2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان برای کسانی هم که تعیین جنسیت هستن ممکن جنین مشکل ژنتیک یا کروموزومی داشته باشه؟ 

چون من هیچ مشکلی نداشتم

روز انتقال هم دکتر کلی از رحم تعریف کرد که چقدر عالی و آماده است

سلام فاطمه جون بلا دور باشه عزیزم الان بهتری شنیدم که عمل داشتی 

سلام عشق من اره عمل داشتم شکر خدا خوبم 

دیروز خیلی بد بود هم درد هم حالت تهوع امروز بهترم شکر خدا ممنون عزیزم از احوالپرسیت😘😘🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شما بچه دارید؟ انتقال چندمتون بود؟

بله عزیزم یه دونه دارم

انتقال دوم

کیست آندومتریوز داشتم عمل کردم بعد انتقال دادم 

دفعه اول مثبت شد بتا خوب نرفت بالا و درنهایت سقط شد ولی اینبار حتی مثبت هم نشد 

عدد بتا ۲هست

علائم پریود دارم ولی تا آزمایش دوم صبر میکنم شاید لتیق معجزه خدا باشم

سلام دوستان روز۱۲ آزدادم منفی شدم سوالم اینه عددهای پایین چیه؟

به نظرم زود رفتی 

یه بار هم ۱۶ برو.شاید دیر لانه گزینی کرده

منم دلم خوش اینه که بچه م تنبل بوده و دیر چسبیده قرار تو آزمایش دوم خوشحالم کنه

باش عزیزم فقط برا جنسیت جنین ها نگرانم که پسر کم باشه.حالا شوهرم‌نیگ خوبه تقویتیه تو نت هم زده برا ح ...

من ۶تا تعیین نشده داشتم که تعیین کردن 

۴تاش پسر بود 

دلم میخواست و با شوهرم شرط کرده بودم بارآخر باشه

ولی هنوز ۳تا دارم نمیدونم دوباره برم دنبالش یاطبیعی اقدام کنم هرچی شد.البته اگر طبیعی بارداربشم

خیلی خسته م

دلم برای بچه م میسوزه که چقدر التماسم میکنه تا از تنهایی دربیاد

سلام عزیزم خوبی  بچه ها گفتند میخوای عمل بشی  همیشه سالم و تندرست باشی 😘

سلام عزیزم بله دیروز عمل کردم امروز شکر خدا مرخص شدم فقط سرفه دارم شدید

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خداروشکر عزیزم ان شاالله همیشه خوب باشی و با سلامتی کامل مامان بشی 😍😍😍

انشاالله عزیزم انشاالله ممنون جونم 

سلام. به سلامتی عزیزم. خدا رو شکر که خوبی❤️

سلام عزیز دلم خودت خوبی فسقلیات خوبن 

منم بد نیستم شکر خدا فقط سرفه زیاد میکنم نمی‌دونم میتونم شربت ضد سرفه بخورم یا نه اذیتم می‌کنه منظور جای بخیه هارو