2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
ان شاالله میشم  من عزیزم باردار بودم بیستم تیر ماه سقط شد متاسفانه  الانم دوباره ای یوای ...

عه منم بیست ویک تیر سقط شد.   پریود نشدی  که چه زود ای یو ای کردی     انشاالله انشاالله که مثبتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
الهی روزبدی بوداون روز چقدرهممون استرس داشتیم وناراحت شدیم😔 چندروزه آی یوآی کردی بهارجون؟

ممنونم عزیزم ان شالله 

پنج روزه عزیزم 

نمیخواستم ای یو‌ای کنم به درخواست دکترم گفت بیار این ماه با دارو‌برات پیش بریم 

یهو‌ دو روز قبل امپول هاش سی جی گفت بیا برات ای یو ای کنم 

گفتم خانم دکتر اصلا حوصلشو‌ندارم 

گفتم کار سختی نیست تو‌مطب انجام میدم 

وانجام دادم 

گفت هرشب رابطه داشته باشین 

من تو‌رابطه خیییییییلی درد دارم حس میکنم تخمدونام میخواد پاره شه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه منم بیست ویک تیر سقط شد.   پریود نشدی  که چه زود ای یو ای کردی     &nbs ...

سوم تیر عزیزم 

دوم مرداد پریود شدم و‌رفتم تو سیکل 

ممنونم عزیزم ان شالله  پنج روزه عزیزم  نمیخواستم ای یو‌ای کنم به درخواست دکترم گفت بیار ...

شوهرت سالمه؟  دوستم چند بار ای وی اف کرد نشد ای یو ایکرد باردار شد.  منم همینجوریم تو نزدیکی بعد سقط

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شوهرت سالمه؟  دوستم چند بار ای وی اف کرد نشد ای یو ایکرد باردار شد.  منم همینجوریم تو نزدی ...

خدا کنه برا منم همینطور معجزه شه 

نه فقط برای من برای همه مامانای منتظر ان شاالله

شوهرت سالمه؟  دوستم چند بار ای وی اف کرد نشد ای یو ایکرد باردار شد.  منم همینجوریم تو نزدی ...

دکتر گفت خوبه 

خیلی قوی نیست 

متوسطه

پیش همون دکتری که شما گفتید عزیزم،دکتر خوبی بود خوشم اومد از برخوردش،مطبش هم خلوت بود اما دکتر قبلی ...

خوبه خداروشکر انشالله بسلامتی زایمان کنید 

ب منم همون آمپول و قرص داده