمیدوستیم مام اسپرم اهدایی هم میده و کاملا همه چیز مرتب و به روز هست اصلا مام رو نمیشناختم اون موقع

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
برا من یک بار آی یو آی کرد و یک بار آی وی اف اشتباه و منفی همسرم آزواسپرمه و از اسپرم اهدایی استفاد ...

وای خدای من

یعنی چی که نسخه اینترنتی نمیده 

اره این عهد بوق بودنش رو قبول دارم منم دو سه ماهی علاف صارم کرد برای آز اسپرم جدید و دی اف ای و ... با اینکه همسرم هم مرکز بهمن و هم مرکز آبان و هم ازمایشگاههای بیرون ازمایشاتش مشکل نداشت خودمم فرستاد لنفوتراپی که هیچ اثری برام نداشت. بعضی دکترها ادعای بروز بودن رو میکنن و متاسفانه نه به خودشون زحمت میدن اطلاعاتشون رو زیاد کنن و نه برای وقت و هزینه و جسم بیمار ارزش قائلند. اصلا وجدان ندارن

واقعا متاسفم واسه تجربه بدی که داشتین 

امیدوارم تلاش تون در مرکز جدید موفقیت آمیز باشه عزیزم

مگه شما هپارین یا انوکسا نمیزدید ؟؟؟؟

من دیر متوجه شدم باردارم تقریبا ۸ هفته 

بهم اسپرین داد و هپارین ظاهرا یه دونه هپارین برای من کم بوده 

حالا اون به کنار بهر دلیل قسمت نبود بمونه

من از این ناراحت شدم که مشکلی که توی سونو نوشته بود رو با جدیت انکار کرد و قبولش نداشت.

بارداری بعدیم ۵ هفته متوجه شدم و به دکتر لواسانی پیام دادم گفت به سرعت انوکسا ۴۰۰۰ و اسپرین رو شروع کن بعد بیا مطب