2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

د ست میگی گلم توکل به خدا منم امروز روز۵ام هستم باورمیکنی خیلی وقتاگشنه موندم تادختروهمسرم بیاد و ...

واسه منم هیچ کس خبر نداره،مادرشوهرمم همش میگه یا من بیام یا شما بیاین،من به بنده خدا گفتم به خاطر التهاب پام میرم فیزیوتراپی،انشاالله هممون نتیجه ی مثبتِ توپ بگیریم که ازین مسائل گذر کنیم به خوشی

منظورت اینه خودت می پختی؟

روزای اول شوهرم بعدشو خودم مرغ ابپز بود دیگه یا گوشت ابپز میزاشتم.  اب نمیریختم سنگین نباشه بعد لیوان لیوان اب میریختم.  سنگین هیجی بلند نکردم. جز سرم ای وی جیو اونم مجبوری    به خدا به اینا نیست ولی من فقط میخاستم دو فردای دیگه پشیمونی نباشه برام 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نه  هیچی  شمابی بی بزنی الان معلوم میشه

روز دهم زدم دیگه اولش که نشون نداد تا یک رب منتظر موندم دیدم نشون نمیده خوابیدم بعد از دوساعت بلند شدم دیدم دوخط رو کمرنگ داره حالا تو جعبه اش نوشته بود اگه بعد یه مدت دو خط بشه احتمال اینکه تست اشتباه باشه هست 

واسه منم هیچ کس خبر نداره،مادرشوهرمم همش میگه یا من بیام یا شما بیاین،من به بنده خدا گفتم به خاطر ال ...

الهی

ان شاءالله

حالا اگه بدونه باردارم شدیدذوق می کنه وخیلی مهربونه

ولی الان نگفتم چون نمیدونم چی میشه

فکرمی کنه بچه نمیخوایم

اگه بدونه دنبال درمانیم هی پیگیرمیشه 😬

خدایابه امیدخودت🌺
گلم بتات چندبود؟چرانموند برات؟

بتا تا هزار سیصد و هفتاد و هشت اومد بعد سقط.  نمیدونم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
روز دهم زدم دیگه اولش که نشون نداد تا یک رب منتظر موندم دیدم نشون نمیده خوابیدم بعد از دوساعت بلند ش ...

تست خراب بوده یکی دیگه بخر

ان شاءالله مثبتی❤️

خدایابه امیدخودت🌺
ولی من اصلا روزمین ننشستم، بعد که سقط شد رو زمین نمیتونستم بشینم پاهام درد میگرفت  بدنم خشک شده ...

منم رو زمین نمیشینم عزیزجان،جای آمپولام اجازه ی اینکارو بهم نمیدن اصن😬واسه همینم خیلی بلند میشم میشینم

جای آپولام آبسه کرده

اخه از عصری که اینو خوندم حالم بد شد نفسم هی میگیره تپش قلب گرفتم 

نه توانتقال جنین این یعنی مثبت من مطمعنم  نفس منم میگرفت موقع حرف زدن بیشتر بود نفس تنگی 

دوستان کسی نیست انلاینیدچراچیزی نمیگید یکم حرف بزنیدمن امشب بتونم بخوابم☹️😣

جونم بگو الان چرا اینقد بهم ریختی برای اینکه خم شدی یه پتو برداشتی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم رو زمین نمیشینم عزیزجان،جای آمپولام اجازه ی اینکارو بهم نمیدن اصن😬واسه همینم خیلی بلند میشم میش ...

تو پونزده روز نباید ابسه بزنه من دوتا پرژسترون میزدم ابسه نزد 

جونم بگو الان چرا اینقد بهم ریختی برای اینکه خم شدی یه پتو برداشتی؟

قشنگ دولاشدم پتوگلبافت دونفره

اخه بهم گفتن دولانشو

ببخشیدبچه ها

من این چندروزهی سوال می کنم

استرسم زیاده

انتقال اول واخرمه همسرم گفته دیگه دکترنمیاد

خدایابه امیدخودت🌺