2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
کویین جان همیشه یه شال ببند دور شکمت ببین بهتر میشی ولی خیلی گرمش نکن ،من از سینه ام شیر نمیاد فعلا ...

قربونت برم باشه امتحان میکنم من دکتر رفتم شکممو دست زد گفت مشکلی نیست بچه هم بالاست اصلا هنوز پایین نیومده ولی انگاری یکم درشته بخاطر اونه،کی تموم بشه خسته شدم😭

رز جان میشه شرایطتتو بگی بهم اگه دوست داری و اینکه بچه داری یا نه چند سالته

۳۹ سالمه 

بچه ندارم 

ذخیره ام کمه ،همسرمم اسپرم‌های ضعیفه ، چند بار پانکچر شدم متاسفانه فولیکولام پوچ بودن 

فعلا بلاتکلیفم نمیدونم چیکار کنم 🤧

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کویین جان همیشه یه شال ببند دور شکمت ببین بهتر میشی ولی خیلی گرمش نکن ،من از سینه ام شیر نمیاد فعلا ...

آره عزیزم طبیعیه مال شما نگران نباش دیگه آخراش هر روز یه درد هست باز روز بعد اون درد نیست یه درد جدید میاد بجاش😅

۳۹ سالمه  بچه ندارم  ذخیره ام کمه ،همسرمم اسپرم‌های ضعیفه ، چند بار پانکچر شدم متاسفانه ...

ان شااله به زودی و سلامتی یه بارداری سالم رو تجربه کنی. دکترم همیشه میگه تا زمانی که پری میشی حتما شانس بارداری داری فقط کم تر از دهه ۲۰ سالگی هست. حتی الان هم میرم پیشش میگه جلوگیری رو فراموش نکن حتما انجام بده فکر نکن باردار نمیشی😅

آره عزیزم طبیعیه مال شما نگران نباش دیگه آخراش هر روز یه درد هست باز روز بعد اون درد نیست یه درد جدی ...

کویین این سومین سزارینت میشه؟ چندسالته؟

آخرین بار بچه چندکیلو بود؟ توی چند هفته؟

امروز شنیدم یکی از اشناهای نزدیکم جنین ۹ هفته ایی رو خودش با قرص سقط کرد. دلیلش هم این بود که مامان و باباش گفتند زوده و هنوز برای مامان شدنش وقت داره (قضاوت نمیکنم و راست و دروغش به گردن خودشون).

خیلی ناراحت شدم. خدایا حکمتت رو شکر به یکی میدی که قدرش رو نمیدونه و لایق نیست و راحت میندازه، به یکی هم سالها منتظره و لایق مادرشدنه به سختی میدی

کویین این سومین سزارینت میشه؟ چندسالته؟ آخرین بار بچه چندکیلو بود؟ توی چند هفته؟

من دخترم۳۷ هفته اومد یعنی دهانه رحمم باز شده بود ولی بریچ بود سزارین شدم،اینم دلم همش میگه زودتر میاد آخه خیلی شکمم سفت میشه نفسم بند میاد،ولی موقع پسرم اینجوری نبودم در این حد

الان دیشب آمپول هیدروکسی پروژسترونمم زدم ولی همونجوری سافتیا ادامه داره قرص میخورم 

۳۹ سالمه  بچه ندارم  ذخیره ام کمه ،همسرمم اسپرم‌های ضعیفه ، چند بار پانکچر شدم متاسفانه ...

درخاستمو قبول کن گلم در مورد پی ار پی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منظورم اینه الان این بچه دختره که بارداری، آخرین هفته که رفتی معاینه چند کیلو بود؟

بله دختره،آخرین سونو داپلر بود که وزنش از بچه خودم توی همون سن تقریبا۴۰۰گرم بیشتر بود

بله دختره،آخرین سونو داپلر بود که وزنش از بچه خودم توی همون سن تقریبا۴۰۰گرم بیشتر بود

کویین جان دستت درد نکنه واقعا.  خدا میدونه اون مادر چقدر الان خوشحاله

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم