2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
😔😔😔😔 ناراحت شدم عزیزم  انشالله به زودی زود به خواسته دلت برسی

انشالله خدا به دلمون نگاه کنه

انشالله توام حاجت روا بشی

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
اع یعنی 6ماه برا ایمنی نیست یعنی؟  میشه زایمان زود رس فک کنم نه 🤔

اره ولی برو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزنم نت مینویسم متخصص ایمونولوژی.مینویسه متخص آسم آلرژی و ایمنی 

همون کدوم شهری شما 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه عزیزم انتقال نبودم  این پی آر پی که من انجام دادم پی آر پی تخمدان بود  اون پی آر پی ک ...

رز جان میشه شرایطتتو بگی بهم اگه دوست داری

و اینکه بچه داری یا نه

چند سالته

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
الان این دکترو برم لازم نیس غددبرم؟

غدد برا تیروید انتی پی او..  الان قرص تیروید میخوری؟  برو غدد باید تو بارداری هم بری اگه بالا باشه.  همون لیوتروکسی بخوری انتی پیاو هم میاد پایین سلن پلاس هم شنیدم خوبه برا انتی پی او  

اره عزیزم. هفته های آخر طبیعیه. واسه من یه دونه بود و فسقلی بود اونقدر خودش رو سفت میکرد من فکر میکر ...

از دیروز عین دوتا تیکه سنگ سفت میشن😐

صبحم کمردرد پریودی داشتم.

کاش فقط یه هفته دیگه صبر کنند من کارام رو بکنم. تو خونه تعمیرات دارم وضعیت افتضاحه🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
فاطمه جون دیروز واقعا حالم بد بود اونقدر گریه کردم که اصلا توان سرپا موندن نداشتم. ولی مادرشوهرم حال ...

الهی.

پس ذهنیت قبلی بدی هم داشتی خیلی بیشتر اذیت شدی.

خدا رو شکر که بلا رفع شد🌹

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستای عزیزم دیروز رفتم دکتر برای بررسی ضخامت قبل انتقال؛دکتر سونو کرد گفت ضخامتت ۷/۹ است و دا ...

سلام عزیزم. خیلی هم عالی. چند سیکل بودی؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما امیدوارم خوب باشین بعد از مدتها انلاین شدم خب من آزمایش ایمنی انعقادی دادم  و متاس ...

عزیزم مشکل تون تو کدوم فاکتور ها بود؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جون دیروز واقعا حالم بد بود اونقدر گریه کردم که اصلا توان سرپا موندن نداشتم. ولی مادرشوهرم حال ...

الهییییییی عزیزم🥺🥺 

ان شاالله خوشبختی دخترتو ببینین😍