2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
آناشید جان شما سقط داشتین؟الان میخوایین ویزیت بشین با شاکریان؟من میترسم هزینه ازمایش هاش خیلی باشه.ا ...

اره برو حتما هزینه انتقال دوباره بیشتره ولی این همه دارو عوارض چندسالته

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام  عزیزم اره واقعا همین که ادم بدونه مشکلش چیه کلی راهو رفته. برای من با بیمه تامین سه و سیص ...

نمیدونم موندم بخدا دکتر ایمنی از کجا گیر بیارم.خب چرا دکترها نمیگن باید بری فلان دکتر تاخیالت راحت بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آناشید جان شما سقط داشتین؟الان میخوایین ویزیت بشین با شاکریان؟من میترسم هزینه ازمایش هاش خیلی باشه.ا ...

زنگ بزنم ببینم چیمیگه شاکریان.  اخه دکترایتهران  حتی ایمنیشون ان چناندارو نمیدن منم برا همین نرفتم پیششون گفتم در نهایت سرم و پردینوزول که دکترخودم میده چه بسا سرمم به زور میدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دکتر شاکریان روزای زوج هستن عزیزم ساعت ۳ مطب باش همون روز پذیرش می کنه زودتر اسمتو بنویسی معطل نمیشی ...

انشالله کاش منشیش جواب بده دکتر من ک هیچ وقت منشیش جواب نمیده یه دنیا ممنون ❤🌹

اره باید سرکلاژ میشدم خود دکترم میگه ازمایش ایمنی نیاز نیست باید سرکلاژ شی دفعه بعد اما خودم برا راح ...

زیر سه ماه سقط میگن ایمنی ولی برو حتما 

سلام عزیزم. الهیییی. چقد ترسیدی🥺 ان شاالله ک طوریش نشده . اره حواستون باشه بهش . ولی بیشتر ازین اذی ...

فاطمه جون دیروز واقعا حالم بد بود اونقدر گریه کردم که اصلا توان سرپا موندن نداشتم. ولی مادرشوهرم حالش خیلی بدتر بود. از ما ۲۰۰ کیلومتر فاصله دارند. ده بار دیروز پیام داد و حال دخترم رو پرسید. آخه خودش دختر ۱۱ ساله اش رو به خاطر زمین خوردن از دست داد. دخترش دقیقا یک روز قبل تولد ۱۱ سالگیش توی خیابون زمین میخوره و یک روز بعد، روز تولد ۱۱ سالگیش آسمونی میشه.

گلم شاکریان اصفهانه ایمنیجاها خصوصی میگن 3ب بالاس اما بیمارستان سید اشهدا اصفهان 700شمام رفتی دکتر ازمایشو ببین تهران دولتی کجا انجام میده 

دکتر خودتون یعنی متهصص زنان؟یعنی با قرص حل میشه این موضوع؟

هر متخصص زنانی بلد نیست.  شهرستان نمیدن. بیمه تکمیلی باشی هزینه ازمایشا رو میدن 

انشالله کاش منشیش جواب بده دکتر من ک هیچ وقت منشیش جواب نمیده یه دنیا ممنون ❤🌹

خواهش می کنم عزیزم . من خودم نوبتامو همیشه تلفنی اوکی می کنم فقط صبح روزای زوج پاسخ گو هستن. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

فاطمه جون دیروز واقعا حالم بد بود اونقدر گریه کردم که اصلا توان سرپا موندن نداشتم. ولی مادرشوهرم حال ...

خیلیمواظب باش دیگه باران جون ما که به بدبختی بچه دار میشیم  بیشتر باید حواسمون جمع باشه. هرروز صبح براش ایت الکرسی بخون 

ممنونم گلم من تهران نیستم متاسفانه.اینجام دکتر ایمنی نداره

خب اطرافتون نداره 🤔اینترنت سرچ کن پیدا میشه منم خود اصفهان نیستم شهر اطرفشم این جا دکتر ایمنی داریم اما شاکریان چون بیشتر سقطیا میرن پیشش میخام برم پیش اون البته داروهاشونم گرونه