2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
کاشکی تا هفته ات پایین هست سرکلاژ کنی چقد دکترت خونسرده  سونو واژینال معمولا پایین تر نشون مید ...

همینو گفتم گفت ن گاهی بیشتره حالا پنجشنبه صبح نوبت گرفتم برا واژینال فقط میترسم بعدش کاری نشه خیلی نمیبرن داخل ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=306872028]من ۲۷ هفته امپول بتا زدم منم امپول از تهران پیدا کردم خیای سخت پیدا میشه[/QUOT

دکترم امپول بتا نمیزنه ببینم پرینالوژیست میزنه..خودم نمیتونم بگیرم بزنم..چندتا زدی ۲۷هفته؟ 

من الان ۵۰۰ هر ده روز میزنم من المانی پیدا کردم

به دستیار دکترم پیام دادم که درد دارم .گفت اگر نگرانی فردا بیا مطب .حالا نمیدونم چکار کنم؟ خیلی دوره مطب میترسم برم ضررش بیشتر باشه .نمیدونم استراحت الان برام بهتره یا دکتر رفتن 

برای من یکدفعه خیلی زیاد شد 

سحر جون مایع آمنیوتیک عینه آبه اصلا غلظت نداره مثل ترشحات معمولی نیست اصلا ، ادم قشنگ هودش فرقشو میفهمه . دور از جونتون من سره سقطم که کیسه ابم پاره شد کامل تجربش کردم با ترشح خیلی فرق داره

سحرجان خودت چطوری تست گرفتی؟من بیمارستان گرفتن گفتن حتما باید ازدهانه رحم تست گرفت وگرنه اشتباهه

من تستش همسرم از داروخانه گرفت بعد اون اپلیکاتور چهار پنج سانت وارد میکنی یک دقیقه صبر میکنی تا کامل خیس بشه بعد در میاری یه محلول داره میزاری یک دقیقه داخل محلول بعد در میاری یه کاغذ تست داره پنج دقیقه میزاری داخل محلول اگه یه خط افتاد منفی اگه دوتا خط افتاد مثبته

احتمال دختر داد😍😍😍 دکتر گفت سونو واژینال بده بعد تصمیم باید تصمیم گرفت گفت همینکه لکه بینی داری ...

ای جاااانم دخملی پر ناز و ادا🥰🥰🥰

الحمدلله که خطر جفتو دیگه نداری. انشاالله که بهترین تصمیمو برات بگیره و با بهترین شرایط گل دخمل بیاد و زندگیتونو شیرین تر کنه

[QUOTE=306872028]من ۲۷ هفته امپول بتا زدم منم امپول از تهران پیدا کردم خیای سخت پیدا میشه[/QUOT دکت ...

من شرایطم اورژانسی بود احتمال زایمان داشتم بخاطر همین زود زدم من شش تا زدم سه تا داخل یه سرنگ تزریق میگنی ۲۴ ساعت بعد سه تا دیگه

همینو گفتم گفت ن گاهی بیشتره حالا پنجشنبه صبح نوبت گرفتم برا واژینال فقط میترسم بعدش کاری نشه خیلی ن ...

نه بابا نگران نکن خودتو من سر دخترم خیییلی سونو واژینال داشتم. حتی زمانی که لک بینی شدید داشتم

سحر جون مایع آمنیوتیک عینه آبه اصلا غلظت نداره مثل ترشحات معمولی نیست اصلا ، ادم قشنگ هودش فرقشو میف ...

برای من سفید رنگ بود معذرت میخوام رنگ شیر سفید و زیاد اتفاقا زنگ زدم بیمارستان گفت اگه بی رنگ مثل آب بود تست بگیر ولی راستش استرسش نمیذاشت اروم بگیرم تست که گرفتم خیالم راحت شد

ای جاااانم دخملی پر ناز و ادا🥰🥰🥰 الحمدلله که خطر جفتو دیگه نداری. انشاالله که بهترین تصمیمو برات ...

ان شاالله توکل به خدا تا الان کنارم بوده بقیه راه هم کمکم کنه هر روزم ک‌میگذره فقط میگم خدایا هزار مرتبه شکر