2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من ۶تا تعیین نشده داشتم که تعیین کردن  ۴تاش پسر بود  دلم میخواست و با شوهرم شرط کرده بود ...

وااای اگه طبیعی باردار بشید که خیلی خوبه جنسیت چه فرقی داره.

تازه برای دخترتون که یه خواهر داشته باشه بهتره

وااای اگه طبیعی باردار بشید که خیلی خوبه جنسیت چه فرقی داره. تازه برای دخترتون که یه خواهر داشته با ...

خب من چندتا بچه دوست دارم داشته باشم

هم دخترهم پسر

بچه اولم رو طبیعی باردارشدم بعدا مشکل دارشدم

شوهرم پسر دوست داره.البته برای دخترم میمیره وبهترین بابای دنیاست براش

ولی پسرهم دوست داره

خودمم دوست دارم حفتش رو داشته باشم

به خاطر کیستم کارم به آی وی اف رسید وگرنه که طبیعی داشتم اقدام میکردم که نشد.وقتی آی وی اف شد گفتیم تعیین جنسیت هم بکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥹🥹🥹🥹 مررسی عزیز دلم من خوبم شما چطوری 

سلام دختر گل 

هرروز به فکرت بودم،تو فکرم بود اون شماره ای که دادی برای داروهات رو پیدا کنم بهت پیام بدم،خدایی دلواپست شدم

شکر خدا اومدی 

سلام عزیز دلم خودت خوبی فسقلیات خوبن  منم بد نیستم شکر خدا فقط سرفه زیاد میکنم نمی‌دونم میتونم ...

سلام دوستم خوبی؟

داشتم پیامارو میخوندم دیدم آلائه گفته عمل داشتی،شکر خدا خودت اومدی خاطرمون جمع شد انشااله روبراهی

انشااله به زودی سلامتیتو به دست میاری دوستم

@آیدا128    

سلام دوستم دیدم از خرنوب پرسیدی،من برای همسر با سیاهدونه و جنسینگ پودر کردم با عسل قاطی کردم هرروز صبح ناشتا میخورد

درسته تسه شد و از عمل اسپرم گرفتن ولی روز عمل گفته بود دکترش،نسبت به قبل اسپرمات بهتر بودن و راحتتر پیدا شدن احتیاج به بیهوشی  نداشت دیگه

دوستان منم امروز رفتم سونو،روز دوازده سیکلم بود ،ده روز بود استرادیول میخوردم،شکر خدا رحم ضخامتش خوب بود قرار شد فردا برم رویان دوباره سونو بشم و کارهای انتقالو برای شنبه بکنم،انشااله

محتاج دعای شما دوستان گلم هستم

انشااله خدا برا هممون بخواد و خیرمون تو مادرشدن باشه

سلام عزیزم.بله انتقال دادم دو هفته گوشی و اینترنت قطع متاسفانه با اینکه همه چیز خوب بود ظاهرا ولی ...

سلام عزیزم متاسفم برایه جواب منفیت استراحت مطلق بودی ؟

این بار میخوام دلو بزنم به دریا فقط جاروبرقی نکشمو سنگین بلند نکنم وگرنه میخوام همه کار بکنم به خدا این ۴بار اصلا زمان نمیگذشت از بس استراحت میکردم

سلام پروانه جون خوبی  میگم قرص DHEA رو میشه بدون تجویز دکتر خورد  اخه آزمایش دادم ذخیره ت ...

سلام عزیزم اینم مکمله و برایه زخیره ی پایین خوبه به نظرم مشکلی نداشته باشه و لی از دکترتم بپرس 

الان کجا میخوایی بری؟

دوستان برای کسانی هم که تعیین جنسیت هستن ممکن جنین مشکل ژنتیک یا کروموزومی داشته باشه؟  چون من ...

دکترت محمدزاده بود یا اشتباه میکنم ؟ 

وااله من برایه سقطم گفتن احتمال مشکل کروموزونی هست ربطی به تعیین جنسیت نداره

سلام عزیزم متاسفم برایه جواب منفیت استراحت مطلق بودی ؟ این بار میخوام دلو بزنم به دریا فقط جاروبرقی ...

تاچند روز اول در حد دستشویی بلند میشدم و نماز

بقیه ش هم کارهای نشسته مثلا سبزی پاک کردن

غذا هم غذاهای سبک درست کردم.اگر نیاز بود وایسم یه صندلی گذاشتم نشستم

ظرف شوهرم انجام داد و ماشین

تمیز کردن هم دخترم.یه بار هم جارو برقی کشید بچه م

.بیشتر حالت شیب دار نشسته بودم و قلاب بافی کردم کخ سرم گرم باشه

خیلی امید داشتم که میشه.

آزمایش ایمنی و انعقادی هم داده بودم همه چیز خوب بود

سلام دختر گل  هرروز به فکرت بودم،تو فکرم بود اون شماره ای که دادی برای داروهات رو پیدا کنم بهت ...

😍 پیام میدادی عزیزم خوشحال میشدم

فداتشم مرسی که بیادم بودی ببخشید دل نگرانت کردم

انشالله همه چیز عالی پیش بره و مثبت بشی قشنگم😍🫀

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیز دلم خودت خوبی فسقلیات خوبن  منم بد نیستم شکر خدا فقط سرفه زیاد میکنم نمی‌دونم میتونم ...

فاطمه جونم خداروشکر که حالت بهتره انشالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه 🧿💙

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دکترت محمدزاده بود یا اشتباه میکنم ؟  وااله من برایه سقطم گفتن احتمال مشکل کروموزونی هست ربطی ...

بله محمد زاده بود

کلی از شرایطم راضی بود

کاش علتش معلوم بشه که اگر جنین مشکل داره از این سیکل معیوب آدم بیاد بیرون

من بیشتر دوقلو بودنش رو دوست دارم

چون قرارمون اینه چندتا پشت هم بیاریم