2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
چقدر پسرت کوچولو بود. پسرت چند سالش هست؟ دختر من ۳۷ هفته ۲۶۰۰ گرم بود، اونقدر کوچولو بود من می ترسی ...

من دخترم۳۷ هفته دو کیلو۴۰۰ بود خوب بود چون خودمم ریز هستم برای من خوب بود خیلی کوچولو نبود بهم میومد🤣

پسرم الان توی۴ سال هست

نه بنظر من که بچه های این وزنی خوبن توی دست قشنگ میگیری برای بغل و اینا سبکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ۳۱ هفته بود فکر کنم یک کیلو۷۰۰و خرده ای

پس بچه خیلی درشتی نیست. نگران نباش، فکر کنم بین سه کیلو تا سه ونیم ان شااله سالم به دنیا میاد.

اینجا کلا توی زایمان طبیعی خیلی مهارت دارند. چند وقت پیش یه خانمی رو دیدم که دوقلوهاش رو طبیعی به دنیا آورده بود. یا دوست خودم سه ماه پیش دخترش رو که بریج بود (سرش بالا بود و پاهاش پایین) طبیعی به دنیا اورد، البته این رو هم بگم پسرش رو یکسال ونیم پیش سزارین شده بود و هر دو بچه هم ای وی اف بوده.

بچه ها من پانکچر شدم جنینامو فریز کردن، میشه یه نفر پروسه قبل از انتقالو دقیقا توضیح بده، زمان بندیاش خیلی برام مهمه. الان به من گفتن دومین پریود زنگ بزنم مطب، میخوام ببینم از چه روزی دارو شروع میشه و کی انتقال انجام میشه

💚💖
نه عزیزم ۳۱ هفته بود فکر کنم یک کیلو۷۰۰و خرده ای

بچه های من 34 هفته دنیا اومدن 2100 بودن. خیلیییی کوچولو بودن من که می ترسیدم بغلشون کنم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بله عزیزم اولین انتقال و یک دونه جنین داشتن فقط قرار بود اگه نگیره برن تخمک اهدایی بگیرن

ای جان دلم خدارو هزارمرتبه شکر معلوم نیست بنده خدا چه قدر انتقال داده نگرفته اخرم رحم جایگزین گرفته 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ان شااله به زودی و سلامتی یه بارداری سالم رو تجربه کنی. دکترم همیشه میگه تا زمانی که پری میشی حتما ش ...

انشالله باران جان ،خدا دختر گلت رو حفظ کنه 

دو روز پیش پی ار پی تخمدان داشتم نمیدونم دکتر چی به روزم آورده همچنان خونریزی دارم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من پانکچر شدم جنینامو فریز کردن، میشه یه نفر پروسه قبل از انتقالو دقیقا توضیح بده، ...

دوتا سه پریودی باید بری مطب شونزده هفده پریودی نهایت بیست بیست وسه انتقال.اگه انتقال دومت باشه یا سقط هیسترو هم مکنه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
قبول کردم 

هستی الان همینحا پس میگم.  ببین میگن اصلاخون تزریق نمیکنن که میگی داخل نرفته،  پلاسما خون جدا میکنن زرد رنگ  واینکه خوتریزی هم در حد پریودی داشتن بعدش 

دوتا سه پریودی باید بری مطب شونزده هفده پریودی نهایت بیست بیست وسه انتقال.اگه انتقال دومت باشه یا سق ...

ممنون عزیزم از راهنماییت. از سه پریودی تا انتقال داروهای خاصی میدن معمولا؟ بیشتر منظورم داروی تزریقی هست چون میخوام برای یه سفر برنامه ریزی کنم

💚💖