2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

[QUOTE=305502537]سلام عزیزم، الحمدلله امروز اکو قلب بودم ب لطف خدا فعلا خوبه و سلام ب خاله آترینش می رسونه🥰 ولی دک ...[/QUOTE

وای نه عزیزم

تورا خدا تیکرت بزار تا با دیدن حالمون جا بیاد بدونیم چند هفته ی.عزیزم خدای همه مون یکیه ولی تقدیرامون فرق میکنه.

حتماً که بچه‌های ما نباید همسن باشن خواهر مهربونم 😘

الهی شکر که خوبین هر دو

لحظه شماری میکنیم برای در اغوش گرفتنش 

وااای با کی😃😍 دلم آب شد دختر چقد دلم میخواد همتون رو ببینم😍  با مهتاب جون بودی؟

اسکویی اون دکتر کهگفتی چجوری میتونم ازش وقت بگیرم زنگ زدم یهذشمارش تو طالقانی بود جواب نداد. اینستام نداره نگاه کردم. فاطمه چسب جنین با اون امپول g cs که بهت داده فرق داره یا همونه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=305502537]سلام عزیزم، الحمدلله امروز اکو قلب بودم ب لطف خدا فعلا خوبه و سلام ب خاله آترینش می ...

اترین جون شماچند بار ایوی اف کردی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تو موهات صافه سفیدی    

موهام الان چند ساله کراتینه صافه آره وگرنه اصلش فره 😁

سفیدم عزیزم حست چقد درسته 😍😍

من احساس میکنم قدت بلنده و لاغری پوستت گندمی و چشمای درشت 😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
alaae من با .....(حدس بزن) امروز تقریبا دوساعتی باهم بودیم چقدر بهم خوش گذشت اولین بار بود اومدم ته ...

حدسش که سخته عزیزم☺️

ولی چقدر خوب. واقعا اعضای اینجا یه گروه دوستی خوبه🥰

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
5بار انتقال عزیزم سه بار تخمک کشی

عزیزممم   فقط این اخریمثبت شد؟   

موهام الان چند ساله کراتینه صافه آره وگرنه اصلش فره 😁 سفیدم عزیزم حست چقد درسته 😍😍 من احساس میک ...

ایجوووون خوشگل خانومی دیگه. قدم تقریبا بلند.  گندمی هم درسته احسنتت  

به من هم گفتن مشکل ایمنی دارم باید پردنیزولون بخورم ولی سرم لازم نیست اگه سرم بزنم، مشکلی پیش میاد؟

نمیدونم من به دکترم پیشنهاد دادم گفت میخوای بزنی بزن 

زدم دیگه توکل برخدا

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