2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=306090943]نمیدونم تو کارتشم هيچی ننوشته فقط دکتر گفت خیلی بی کیفیتن آخه بسختی  بچتون چن ...

الان حدود دو سال نیم هست ،آخه سنم بالاست اگه بخوام باید الان اقدام کنم تازه از برج ۱۲ پارسال اقدام کردم هنوزم تو سیکل نیوفتادم شاید چند ماه دیگه موفق بشم وگرنه خیلی سخته فقط الان موضوع سن خیلی مطرحه

شما هم میخواید تعیین جنسیت کنید؟ بچه های دیگتون طبیعی باردار شدید؟ کدوم مرکز میرید؟

اگر تصمیم به بارداری بگیرم ، بله.

اولی طبیعی.

بعد از ۴سال و نیم دوقلو با ivf.

ابن سینا میرفتم و اونجا ۸ تا جنین دارم.

اگر توی جنین هام دختر نباشه، 

یا بیخیالش میشم یا iui تعیین جنسیت رو امتحان می کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
الان حدود دو سال نیم هست ،آخه سنم بالاست اگه بخوام باید الان اقدام کنم تازه از برج ۱۲ پارسال اقدام ک ...

چند سالتونه مگه.

الان ماشالا تا ۴۵ هم بچه میارن.

البته من توصیه نمیکنم..ولی میگم که میارن بقیه.

بله کاملا موافقم با شما من حتی همسرمم می گفت شانسیه جواب میدادم مرد حسابی اخه یه ماه دوماه ۶ماه نشه ...

منم خودم آزمایش های ایمنی انعقادی رو دادم.

یعنی پزشک زنان شهرستان نوشت ، رفتم مرکز گفتم کامل ترش رو بنویسین.

با این ک مرزی بود جواب ها ، ولی دارو گرفتم.

بار قبلش دو قلو باردار شدم ک یکی رشد نکرد از اول.دومی هم ۸ هفته و ۲ روز قلبش ایستاد.

عزیزم چون سقط داشتی حواست باشه آزهای ایمنی رو شاید نباید زود بدی....  مثلا من چون بارداری دومم ...

عزیزم شما برای بارداری دوم هم تزریق کردی؟

آخه من برای اولی ک هیچی نزدم.

بعد از سقط ، برای دوقلو ها زدم.

الان باردار بشم یعنی لازمه؟

https://s6.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۸۱۸_۲۳۳۸۰۴_7kxs.jpg

دگزا متازون 

فولیک اسید 

ویتامین ای 

امگا 3 

اینارو تونستم بخونم انگار بیشتر ویتامین‌ نوشته ،داروهاتو نگرفتی فعلا ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اگر تصمیم به بارداری بگیرم ، بله. اولی طبیعی. بعد از ۴سال و نیم دوقلو با ivf. ابن سینا میرفتم و ا ...

موفق باشید، تعداد جنیناتون خوبه خداروشکر،  تا جایی که من شنیدم تعداد جنین های دختر همیشه بیشترن انشالله شما هم حتما جنین دختر دارید