2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
برای من سفید رنگ بود معذرت میخوام رنگ شیر سفید و زیاد اتفاقا زنگ زدم بیمارستان گفت اگه بی رنگ مثل آب ...

اره میفهمم چی میگی استرس میگیره ادم تا مطمئن نشه اروم نمیشه دلمون ، خوب کردی نست زدی خیالت راحت شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب خدا را شکر. انشاالله با همین فرمون حداقل تا ۳۷میری بعد جوجه ها میان با سلامتی

نمیدونی نوشا جان چه پوستی ازم کنده شده از ۲۶ هفته از تخت پایین نیومدم که ☹️ حتی سرویس هم نمیرم حمام هم در تخت 

داغونم 

فقط خدا خدا میکنم هفته ام بالا بره اقلا این فسقلیا بستری نخوان

اره میفهمم چی میگی استرس میگیره ادم تا مطمئن نشه اروم نمیشه دلمون ، خوب کردی نست زدی خیالت راحت شد&n ...

الهه جان نگران نباش فوقش طول سرویکس هم کم شده باشه بازم کاری نمیکنن که فقط میگن استراحت کن منم هفته دیگه باید برم سونو ولی گفت دیگه طول سرویکس اندازه گیری نمیشه

[QUOTE=306872028]من ۲۷ هفته امپول بتا زدم منم امپول از تهران پیدا کردم خیای سخت پیدا میشه[/QUOT دکت ...

عزیزم سر خود نزن. این بتا هم همچین بی خطر نیستو عوارضی داره.‌اولا که احتمال دیابت بالا میره و بیا و درستش کن. یک ماما قدیمی و پر تجربه میگفت برای بچه هم‌میتونه عوارض داشته باشه عین نقل و نبات به همه میدن. من خودم دو دوره زدم سر دخترم. دو روز پشت هم روزی سه تا باهم میزنن. هر بار شب اول دخترم به شدددت بیقرار بود و تا صبح تو شکم تکان میخورد بعدش تا سه روز کاااملا بی حرکت در حدی که میترسیدم میرفتم بیمارستان. من دیابت هم گرفتم.از سی و دو هفته برام تجویز شد

بنظرت برم مطب یا همینجور دراز بکشم بهتره ؟ 

بستگی داره چطوری دلت اروم میگیره ولی راستش من خودم باشم نمیرم استراحت سودش بیشتره ولی بازم باید به شرایط و میزان درد خودت توجه کنی و تصمیم بگیری 

منکه دکترم گفت تنظیم داروهات دست خودت باشه دردت کم شد کمش کن و فاصله امپول زیاد کن دردت زیاد شد داروهات زیاد کن گفت با پروژسترون بازی کن 

نمیدونی نوشا جان چه پوستی ازم کنده شده از ۲۶ هفته از تخت پایین نیومدم که ☹️ حتی سرویس هم نمیرم حمام ...

میفهمم عزیزم.‌اماسختی که الان تحمل کنی بارها راحت تر از بچه نارس و کم وزنه. خدا انشاالله نتیجه زحماتتو بده و بعد زایمان دردسر اونجوری نکشی و فقط سختیت نگهداری از دوتا نوزاد جیگر باشه به حق حضرت رقیه

الهه جان نگران نباش فوقش طول سرویکس هم کم شده باشه بازم کاری نمیکنن که فقط میگن استراحت کن منم هفته ...

منم بخاطر همین دو دلم این همه راهو ریسک کنم برم که فوقش بگه اومده پایین تر دیگه ، به من گفت شیافتو روزی یکی کن که دیدم درد دارم همون ۲ تا گذاشتم ، دوفاستونو یه روز درمیون کردم . میخوام از فردا هر روز بخورم . پرولوتونم خارجی میخرم میزنم ببینم ایشاله دردش میافته 

من از روز اول پریودی شروع کردم،تقریبا تا ۸ ،۹ روز ادامه دادم روز ۱۴ سیکل هم رفتم برای انتقال گاهی ی ...

ممنون گلم من هنوز پانگچر هم نرفتم چه برسه انتقال.الان بزنم اشکال داره مگ؟من همیشه یخ زیرشکمم میگم حتما رحمم سرده

منم بخاطر همین دو دلم این همه راهو ریسک کنم برم که فوقش بگه اومده پایین تر دیگه ، به من گفت شیافتو ر ...

نگفته دکتر کی بری سونوگرافی؟ بمن گفت این هفته برو ولی من برای هفته بعد نوبت گرفتم 

دکترم میگفت بعد سی هفته دیگه طول سرویکس نمیشه اندازه گرفت چون سایه بچه هست ودقیق نیست من بخاطر وزن و خونرسانی جفت گفت برم سونو

نگفته دکتر کی بری سونوگرافی؟ بمن گفت این هفته برو ولی من برای هفته بعد نوبت گرفتم  دکترم میگفت ...

هفته ۲۹ که سونو کرد شکمی ۲۴ بود ، هر چی گفتم واژینال بگیره که اگر خیلی کمه امپول بتامو بزنه قبول نکرد 

نگفته دکتر کی بری سونوگرافی؟ بمن گفت این هفته برو ولی من برای هفته بعد نوبت گرفتم  دکترم میگفت ...

ببخشید عزیزم خیلی امشب اذیتت کردم وقتی دربارش حرف میزنیم حالم بهتر میشه . اطرافیان درک درستی ندارن فقط میگن نگران نباش نگران نباش بدتر حالم بد میشه