2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046933 بازدید | 684566 پست

دوستانی که میایید از مشکلات بارداریتون و زایمانتون میگید خیلی براتون خوشحالم و امید وار میشم حتما برا ما هم دعا کنید که یه روزی ما هم بیاییم درباره بارداریمون سوال بپرسیم،،، خیلیییی قدر بدونید که باردار شدید...

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

عزیزان کسی بوده تیرویید کم کار داشته باشه؟ آیا بعد پانکچر تیروییدش به هم ریخته و انتقال رو عقب انداختن یا ممکنه تیروئیدبه هم نریزه با دارو های پانکچر؟

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی تا هفته ات پایین هست سرکلاژ کنی چقد دکترت خونسرده  سونو واژینال معمولا پایین تر نشون مید ...

سحر جان اگه الان بخاد سرکلاژ بشه با وجود هماتوم و گاهی لک بینی خطری ندارد سرکلاژ هم تا چند هفته خطرش کمتره

سحر جان اگه الان بخاد سرکلاژ بشه با وجود هماتوم و گاهی لک بینی خطری ندارد سرکلاژ هم تا چند هفته خطرش ...

احتمالا دکترت بخاطر هماتوم صبر کرده سرکلاژ زیر ۱۸ هفته کم خطره از ۱۸ تا ۲۲ هفته بخاطر احتمال پارگی کیسه اب خطرش بیشتره

به من نهم وقت سونو داده ۵ شنبه هفته دیگه 

سلام

ان شاالله خودت و تودلی ت سلامت باشین.

آمپول پرولوتون ر تا چندهفتگی باید تزریق کرد؟

دکترعارفی من ر برای بررسی قلب فرستاد بیمارستان و گفت همونجا دکتر سزارین ت ر هم انتخاب کن وپیش همون ادامه بده .

حالا من یادم رفت ازش بپرسم پرولوتون ر تا کی تزریق کنم!!!!

یا پردنیزولون ر تا چندهفتگی ادامه بدم!!!! سرم ر پنج دوره زدم و گفت دیگه کافیه.

رفتم بیمارستان پیش یه دکتر،اونم بررسی کرد سوابقم ر و فرستاد پیش پریناتالوژ بیمارستان ،اونم سونو کرد و سوابق ر بررسی کرد ولی آزمایش نوشت و بررسی قلب و....

هی داروها ر تغییر داد.اول گفت پردنیزولون نزن بجاش دوتا شیاف بزن تا مشکل تنفسی ت برطرف شه ،بعد گفت نه همون یه دونه پروژسترون ر بزن بعد گفت:.....

حالا گفت ب۶و ب۱۲نخور.

گفتم: ب۶وب۱۲ داروی یک نوع غلظت خونمه نمیتونم قطعش کنم...

خلاصه اصلا دلم به دستورالعمل دکترجراح ودکتر پریناتالوژ بیمارستان راضی نمیشه.

تصمیم گرفتم داروهام ر طبق دستور دکترعارفی ادامه بدم چون ایشون مسلط به اوضاع باردارهایی مثل ماست.

اما از اون طرف هم نمی‌دونم داروها ر تا چند هفته باید ادامه بدم!

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
 احتمالا دکترت بخاطر هماتوم صبر کرده سرکلاژ زیر ۱۸ هفته کم خطره از ۱۸ تا ۲۲ هفته بخاطر احتمال ...

اره هم هماتوم هم جفتم پایین بود هنوز شونزده هفته ام ولی هماتوم هست ولی نمیدونم حالا پنجشنبه برم ببینم واژینال چنده 

مرسی عزیزم

سلام ان شاالله خودت و تودلی ت سلامت باشین. آمپول پرولوتون ر تا چندهفتگی باید تزریق کرد؟ دکترعارفی ...

عزیزم ممنونم شما هم انشاله این هفته های اخرو به سلامت بگذرونی . والا آمپول پرولوتون رو ۲ ، ۳ هفتس اصرار داره که قطع کنم ولی من میگم استرس میگیرم . گفت اشکال نداره بزن . همون هفته ای یکی میزنم ، منم بخاطر مشکل انعقادی ویتامین ب دارم و اسید فولیک ۵ که گفت تا اخر بارداری باید بخوری . من که همش به دکترم میگم تو رو خدا داروهامو کم نکن استرس میگیرم . شما هم یکم پرس و جو کن یه دکتر مطمئن انتخاب کن خیالت راحت بشه 

عزیزم ممنونم شما هم انشاله این هفته های اخرو به سلامت بگذرونی . والا آمپول پرولوتون رو ۲ ، ۳ هفتس اص ...

منم ترسیدم پرولوتون ر قطع کنم ،من مشکل تنفسی هم دارم و علی رغم استراحت مطلقی ،تو خونه کپسول اکسیژن بالا سرمه،خدا رشکراما این روزها خیلی خیلی سخت میگذره.میترسم پرولوتون ر قطع کنم ومثل دفعه قبل کیسه آبم بترکه.....

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی که جواب دادید انقدر آدم فکر می کنه که دیگه مغزش هنگ می کنه نمی دونم چرا امیدی ندارم روزای اول ا ...

طبیعیه منم همینجوریبودم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم