2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من برای مشکل انعقادیم،انوکسان میزنم هر ۱۲ساعت یه دونه چهار هزار میزنم.یعنی روزانه هشت هزار میزنم. ا ...

منم خیلی اینکارا رو کردم

یا به موقع انجام ندادم یا درست نبوده نمیدونم واقعا ولی نتیجه نگرفتم.

مامای خونگی؟عفونت زنان رو چجوری برطرف کردید؟ 

من اکثر مواقع دچار سوزش و خارش هستم که متوجه شدم به خاطر گرمی هست مخصوصا عسل. و قبل انتقال با پماد واژینال خودم رو پاکسازی کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اینم مکمله و برایه زخیره ی پایین خوبه به نظرم مشکلی نداشته باشه و لی از دکترتم بپرس  ...

فعلا نظرم رو دکتر مشایخی میخوام برم مطبش کارای عملش که تو رویانه البته پولم جور نشده هنوز اوابوست گرفتم بخورم فعلا گفتم اینم بخورم 

فقط پیش زرنانی رفتم کلی آزمایش و جواب گفت مشکلی نداری فقط شانس باهات یار نبوده که نگرفته الله و اعلم 

پانکچر،  ازمایش قبلی مرکز ناباروری دادی؟   دی اچ ای  چیز بدی نیست از دکتر بپرس بخور ا ...

بله عزیزم برای قبل پانکچر نه قبلی آزمایشگاه معمولی بود این سری هم آزمایشگاه کاج رفتم اخه فعلا نمیخوام برم دکتر میخوام مکمل بخورم اگه بی ضرره بگیرم اینو اوابوستم گرفتم

این روش مصرف انوکسا رو عارفی بهتون گفته؟   یا سر خود

آنوکسا ر نمیشه خودسرمصرف کرد حتما باید تجویز پزشک باشه و با داروخونه بانسخه پزشک فقط میده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
مرسی عزیز دلم امروز شوهرم داشت آمپولم رک میزد یهو زدم زیر گریه این همه درد و سختی آخرشم هیچی جای ...

عزیزم خیلیییییییی متأسفم میدونم سخته

جای آمپول مال من الان دوماه میگذره ازش هنوز تیله های آبسه دارم