2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
چند سال پیش من دوبار پانکچر شدم دفعه اول دکتر هیچ مکملی بجز اسیدفولیک بهم نداد به همسرمم فقط دو ماه ...

خب خداروشکر نتیجه گرفتین.منم الانم دودلم .شوهرمن از اواخر خرداد داره ای و سی میخوره یمدتم فولیک خورد.الانم۱۶روزه یه عالمه مکمل داره میخوره.مرکز اول گفتن لازم نیست دارو بخوره یعنی ارولوژ گفت ولی من رفتم ویزیت شدم گفتم عجله ندارم اونام گفتن حرکت اسپرم یه مقدار کمه دوماه دارو بخوره .حالا موندم تا دوماه دیگ میشه شهریور میخوره به تعطیلات همم فصل مدارس میشه گرفتارمیشم.حالا به سرم زده اواخر اینماه برم تا تخمککشی هم کنم میشه حدود سی روز که دارو خورده.نمیدونپ درست چیه غلط چیه چکار کنم.میترسم عجله کنم جنین پسر نداشت باشم .خاک بر سر اورولوژ اگ از اول دارو میداد الان میشد سه ماه که دارو میخوره

بچه ها شوهرم اسپریژن میخوره و چندتا دارو که دکتر نوشت.حالا خودم گفتم فرتیل هم خریده .اینا تداخل ندارن؟اسپریژن روزی دوتا بخوره؟فرتیل چی؟حالا به شوهرم میگم اگ اخر اینماه برم وارد سیکل بشم خودش روزی دوتا میخوره اسپریژن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگلا خوبین؟ من تازه اومدم اینجا میشه لطفا کمکم کنید؟ اول اینکه آیا ای وی اف صرفا فقط برای تعیین جنسیت و نه مشکل نازایی ارزشش رو داره؟ چقدر درد و مشقت داره؟ و اینکه اگه چند قلو شد میشه قل های دیگه رو پوچ کرد و فقط ۱ قل بمونه؟ و در آخر دکتر خوب برای اینکار کی رو پیشنهاد میکنید؟ کلینیک مام خوبه؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.
اره طوطیا جان. نه گلم نموند افت بتا پیدا کردم و ...

اخی عزیزم 😥😥😥

انشاالله هر چی خیر هست واست پیش بیاد دوست خوبم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خب خداروشکر نتیجه گرفتین.منم الانم دودلم .شوهرمن از اواخر خرداد داره ای و سی میخوره یمدتم فولیک خورد ...

وایی خواهر به نظرم اسمشون اورولوژیسته ولی اصلا سواد ندارن والله من خیری ندیدم ازشون 

امروز دکتر ژنتیک میگه خودتون مشکل ندارید ولی ازمایش تعیین سلامت انجام بدید هر ۴تا جنین ۳۶ ملیون مگه چه خبره والله این ماهم عقب افتاد ولی شوهرم میگه این پوله گزافو ندارم بده تعیین جنسیت کن و انتقال بده حالاالکی یه ماه عقب افتاد اینم ازدکترای خاکبرسر اگه امروز میگفت هزینش انقدره میگفتم دارو بده شروع کن ولی شایدم حکمتیه ولی وزنمو کم کنم تا ماه بعد

سلام خوشگلا خوبین؟ من تازه اومدم اینجا میشه لطفا کمکم کنید؟ اول اینکه آیا ای وی اف صرفا فقط برای تعی ...

سلام عزیزم

به نظر من مام بهترینه

اگر آی یو آی کنی خیلیییییییی بهتره و عوارض کمتری داره

بله میشه جنین های دیگه رو ریمو کنی البته باعث میشه خطر برای تک جنینت بره بالا

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
خب خداروشکر نتیجه گرفتین.منم الانم دودلم .شوهرمن از اواخر خرداد داره ای و سی میخوره یمدتم فولیک خورد ...

