2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه ها کسی که نازایی نداره و ذخیره تخمکش خوبه و فقط برای تعیین جنسیت می‌خواد آی وی اف کنه احتمال بیشتری داره که مثبت بشه یا فرقی با بقیه نداره؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.
الحمدلله که خوبی عزیزم،منم خوبم ورم دارم دکتر منو خیلی ترسونده از ورم دیگه دل‌درد و درد زیر شکم و س ...

کویین جان خوبی ؟

شما سینه درد ندارید عزیزم؟

من سینه چپم خیلی درد گرفته ،توی سینه ام تیر میکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کویین جان خوبی ؟  شما سینه درد ندارید عزیزم؟ من سینه چپم خیلی درد گرفته ،توی سینه ام تیر میکش ...

شاید از داروهاست عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شاید از داروهاست عزیزم 

عزیزم دارو اینارو میخورم تا حالا اینجوری نشده بودم جنین هم کم تکون میخوره نگرانم ،دکترم شنبه هستش.

قرص تیرویید

مکمل اکتی ناتال

آسپرین روزی ۲تا

انوکسا یه روز درمیون

قرص آهن 

قرص کلسیم

ما والدین فرزندپذیریم

خانواده‌ای که نه با خون و ژن که با دیداری عاشقانه و پذیرفتن کودکی که در این دنیا نفس می‌کشد پدید آمده است.

نامش فرزندخواندگی‌ست اما ما می‌خوانیم «فرزند» نه بیشتر و نه کمتر

کودکان ما قهرمانان کوچک ما هستند که در برابر ناملایمات ایستاده‌اند و با عشق قدم به قلبمان گذاشته‌اند. ما مانند دیگر والدین آرزوها و نگرانی‌های فرزندانمان را با خود حمل می‌کنیم اما چیزهای دیگری هم هست...

فرزندان ما در قانون ارثیه سهمی ندارند، کودکانی که با جان و دل و عشق پرورانده می‌شوند اما پس از مرگِ والدین، تلخیِ نداشتن رابطه‌ی خونی سر باز می‌کند چرا که دورترین وراث حق بیشتری پیدا می‌کنند تا عزیزان جان ما.

سازمان بهزیستی سال‌ها در تلاش بوده به نفع فرزندخوانده راه حل‌هایی برای این مشکل پیدا کند، اما ما چه می‌خواهیم؟ سهم فرزندانمان از میراثمان، مانند تمام خانواده‌ها.

ما خواهان اصلاح قانون هستیم و خواهان به رسمیت شناختن این رابطه‌ی عاشقانه‌ی والد فرزندی‌.

با امضای این کارزار ما را در این مهم یاری کنید و صدایمان باشید.

https://www.karzar.net/81030

سکوتم از رضایت نیست\دلم اهل شکایت نیست

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️

2_ نیکاد✔️

۳_happygirls✔️

4_طوطططیا✔️

۵_alaae✔️

6_favali✔️

7_فردایی روشن✔️

۸_نیاز6973✔️

9_آناشید۹۹✔️

۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️

۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️

14_roze_710✔️

15_sarvesahi✔️

16_mehremah✔️

17_houra1400✔️

18_رادیس12✔️

19_گیسوگلابتونم✔️

۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️

۲۲_sarayyyyyy✔️

۲۳_داداشمممم ✔️ @داداشمممم     ✔️🏴🖤

۲۴_فطررس✔️

۲۵_nooshabehjoon✔️

26_ارکیدهابی

۲۷_ماهورجان

۲۸_ پونه۰۰✔️

۲۹_bahar2063✔️

30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷

32_آیدا128

33_پروانه۲۱✔️

zohrehjafar i_34

35_گندمک۱۱

36_زین

Bahar2200_37

asemaneabii_38✔️

39_سحربانوو۶۸✔️

40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57

42_نهال6467

43_raaaaaz

44_ترگل_رض

45_baharrr7878✔️

46_asrin1372✔️

47_هدیه99

48_pariiiii73

49_saeideh61

50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️

52_tamana366

53_ssssefat

54_رستاوراستین

55_سهیلا_جون✔️

56_تتهاترررررین✔️

۵۷_الا11543

۵۸_5golnarges

۵۹__بهاره_✔️

60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193

62_آرام۰۰۰✔️

۶۵_بانودریا✔️

۶۶_joooodi

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

خواهشا هرکس از تبریز اینجاس 

دکتر خوب برای ای وی آف معرفی کمه بهم 

خواهشا🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🌐🛑🛑🛑🛑🛑🆘🆘🆘🆘🆘🆘❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌🔕🔕🔕🔕❌❌🔕❌❌🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🛑🛑🛑❌❌❌❌❌❌❌❌

تعین جنسیت بنطر من یه تصمیم کاملا شخصیه و شرایط هر کس با بقیه فرق داره من خودم میخوام تعیین جنسیت کن ...

سلام.

برای بارداری اول هم تعیین جنسیت میکنن؟

یادمه مرکز رفته بودم ، یک نفر اومده بود ک کلا سه تا جنین داشت.

تعیین جنسیت کرده بود، یک پسر و دو دختر.

فقط چون خودش سر ناباروری اذیت شده بود ، گفته بود فقط پسر رو بذارن.

ولی توی همون زمان انتقال پشیمون شده بود.چون با این کار کلا شانس بارداریش رو کاهش داده بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها کسی که نازایی نداره و ذخیره تخمکش خوبه و فقط برای تعیین جنسیت می‌خواد آی وی اف کنه احتمال بیش ...

خوب خودش وقتی مشکلی نداره ، یعنی رحمش آماده تره.

ولی اصلا ممکنه توی جنین هایی ک تشکیل میشه مخصوصا اگر تعداد کم باشه ، اصلا جنسیت مورد نظر نباشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دوپور و عبدالهی و حسینی اقدم و قطره سامانی

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن