2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان مخصوصا مدیر گروه چون ایشون رو از سال ۹۴ تو همین تایپیک میشناسم و یادم مونده  ...

سلام خانومی.یعنی با فاصله دو روز دوبار انتقال داشتین؟درست متوجه شدم؟

منم ۹ ام انتقال دادم.و فردا باید برم آزمایش بدم.

میشه لطفا جواب آزمایشتون اینجا بگین؟ایشالله که مثبته

نه اون موقع شده بودم ۳۳ هفته کامل الان ۳۳ هفته و چند روزم تو هفته ۳۴ رفتم تازه 

پس احتمالا شما تاریخ آخرین پریودت و سن جنینهای انتقالیت با من متفاوته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
توی یوتوب بود فکر کنم یه دکتری میگفت بچه چون میاد توی جای جدید خودش یه شک هست براش ،اگه همون موقع هم ...

عزیزم دکترم گفت هفته اول مهر زایمانم انجام میشه اگه تا اون موقع مشکلی پیش نیاد که بخواد زودتر بشه

عزیزم دکترم گفت هفته اول مهر زایمانم انجام میشه اگه تا اون موقع مشکلی پیش نیاد که بخواد زودتر بشه

به سلامتی کویین جان 😍

دکتر من هم قبلا گفته بود ۹ مهر سزارین ،اینسری برم دوباره میگم حساب کنه برام

عزیزم آمپول هیدروکسی پروژسترون واسه چیه؟دکتر من داده بهم گفته هفته ای یکی بزنم قرص ایزوپرین۱۰ هم دا ...

عزیزم امپول فمولایف جلوگیری میکنه از زایمان زودرس منم هفته ای یکی میزنم قرص ایزوپرین هم عضله رحم شل میکنه از انقباض جلوگیری میکنه منم میخورم

عزیزم آمپول هیدروکسی پروژسترون واسه چیه؟دکتر من داده بهم گفته هفته ای یکی بزنم قرص ایزوپرین۱۰ هم دا ...

ایزوپرین بخوری این سفت شدن و انقباض که داری برطرف میشه من که میخورم خیلی خوب بود برام