2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
[QUOTE=305597323]عه چرا اینستا داشت که . از همونجام ویزیت اینترنتی می کرد. آخرینادرسی ک از مطبش داشت ...

اره ظاهرا هم برا بازو هس هم داخل رحمی. خب چون ب اندومتر من مشکوکه شاید برا همین ترجیح دادن داخل رحمی باشه تا بازو نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خسته نباشین دوستم خوب کردین

قربونت برم عزیزم😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام متاسفانه صاحبخونه ما تمدید نمیکنه قرارداد و میگه خودم میخوام بیام تو خونه بشینم . اول مهر وقتمون تموم میشه احتمالا نی نی من وسط مهر به دنیا میاد . گفته اگر میتونید زودتر بلند بشید من میخوام بازسازی کنم تا اول مهر برای مدرسه ها بیام . همسرم هم گفته خانمم بارداره استراحت مطلقه نمیتونه از تخت بیاد پایین ولی قبول نکرده . البته خودشم جای دیگه مستاجره و حتما وقتش تموم میشه . حالا من که مثبت شدم خواهرم طفلک خونشو آورده دقیقا دیوار به دیوار ما کمک من کنه . همسرم داره همین اطراف میگرده یه خونه پیدا کنه که دور نشیم از خواهرم . دعا کنید پیدا کنه قیمت خوب . ۲ برابر شده از پارسال . پارسالم که اومدم این خونه باردار بودم تو اسباب کشی البته پوچ بود ماه بعدش سقط شد . همه وسایلمو مامانم و کارگرش اومدن بستن و باز کردن . بازم تو اسباب کشی باردارم . ناراحتم کاش قبول میکرد ۱ سال یا حداقل ۲_۳ ماه تمدید میکرد باهامون 

تو این چند ماهم هر چی پس انداز داشتیم خرج دکتر و سونو و بیمارستان و ویتامین و خورد و خوراک و.... شده هیچی نداریم بزاریم رو پول پیش لااقل . بابام یکم پول داده بود برای سیسمونی اونم نصفش خرج شده . اصلا اوضاع ریخته بهم نمیدونم چرا . پارسال این خونه رو ۲۰۰ میلیون پیش دادیم ماهی ۲۴۰۰ . الان عینه عینه همین خونه رو چنتا خونه اون ور تر میده ۲۰۰ پیش ماهی ۶ میلیون یا ۵۰۰ میلیون رهن کامل . فکرم خیلی درگیره 

برامنم بلاست بود بی بی  منفی بود از مثبت مثبتی انشاالله

واااااااااای توروخدا؟؟؟؟؟دیگه یه درصدم امید نداشتم😓

دفعه قبلم بااینا دلمو خوش کردم آزمایشم منفی شد😓

یعنی تا قبل آزمایش اصلا مثبت نشد؟

سلام عزیزم بیشتر پروتئین بخور همراه سبزیجات که سیر بشی. یه تیکه گوشت کبابی با کاهو یا یه تیکه مرغ گر ...

آهان مرسی عزیزم دستت دردنکنه هرچند که دست کشیدن از برنج برام سخته ولی انجام میدم خیلی ممنون از راهنماییت😘

سلام عزيزم، اگه بارداری بخواد اتفاق بیفته میفته فقط نباید کار سنگین انجام داد ،من تو هر دو تا انتقال ...

ممنون گلم😘😘😘

اون انتقالتون که رفتیدسرکارمثبت شدید؟

خدایابه امیدخودت🌺
وااااقعا یعنی امیدداشته باشم😢جنین های شماام بلاست بود؟ ان شاءالله که به زودی زود اشک شوووق میریزی ...

اره گلم مثبتی

من ازخدامه حالت پریودی باشه

چون نشانه خوبیه

خدایابه امیدخودت🌺
آهان مرسی عزیزم دستت دردنکنه هرچند که دست کشیدن از برنج برام سخته ولی انجام میدم خیلی ممنون از راهنم ...

قربونت   اینارو دکترم بهم گفت برات نوشتم ، برنجم بخور منم میخورم ولی نه اینکه با برنج و نون خودتو سیر کنی   

تو این چند ماهم هر چی پس انداز داشتیم خرج دکتر و سونو و بیمارستان و ویتامین و خورد و خوراک و.... شده ...

عزیزم ان شاالله درست میشه چیزی نمیتونم بگم چون خودمم مثل شما هستم و وقت ما هم مهر تموم میشه فعلا که صاحبخونه حرفی از بلند شدن نزده ولی در کل مستاجری سخته خدا ما ها رو صاحبخونه کنه که البته بعید میدونم با اینقیمت خونه ها