2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بچه ها به یه مشکل بزرگ خوردم روز ۹ ضخامتم ۷ بود که دکتر گفت تعریفی نداره  و هیچ دارویی نداد روز ...

هیچی، اون ۵ روز گذشته دیگه. از الان میتونی روزی دوتاش بخوری. البته نگران نباش با چند روز نخوردن استرادیول هیچ اتفاقی نمی افته.

دکتر من بار اول که پانکچر کردم و فرش انتقال دادم اصلا استرادیول نداد. نظرش این بود که اون اونقدر هورمون وارد بدن به خاطر پانکچر میشه که نیاز نیست باز با استرادیول دیواره رحم رو دستکاری کنیم. ولی اگه انتقال فریز انجام بدم بر حسب شرایط بهم استرادیول میداد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی، اون ۵ روز گذشته دیگه. از الان میتونی روزی دوتاش بخوری. البته نگران نباش با چند روز نخوردن استر ...

باشه ممنون از توضیحاتتون ، یه کم آروم شدم یه آن برگه فاکتور رو دیدم برق از سرم پرید 

می دونید من برگه داروها رو هر روز نگاه میکردم و چک میکردم اشتباه نشه

من ۶ ماه قبل پانکچر شدم ولی اندومترم نمیاد بالا انتقال بدم هرماه میرم به ۲ نمیرسه حتی روز ۱۶ ۱۷ خی ...

عزیزم پچ استرادیول هم استفاده کردید؟ دوستان فیزیوتراپی رحم رو هم می گفتن خیلی خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
راست میگی به اینجا فکر نکرده بودم شاید به دلیل یه سری ازمایش برام نوشته ماله تیرویید و ویتامین دی ا ...

اخه برا منم دو ماه پیش اینجوری شد ک ضخامتم بی دارو  خوب بود ولی برا ماه بعد دارو شروع کرد.حواسم نبود بپرسم چرا.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم دغدغه سن و کیفیت جنینها رو دارم که چند ساله فریز هستند ، بچم ۴ سالشه خودم ۳۴ فعلا هم که به کار ...

ب نظرم اگر بچه دوم میخواین الان بهترین زمانه.

تازه اگر جوری بود اختلاف ۴ سال بود عالی تر بود.

من پسر بزرگم با دوقلو ها ۵.۵ فرقشونه.دنیاشون متفاوته

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخه برا منم دو ماه پیش اینجوری شد ک ضخامتم بی دارو  خوب بود ولی برا ماه بعد دارو شروع کرد.حواسم ...

دارو که مصرف میکردی روی ضخامتت تاثیر مثبت میزاشت؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان ی سوال اولین ویزیت برای سیکل انتقال بهترا روز چندم پ ...

عزیزم کلا روز اول تا سوم پریودیه.... 

حالا باید ببینی کی با برنامت جور میشه. اما اگه دستت باز باشه زودتر بری بهتره اگه همون سیکل دارو داشته باشی برا تهیه دستتون بازه.... 

البته داروهای انتقال خیلی نیستن اما تو سیکل فرش چون آمپولهای تحریک تخمدان اون زمان خصگصا خارجیا پیدا کردنشون سخت بود من ترجیح میدادم زودتر برم که تهیه کرده باشم و به موقع تزریق کنم. یادمه تو یکی از پانکچرتم روز سوم رفتم کلی استرس کشیدم برا تهیه دارو حتی یادمه مثلا گفته بودن ۸ شب بزنم اما من به زور تونستم ده شب بزنم.... 

از این لحاظ کیگم اما کلا تو سیکل انتقال فریز خیلی دارو نیست که پیدا کردنشون سخت باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها به یه مشکل بزرگ خوردم روز ۹ ضخامتم ۷ بود که دکتر گفت تعریفی نداره  و هیچ دارویی نداد روز ...

نه بابا عزیزم نگران نباش.... 

اگه کم بود به لک بینی میفتادی اما اگه تو نسخت نوشته دو تا از الان دو تا بخور.... 

الکیم به خودت استرس نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای جانم الهی شکر ، ان شاالله بسلامتی بغلش کنید ،منم یه دختر سه ساله دارم ، سر سوزن واسم اهمیت نداره ...

عزیزم خدا حفظشون کنه.... 

اتفاقا همجنس بودن برا خود بچه ها به نظرم بهترم هست.... 

اما در کل بازم همون تربیته که مهمتره جنسیت اصلا ملاک نیست.... 

بچه ها من به طرز عجیبی هر روز حداقل یکی یا دوجا دعوتم دیگه کم آوردم صبح که بیدار میشم صلوات می فرستم ...

خوب اگه نمیخوایی بری مثلا بگو پریودی و نمیتونی بری و....