2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست
یعنی با دارو و اینا درست نمیشه؟

نمیدونم واقعیتش اصلا در این مورد اطلاعات ندارم ولی فکر کنم با دارو حل بشه گلم الان من چیزی بگم ممکنه اشتباه باشه ،دوستایی که این مشکل داشتن پستت ببینن جواب میدن 

دکترت چیزی نگفت ،دارو نداد ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منن ماه پیش ک سقط کردم ۱۶ روز خونریزی داشتم. بعد این ماه سر موعد پریود شدم الان اخراشه تقریبا ...

دکتر به من گفت تا منفی شدن پیگیری کن بعدشم برو سونو بقایا که چیزی نمونده باشه

حالا یه سونو برو تا خیالت راحت بشه

سلامت باشی عزیزم  التماس دعا دارم برام دعا کن

قربونت .اگر لایق باشم

خانم شما با وجود اون دوتا فرشته دعات مستجاب ماها روهم دعا کن که نتیجه این انتقال ها و آمپول ها فقط دوتا دست خالی برامون نباشه

امروز شوهرم میخواست آمپول بزنه گفتم منکه منفی شدم ولش کن فرداهم منفی دیگه.میخواستم فرار کنم نذاشت🤣🤣

از ۱۸ هفته دیگه هفتگی تزریق میشه ولی تا ۱۸ هفته من روزی دوتا امپول پروژسترون میزدم

اونوقت برای جاش چیکار کردید؟ برای من هر دوطرف ورم کرده 

منفی شدم. ولی اگر مثبت بودم و قرار بود ادامه بدم واقعا وحشتناک میشد. 

سری پیش۶۰تا آمپول زدم اینجوری نشد .ولی اینسری با۲۰تا خیلی بد شده نمیتونم درست بشینم

دوستای گلم من دوشنبه رفتم دکتر سونو کرد و گفت ضخامتم شده ۹ و ۹ دهم و برای یکشنبه هفته دیگه بهم نوبت انتقال داد؛ محتاج دعاتون هستم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
@سحربانوو68    و @elahe_الهه    به سلامتی هفته های استرس رو رد کردید _ان شا ...

ممنونم مهتاب جان واقعا دلم به دعای دوستای خوبی مثل شما گرمه عزیزم انشاله همیشه بهترین ها برات اتفاق بیافته مهربون