2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046842 بازدید | 684556 پست
دوستان کاش یه نظر در مورد مشکلم بدید😔

در نهایت اخرش فکنم هیسترو کنن نترس یا بزار ماه بعد شاید اومد پایین 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها منن ماه پیش ک سقط کردم ۱۶ روز خونریزی داشتم. بعد این ماه سر موعد پریود شدم الان اخراشه تقریبا ولی همش دل دردای عجیب دارم . هیچ وقت آخر پریود دل درد نداشتم. یهو تیر می کشه زیر دلم یا ی جور گرفتگی داره.

بعد افت بتام ک رسید ۵۲ و خونریزی و... سونو نرفتم . ینی رفتم دکتر گف الان نیاز نیس‌

حالا نگرانم میگم نکنه مشکلی پیش اومده باشه؟ عفونتی چیزی بکنم؟ منظورم عفونت واژینال نیس چون خارش و سوزش و... ندارم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا دکترت بخاطر هماتوم صبر کرده سرکلاژ زیر ۱۸ هفته کم خطره از ۱۸ تا ۲۲ هفته بخاطر احتمال ...

راستی دکتر داروهامو عوض کرد بهم آهن و کلسیم و یه ویتامین داده 

ویتامین دی و کوالی فول داشتم قطع کرد تازه برام نوشته بود ولی گفت داروها جدید این ویتامین هارو داره برا کوالی فول نگرانم دوست داشتم ادامه بدم 

منم ترسیدم پرولوتون ر قطع کنم ،من مشکل تنفسی هم دارم و علی رغم استراحت مطلقی ،تو خونه کپسول اکسیژن ب ...

والا منم میترسم و قطع نکردم ، راست میگی خیلی سخت داره میگذره ولی انشاله نتیجش برای هممون شیرین باشه انشاله نی نی گلت به سلامت و به موقع میاد بغلت تمام این روزارو فراموش میکنی دیگه اخراشه عزیزم   

بچه ها منن ماه پیش ک سقط کردم ۱۶ روز خونریزی داشتم. بعد این ماه سر موعد پریود شدم الان اخراشه تقریبا ...

سلام فاطمه جون

اگر شک داری یه سونو برو رحمت رو چک کن خیالت راحت باشه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

@سحربانوو68    و @elahe_الهه    به سلامتی هفته های استرس رو رد کردید _ان شا الله و وارد دوران امن شدید

دردهایی که ازش حرف میزنید طبیعیه و نگران کننده نیست شیاف و امپول ها رو هم کماکان بزنید که دردتون کم و دلتون هم قرص باشه 

ان شا الله این هفته های باقیمونده رو هم طی کنید و نی نی ها رو به سلامتی بغل کنید 💕💕💕

سلام فاطمه جون  اگر شک داری یه سونو برو رحمت رو چک کن خیالت راحت باشه

سلام مهتاب جون. ینی احتمالش هس با اون همه خونریزی چیزی مونده باشه؟

فردا مراسم عزا داریم. باید بمونه شنبه اگه درست نشد باید برم. نمیدونم چرا دکترم قبول نکرد گف نیاز نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مهتاب جون. ینی احتمالش هس با اون همه خونریزی چیزی مونده باشه؟ فردا مراسم عزا داریم. باید بمونه ...

نه فاطمه احتمالش خیلی کمه

چون استرس داری گفتم بری وگرنه صبر کندببین چی میشه

چون بتای پایین داشتی و هفته ت کم بوده دکترت درست گفته با خونریزی سقط میشه و چیزی نمی مونه

دوستان کاش یه نظر در مورد مشکلم بدید😔

عزیزم آخه اینجا بچه ها اکثرا مشکل ضخامت پایین رو‌داشتن به خاطر همین شاید جواب سوالتون ندونستن ،حالا اونایی که شرایطشون مثل تو بوده میان جواب میدن 

اما تا جایی که می‌دونم اگه همیشه همین مشکل رو داشته باشی لاپرا میکنن تا ضخامت کمتر بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه فاطمه احتمالش خیلی کمه چون استرس داری گفتم بری وگرنه صبر کندببین چی میشه چون بتای پایین داشت ...

ممنونم عزیزم❤️ توکل ب خدا. اگه خوب نشد شنبه میرم. ی مسافرتم در پیش داریم ان شاالله قبلش خوب بشم

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️