2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست
بخدا هیچی حالیشون نیست.پروانه جان یعنی ازمایش ژنتیک نمیدی؟منم باشم نمیدم بابا اینهمه هزینه اخه

نه بابا ازمایش ژنتیک که نمیگه میگه ۴۴ملیون بده رو ۵تا جنینت تست ژنتیک بدم ببینیم سالمن یا نه بابا کاریوتایپو ایمنیم گفتن مشکل دارید ازمایششو دادیم مشکلی نبود اینم صددرصد همونه 

سلام عزیزم به نظر من مام بهترینه اگر آی یو آی کنی خیلیییییییی بهتره و عوارض کمتری داره بله میشه ج ...

مرسی عزیزم از پاسخ ات، اخه گفتن ای یو ای فقط ۱۵ درصد احتمال مثبت شدن داره ‌اگه مثبت بشه ۶۰ درصد پسر و ۴۰ درصد دختره، یعنی شانس دختر که من میخوام کمتره ☹️

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تعین جنسیت بنطر من یه تصمیم کاملا شخصیه و شرایط هر کس با بقیه فرق داره من خودم میخوام تعیین جنسیت کن ...

مرسی گلم از پاسخت، من ۲ تا پسر دارم و فقط به شرط دختر شدن میخوام بچه سوم بیارم وگرنه بچه سوم میخوام چیکار تو این مملکت، یه مدت بیخیال شدم ولی خب حسرتش رو دارم و حالم بابت این موضوع بده بغض دارم و مشاورم گفت اگه نری دنبالش افسرده میشه و تا یه عمر حسرت میخوری، مجبورم عزیزم وگرنه دلم نمیخواد ای وی اف کنم من ۲ بچه هام رو طبیعی باردار شدم 

تعین جنسیت بنطر من یه تصمیم کاملا شخصیه و شرایط هر کس با بقیه فرق داره من خودم میخوام تعیین جنسیت کن ...

شما کدوم مرکز میخوای انجام بدی و با کدوم دکتر؟

سلام عزیزم قربونت برم خوبم  خوب که چه عرض کنم پاهام ورم کرده درست نمیتونم راه برم کمردرد هم که ...

الحمدلله که خوبی عزیزم،منم خوبم ورم دارم دکتر منو خیلی ترسونده از ورم

دیگه دل‌درد و درد زیر شکم و سفت شدن شکمم که همیشه دارم

ان شاالله دیگه چیزی نمونده شما هم حواست به خودت باشه این آخری رعایت کن که همه چی به خوبی تموم بشه اینهمه زحمت کشیدی

بچهها رحم اجاره ای اگه مثلا همون خانوم ایدز و هپاتیت داشته باشه چی    یا تخمک اهدایی اینا ...

عزیزم برای رحم جایگزین قبلش همه این آزمایشارو از من و شوهرم گرفتن اتفاقا برعکس شما من نگران اونطرف قضیه بودم چون خیالم از طرف خودمون راحت بود که اونم دو سه ماه پیش در زمان بارداری دوباره آزمایش ایدز و هپاتیت دادم که خیالم کلا راحت شد

بچهها رحم اجاره ای اگه مثلا همون خانوم ایدز و هپاتیت داشته باشه چی    یا تخمک اهدایی اینا ...

گلم قبلش تمام ازمایشات وگرفتن ودکتردید

حتی به قدووزنم گیرمیدن

خدایابه امیدخودت🌺
بچه ها شوهرم اسپریژن میخوره و چندتا دارو که دکتر نوشت.حالا خودم گفتم فرتیل هم خریده .اینا تداخل ندار ...

عجله نکن

بزارتقویت بشه

پسراازدختراکم ترمیشن اکثرا

ازالان حتما بهش فلفل بده توغذاهاش

اگه هواخنک بشه راحت میتونی به تغذیش برسی

خرماوشیره و...

الان گرمه هوا نمیشه گرمی خورد

۵۰و۶۰تومن میخوای هزینه کنی حالا کم کم

پس عجله نکن

من شنیدم نمونه اسرمی که میدن برای تغذیه ۹۰روزپیش هست

حالا دقیقشونمیدونم

اصلا اصلا به همسرت استرس نده

استرس اسپرمونابوووودمیکنه

الان هواگرمه توخونه نزارلباس زیربپوشه فقط شلوارک

حتما یخ بزاره

دوش آب خنک مخصوصا ...

اینارورعایت کن میخوای این همه داروبخوری وهزینه کنی

خانمه دیروزتومام مثبت شددوقلوپسر

از۵تاجنینش ۴تاش پسربودخوددکتره تجب کرده بود

خدایابه امیدخودت🌺
اخی عزیزم 😥😥😥 انشاالله هر چی خیر هست واست پیش بیاد دوست خوبم 

😘😘😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم برای رحم جایگزین قبلش همه این آزمایشارو از من و شوهرم گرفتن اتفاقا برعکس شما من نگران اونطرف ق ...

راست میگی ممکنه از جنینم منتقل بشه مرسی عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
گلم قبلش تمام ازمایشات وگرفتن ودکتردید حتی به قدووزنم گیرمیدن

قد و وزن چطور یعنی،، شمام تخمک گرفتی.  از همون معرفا فروتن؟   من میدونی راستش زگیل تناسی هست از اونم میترسم  نکنه از تخمک به من منتقل بشه  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم