2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047205 بازدید | 684581 پست
عزیزم متاسفانه من از این لفظ ناباروری بدون علت متنفرم....  هر ناباروری ای قطعا علت داره. حالا ...

دقیقا موافقم منم وقتی انتقال اولم منفی شدش و ازشون پرسیدم خیلی حق به جانب گفتن که خانم تو سن شما فلان درصد شانس مثبت شدن هست گفتم خب چه کاری کنم دفعه بعدی شانسم بره بالا گفتن هیچ کار آنقدر انجام بده تا مثبت بشی !!!!!! همسرمم ميگه اینا علم ندارن فقط بلدن آنقدر تکرار کنن تا مثبت بشید وگرنه الکی میگن علت ناشناخته ،حتی با صحبتهایی که دوستان تو این تاپیک میگن متوجه شدم که اکثر مراکز حتی به خوردن مکمل خم اعتقادی ندارن و همه خودشون خودجوش دارن مکمل تهیه میکنن یا طب سنتی میرن ،،، خیلی این ناباروری سخته خدا نصیب کسی نکنه یعنی روح روان و جسم و مال آدم تو این راه داغون میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز روز ۱۲ انتقالمه،آزمایش دادم بتام ۹۴۲  ممکنه دوقلو باشه؟

سلام دوست گلم‌خیلی براتون‌خوشحالم انشالله بسلامتی تا اخر 

خواهر شما گه تجربه این درد رو داشتی والان‌خدا نظری کرده ونی نی تو دلته برا من که دوتا انتقال- داشتم دعا کن  سه روز انتقال دارم نتیجه بگیرم...

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ازروز۱۰بی بی هات رنگ گرفت؟ من هیچ علائمی ندارم فقطپاهام یخهههههه

در واقع روز دهم ساعت ۱۰ صبح کاملا مشخص بود،من خودم خیلی کم تحملم برای قبلی هم روز ۱۱ بی بی گذاشتم،نتونستم وایسم تا آزمایش

منم چند روز کامل علائمم قطع شد به نظرم طبیعیه

انشالله ،توکل به خدا  اون موقع داروی خارجی خیلی سخت پیدا میشد ،انگار تازگیا میارن ،دردمون که ی ...

اره والا راست میگی چه قدر استرس ادم باید بکشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
باشه انا جان ممنونم راستش بعد زایمانم خیلی حالم بده افسرده شدم دلم میخاد زود تر باردار شم اما اره دو ...

شمامشکل نابارویتون چیه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها امروز روز ۱۲ انتقالمه،آزمایش دادم بتام ۹۴۲  ممکنه دوقلو باشه؟

مبارکت باشه

آنا جون من زمانی ک آز می دادم باردار بودم و خبر نداشتم. و جواب ک اومد با دکتر زرنانی ویزیت شدم ایشون ...

منم یه سال یه  سی دی دوتا بالا بود یه سال خوب بود همون فاکتور  معلوو نیست چی به چیه

ان شااله چیزی نیست. دکتر نگفت چند روز خونریزی طبیعی هست؟

دکتر گفت نباید خونریزی باشه فقط ممکنه لکه بینی باشه ولی اینجا آناشید جان گفتن که دوستایی بودن که خونریزی هم داشتن دیگه خیالم راحت شد ،خدا خیرش بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون الا جون ،انشالله ،نمیدونم والا توکل به خدا  من یکی دوتا جنین هم از اینجا داشته باشم کلاه ...

ان شااله جنین های خوبی براتون تشکیل میشه و بعدش هم به سلامتی محکم به مامانشون میچسبند