2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جون یادم رف بگم برا سرفه شیر و زردچوبه هم خیلی خوبه. یه چند روز ی لیوان شیر گرم، یه قاشق مرباخ ...

چشم عزیز دلم همدم حرفام 😘😘🙏🌹

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم انشاالله شما هم سلامت باشید.کار خوبی کردین عمل کردید به امید خدا بقیه راهتون هموار بشه

توکل بخدا انشاالله انشاالله انشاالله

انشاالله برا همه مون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم دقیقا باری که مثبت شدم زیر شکمم یخ بود

مرسی که جواب دادید انقدر آدم فکر می کنه که دیگه مغزش هنگ می کنه نمی دونم چرا امیدی ندارم روزای اول انتقال روحیه م خیلی خوب بود هر چی به روز آزمایش نزدیک میشه نا امیدتر  میشم

مرسی که جواب دادید انقدر آدم فکر می کنه که دیگه مغزش هنگ می کنه نمی دونم چرا امیدی ندارم روزای اول ا ...

تو این شرایط به کوچیکترین جزییات توجه میشه

دقیقا منم اولش خیلی خوب و پرانرژی بودم ولی کم کم روحیه م خراب شد،بیشتر واسه خونه نشینی و اینه که نمیتونیم کاری انجام بدیم،واسه همین کِسل میشیم و زیاد فکر میکنیم😊

سعی کن زیاد ذکر بگی،توکل برخدا

سلام دوستان اگه موافقید برایه به سلامت بغل گرفتن نینی بهار جون هر کی این پیامو دید ده تا صلواتو ایت ...

مرسی عزیزم پیشنهاده خوبیه منم میخونم   انشاله با سلامتی بچه هاشو بغل بگیره