2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مشکل انعقادی شدید انوکسا شش هزار زدی؟  دیگه چی مصرف کردین از قبل بارداری

من برای مشکل انعقادیم،انوکسان میزنم هر ۱۲ساعت یه دونه چهار هزار میزنم.یعنی روزانه هشت هزار میزنم.

اواخر بارداری هم دوتا شش هزار میزنم تو روز.

آسپرین هم دارم.

از هفت فاکتوری که برای انعقادی بررسی میشه ،من تو پنج فاکتوری مشکل داشتم.

هرفاکتور دو آلل داره که من تو هر آلل هر فاکتور جهش هرتیزیگوتی یا جهش هموزیگوتی داشتم.

بخاطر همین از پیش خودم نه به دستور پزشک،چندماه قبل انتقال شروع به مصرف آسپرین میکنم تا خونم رقیق شده و درصد مثبت شدنم بالا بره.حالا نمی‌دونم این کارم موثر بوده یانه!!!!

چون من سه تا انتقال منفی و کلی آیوآی منفی داشتم اما با این خود درمانی حداقلش اینه مثبت شدم.

این خود درمانی ر هم گفتم که شاید کسی انجام بده و اونم مثبت شه.

البته من این بار شروع کردم چند ماه قبل انتقال ، به عدم شستن بدن وحمام رفتن در دوران پ ربودی.بنظرم اینم تاثیر زیاد داره رو گرم کردن رحم.

خیلی قبل انتقال شروع به مصرف ۴تا دونه فلفل سیاه به صورت ناشتا کردم چون طبع سرد دارم و بلغمی هستم. روزانه تو آب جوش زنجفیل میریختم و مثل چای میخوردم.

البته یه کارهم کردم قبل شروع پروسه انتقال،به روش یه مامای خونگی، عفونت رحمی ر هم از بین بردم با داروهای.

خلاصه خیلی کارها کردم .روغن مالی شکم و..

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بیمارستان بهمن بری هستن شبا فکنم سهیلا جون شما باذعارفی بودین درسته

نمیتونم برم تهران  از صبح تا شب بمونم اسیر یه آزمایش شم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما رفتی پیشش؟ نگفت چه چیزی باید بررسی بشه که چرا ۴بار ؟

عزیزم من اون رو  زنگ زدم گفت نیستش و وقتم میرفت پیش شه بخش رفتم گفت باید تست پجی اس بدید که برایه ۵تا جنین ۴۴ ملیون و لی من کلا با انتقالو تعیین ۲۴ ملیونم خرج بشه شوهرم گفت هزینشو ندارم این ماه عقب افتاد اگه ماه بعد بتونم با محمد زاده نوبت میگیرم

بعد از بار اول به اصرار خودم یکسری آزمایش نوشت ولی فکر نمیکنم آزمایشات کاملی بوده باشه 

عمرت ر نذار این دکترا تلف کنم حتما آزمایشهای تکمیلی ایمنی و انعقادی ر بده تا مشکلت رو بشه و بچه سقط نشه

من لیست آزمایشها ی تکمیلی تورک آنا ر ندارم دوستان اگه دارن ،ازشون بخوان تا برات بذارن همین جا.

منم طبق همون لیست رفتم از پیش خودم آزمایشها ر دادم و مشکلم رو شد.

خودمون باید به فکرخودمون باشیم 

[QUOTE=306709039]منم تقریبا همینجوری شدم هردو درست در یک زمان سقط شدن شش روز بعد ساک. من هم پیش ایمو ...

بارداری اولم مثل همین بود با کلومیفن شده بودم ولی شوهرت مشکل داره؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من برای مشکل انعقادیم،انوکسان میزنم هر ۱۲ساعت یه دونه چهار هزار میزنم.یعنی روزانه هشت هزار میزنم. ا ...

ممنون گلم از توضیحاتت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من برای مشکل انعقادیم،انوکسان میزنم هر ۱۲ساعت یه دونه چهار هزار میزنم.یعنی روزانه هشت هزار میزنم. ا ...

این روش مصرف انوکسا رو عارفی بهتون گفته؟   یا سر خود

دوستان منم امروز رفتم سونو،روز دوازده سیکلم بود ،ده روز بود استرادیول میخوردم،شکر خدا رحم ضخامتش خوب ...

سلام عزیزم 

استرادیول خارجی استفاده کردی یا ایرانی؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
فاطمه اون روز توابن سینا یکیگفت سه بار انتقال منفی داشته چهارمی و اخرین جنینش مثبت شده

من از اون جنین ها واقعا میترسم🥺 ولی شاید یکم دیر تر وقتی که پول دستمون اومد قبل اینکه یکسال تموم بشه برم انتقال بدم البته شاید....

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چقدر اطرافیان آدم رو ناخواسته میرنجونند. با نگاه هاشون، حرفاشون، دعاهاشون. حالا ما به هیچ کس نگفته ...

😁😁😁

وای دقیقا منم تا حرفی میشه میگم به ماچه مگه فضول مردمیم

ولی هنوز فرهنگ سازی نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای بابا من یه دفعه یه خانواده رو دیدم تو نرکز برای تعیین جنسیت دختر اومده بودن

اره زیادن از این قبیل

فرقی نداره اخه ادم دوست داره از هر دو جنس داشته باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه برو اقدام کن ،توکل کن به خدا  خیلیا بودن با آخرین جنیناشون مامان شدن

رز جان اگه به شوهرم بگم که رو هوا قبول میکنه

ولی من میترسم ازشون

اگه نگیره از زندگیم بریده میشم...

ولی شاید تا قبل از تموم شدن وقت فریز یه انتقال دیگه دادم

البته فعلا پول هم نداریم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40