من ای یو ای منفی هم داشتم و میکرو منفی مثل دوستان دیگه اینجا  واقعا خیلی سختی کشیدم تا به نتیجه رسیدم درضمن من همسرمم اصلا بامن همکاری نمی‌کرد یعنی همه کارو تنها انجام می‌دادم و میدن و همون که اجباري باشه خیلی غر میزنه الانم که لنگ ويزيتشم خودمم نوبت براش میگیرم ،،، متاسفانه دکترا اصلا براشون مهم نیست مکمل و داروی خوب بدن همش میخوان آدمو بکشونن تا ده بار میکرو کنی یه بار نتيجه بگیری به قول دوستان اینجا جون و پول ما براشون مهم نیست دفعه قبل که دکتر ارولوژی با وجود مورفولوژی پایین‌تر از نرمال همسرم بهش گفته بود دیگه نمیخواد سی و ای هم بخوری يعني همسر من اینو شنیده بود من دیگه مگه میتونستم به این مکمل بخورونم، خود دکتر زنان تعجبکرده بود میگفت دکتر مردان چه اعتماد به نفس کاذبی به آقایون میدن ،،  نظر منو بخوای از مکمل ضرر نمیکنی عجله نکن چون اسپرم ۷۰ تا ۹۰ روز طول میکشه تولید بشه پس باید حداقل دوماه آقایون مکمل بخورن تا تاثیر کنه خودتون و همسرتون استفاده کنید منم اگه حریف همسرم بشم تا نوبت ویزیتش بهش سی و ای و سلن پلاس میدم

وایی خواهر به نظرم اسمشون اورولوژیسته ولی اصلا سواد ندارن والله من خیری ندیدم ازشون  امروز دکت ...

بخدا هیچی حالیشون نیست.پروانه جان یعنی ازمایش ژنتیک نمیدی؟منم باشم نمیدم بابا اینهمه هزینه اخه

من ای یو ای منفی هم داشتم و میکرو منفی مثل دوستان دیگه اینجا  واقعا خیلی سختی کشیدم تا به نتیجه ...

ای بابا اینجوری کارت سخت میشه که.خداروشکر شوهرمن سر ساعت دارو میخوره و رعایت میکنه الحمدلله.

سلام خوشگلا خوبین؟ من تازه اومدم اینجا میشه لطفا کمکم کنید؟ اول اینکه آیا ای وی اف صرفا فقط برای تعی ...

تعین جنسیت بنطر من یه تصمیم کاملا شخصیه و شرایط هر کس با بقیه فرق داره من خودم میخوام تعیین جنسیت کنم چون طبیعی باردار نشدم ولی اگه طبیعی باردار میشدم با تجربه ای که الان از مراکز ناباروری تو این چند سال دارم اصلا سمتش نمی‌رفتم چون فقط با جون و روان آدم بازی میشه خیلی برای مت که مشقت داره مخصوصا که من شاغلم و برای هر مراجعه با مکافات مرخصی میگیرم هزینه ها هم که سرسام آور از طرفی برخورد و بی تفاوتی کادر درمان مراکز هم آدمو خیلی میرنجونه خلاصه که سختی بسیار داره حالا برای یکی واقعا مهمه خب بره سراغش، ، نگران چند قلویی هم نباشد دو تا بیشتر تو اولین بار انتقال نمیدن نهایت خوش شانس باشید دوقلو میشه

ای بابا اینجوری کارت سخت میشه که.خداروشکر شوهرمن سر ساعت دارو میخوره و رعایت میکنه الحمدلله.

شما از بندگان برگزیده خدایید  ،، شوهر من می‌گفت ولش کن نریم اصلا سراغش حالا عاشق بچه ست ولی حوصله انتظار نداشت یعنی چند ساعت که برای پانکچر و انتقال من منتطر مونده بود فقط غر میزد که چه خبره چند ساعت نظرتون داشتن یا مثلا میرفتیم تو مرکز شلوغ بود غر غر کلا طاقت نشستن و منتظر بودن نداره با من نیاد خیلی راحتم وقتی باهامه فقط استرس میده   ،،، دارو هم که خدا شاهده لیوان آب و قرصو میدادم دستش وگرنه عمرا بلند میشد تا خودش بخوره کلا فاز مقاومت تو این راه داره