2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
رز جان انتقال داشتی؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم انتقال نبودم 

این پی آر پی که من انجام دادم پی آر پی تخمدان بود 

اون پی آر پی که برای انتقال انجام میدن پی آر پی رحم‌ هستش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
در حالت عادی عوارض خاصی نداره یعنی نهایت تو درصد کمی از افراد هایپر میشن که اونم قابل رفعه ،،ولی درم ...

مرسی عزیزم از راهنماییت، ما اخه چون سابقه سرطان سینه داریم در خانواده یکم بخاطر اون میترسم وگرنه مشکلی ندارم، گلم امیدوارم به نتیجه دلخواهت برسی کدوم دکتر و کدوم مرکز رفتین برای این کار؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی مباررررکه ان شاالله به سلامتی و با دل خوش ، درد پریودی کاملا طبیعیه، جنینتون بلاست بود و فریز ا ...

ممنون قشنگم ،الهی به حق حضرت اباالفضل همه به مراد دلشون به بهترین شکل برسن

یه لیوان نشاسته خوردم دردمم آروم شده

دوتا جنین فریز داشتم بعد ۶ سال آوردمشون خونه☺️

تا ۶ روز اول زیر دلم تیر میکشید ، خیلی ترشح بیرنگ داشتم

امروزم که روز ۱۱ انتقالمه دلدرد پریودی ،یه مقداری هم حس سوزش معده دارم

تا آزمایش ندم انگار خیالم راحت نیست،برام دعاکن عزیزم

بچه ها مراکز شما تو روزهای تعطیلی تعطیله؟من اگ شهریور بخام برم روزهای اول تا سوم پریودیم دقزقا میشه ...

روز قبل پریودی برو شرایطتتو بگو احتمال داره دارو بنویسن برات 

یا همین ماه اگه تو پریودی میرفتی دارو‌ مینوشت همونطوری که دستورشو داده بود از روز سوم پریودی شهریور شروع میکردی‌

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

دوستان من برای یک شنبه که میشه روز ۷ انتقالم جایی دعوتم که بعدش میریم رستوران برای ناهار، رستوان حدودا۱۰ یا ۱۲ پله داره به نظرتون رفتنم اشتباهه؟ کل تایم فکر می کنم ۳ ساعت باید نشسته باشیم

روز قبل پریودی برو شرایطتتو بگو احتمال داره دارو بنویسن برات  یا همین ماه اگه تو پریودی میرفتی ...

عه راست میگی فکر خوبیه.اخه گفتن پریود باش بیا اونجا شونو کنن.زنگ بزنم مرکز بهتره بگم اینماه بیام دارو بنویسین ببینم چی میگن.ممنونم رز عزیزززم

ینظرم‌نرو.ریسک.به خطرش نمی ارزه.یه بهونه ای بیار

تو این دو سه روزه  هر روز حداقل یکی دعوت کرده و امروز ۳ نفر دعوتم کردن برای هرکی یه بهونه ایی آوردم ، این انتقالمو هیچ کس نمی دونه اصلا هر کی زنگ میزنه استرس میگیرم منتظرم بگه میایم یا بیا🥴 حالا قبلش کسی باهام کار نداشت

بچه ها مراکز شما تو روزهای تعطیلی تعطیله؟من اگ شهریور بخام برم روزهای اول تا سوم پریودیم دقزقا میشه ...

مرکز ما باز بود فقط تخمکشیها و عمل البته 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
استراحتتون چقدر بود؟ اصلا این مدت بیرون نرفتید؟

من یزد انتقالم بود،دوروز اونجا بودم بعدم باماشین اومدیم خونه

اصلا بیرون نرفتم سعی کردم خم و راست نشم ولی گاهی مجبور میشدم،فقط برای دستشویی بلند شدم ونماز،هراز گاهی هم توی خونه یه قدمی میزدم واسه خونرسانی

ولی نسبت به انتقال اولم استراحتم کمتره

دوستان من برای یک شنبه که میشه روز ۷ انتقالم جایی دعوتم که بعدش میریم رستوران برای ناهار، رستوان حدو ...

به نظر من نرو،من خودم نشستن برام سخته بخاطر جای آمپولام ولی به هرصورت سه ساعت نشستن زیاده تازه میگی پله هم داره ،غیر از اون غذای رستوران هم معلوم نیست گرمیجات توش ریخته باشن یانه

تو این دو سه روزه  هر روز حداقل یکی دعوت کرده و امروز ۳ نفر دعوتم کردن برای هرکی یه بهونه ایی آ ...

دقیقا منم به جز مامانم کسی نمیدونه،ولی تو این چند روزه ده نفر زنگ زدن مجبور شدم هی دروغ بگم که نیان یا نرم ،خدا ببخشه