2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
خوبی عزیزم اومدی خونه

سلام انا جان آره اومدم خونه مادرم یکم درد دارم و سرفه انشاالله اونم رفع میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بگردم منم که میشم وقتی میگن ناراحت میشم مثلا میگن نذر کن میگم مگه بچه دار نمیشم  چندوقت ...

😁 متاسفانه منو میدونن ک مشکل ناباروری داریم بیشتر داغ میزارن رو دلم

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت عزیزم دلامون مثل شیشه شده وقتی فهمیدم منفی سرم رو کردم تو بالشم و گریه دخترم شنیده بود داش ...

🥺 دورت بگردم عزیزم انشالله خدا بهت صبرشو بده عزیزم

حالا عمه ی من پسر داره میگه چیکار کنم دختر بشه

ماه پیش اقدام کرده نگرفته ، میگه نکنه تخمک ندارم😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سقط در نتیجه آی وی اف پارسال بوده اگر بخوام طبیعی اقدام کنم میذارم یه دوره بگذره تا اثر داروهای هور ...

همینه دیگه درست جواب نمیدن 

به من ک میگه ۳۰ درصد ممکنه بگیره 🤷🏼‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میری اونجا انشاالله حامله هم میشی مامانت ازت مراقبت میکنه    

😁😍 مرسی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فاطمه جان خوبی قشنگم ممنون از دعای قشنگت قشنگم 

قربونت برم عزیزکم منم خوبم الهی شکر 💙

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺 دورت بگردم عزیزم انشالله خدا بهت صبرشو بده عزیزم حالا عمه ی من پسر داره میگه چیکار کنم دختر ب ...

چقدر اطرافیان آدم رو ناخواسته میرنجونند. با نگاه هاشون، حرفاشون، دعاهاشون.

حالا ما به هیچ کس نگفته بودیم برای بچه دار شدن به مشکل خوردیم، درس منو بهونه کرده بودیم. وقتی فهمیدن بچه دار شدیم گفتن آخی ما خیلی براتون دعا کردیم خدا بهتون بچه بده🥲🙄😑

من مدتهاست رو اطرافیانم دارم کار میکنم که به ما ربطی نداره کی بچه داره کی نداره، سوال نکنید، بهشون توصیه نکنید، کاری با زندگی شخصیشون نداشته باشید که الحمدالله تا حدودی نتیجه بخش بوده.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
الهی بگردم منم که میشم وقتی میگن ناراحت میشم مثلا میگن نذر کن میگم مگه بچه دار نمیشم  چندوقت ...

ما فکنم اینقدر دروغ گفتیم تو این پونزده روز نشد   بعد عذاب وجدان میگرفتم گفتم خدا توبزار بچم بیاد بعد میرم میگم همه رو دروغ گفتم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قربونت عزیزم انشاالله به سلامتی باشه و به زودی زود عمل زایمانت رو انجام بدی  منم از دعای شما ...

شکر خدا عزیزم خوبی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم عزیزکم منم خوبم الهی شکر 💙

شکر خدا خوبی عزیزم شکر خدا

🥺 دورت بگردم عزیزم انشالله خدا بهت صبرشو بده عزیزم حالا عمه ی من پسر داره میگه چیکار کنم دختر ب ...

ای بابا

من یه دفعه یه خانواده رو دیدم تو نرکز برای تعیین جنسیت دختر اومده بودن

ما فکنم اینقدر دروغ گفتیم تو این پونزده روز نشد   بعد عذاب وجدان میگرفتم گفتم خدا توبزار بچم ...

فکرنکنم خدا گناه حساب کنه

آخه آدم نمیخواد کسی بدونه چیکار میکنه.رفت وآمد کم باشه خوبه

همش پرسیدن کی میای کی میای .

بچه‌ها

کسی آزمایش قندهار مرحله ای ،دکتر براش نوشته؟

اول ناشتا خون میگیرن

بعد باید بری صبحونه بخوری بعد دوساعت بری خون بگیرن

بعد،ظهر ناهارخوری و بعد دو ساعت بری خون بگیرن

بعد،شب شام بخوری وبعد دوساعت بری خون بگیرن

چندتا آزمایشگاه‌ رفتم میگن ما شب نیستیم که خون نوبت شب ر بگیریم.یه بیمارستان ه رفتم همین ر گفته

حالا میگم اگر این آزمایش ر ندم چی میشه مگه؟!!!!شماها دادین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.