2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
از الانم میتونی نشاسته و‌اب بخوری  نگران نباش عزیزم هیچ اتفاق بدی نمیفته این استرسها خییییلی ا ...

شما بارداری بهار جون 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ان شالله مثبتی عزیزم  من روز دهم انتقالم ازمایش دادم و‌مثبت بود  اگه سیزدهمته بازم نشون ...

خداروشکر انشاالله سالم بغلشون کنی عزیزم،چند تا جنین انتقال دادن برات؟بتات چندشد؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توکل به خدا ممنون ازحرفهای آرامش بخشت😘😘😘 اره چون من نرفتم اومده چون هفته ای دوبارمیرم

فدات شم. برای خورد و خوراک هم اصلا کار عجیب غریب کن عزیزم همون چیزای همیشگی رو بخور. ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
توکل به خدا ممنون ازحرفهای آرامش بخشت😘😘😘 اره چون من نرفتم اومده چون هفته ای دوبارمیرم

زمان کرونا خوب بود هیچ کس نمیومد   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فردا روز ۱۳ ام هستم من سه بار قبلا انتقال دادم بار اول منفی شد بار دوم مثبت ولی تو ماه سوم قلبش ایست ...

الان یه دختر دارید !؟

خب هویج خوب نیست اصلا تو بارداری 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
[QUOTE=305546146]لاغری؟  [/QUOآره لاغرم،تاثیری داره؟

اره

شما بارداری بهار جون  

ان شاالله میشم 

من عزیزم باردار بودم سوم  تیر ماه سقط شد متاسفانه 

الانم دوباره ای یوای کردم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

ممنون خواهریا

خداخیرتون بده

من یه اخلاقی دارم موقع استرس دوستام باکلامشون روم تاثیردارن

مخصوصا فضای اینجا

مرسی که هستید

بمونید همیشه برام وبراهم

خدانینیاتونوحفظ کنه وبازم بهتون نی نی بده

کلا آروم شدم😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
ان شاالله میشم  من عزیزم باردار بودم بیستم تیر ماه سقط شد متاسفانه  الانم دوباره ای یوای ...

الهی

روزبدی بوداون روز

چقدرهممون استرس داشتیم وناراحت شدیم😔

چندروزه آی یوآی کردی بهارجون؟

خدایابه امیدخودت🌺