2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
من سر دخترم که سال ۹۴ ای وی اف کردم اون تایم هم اصلا هیچ حسی نداشتم الان هم همون جوری هستم 

پس شماتجربشودارین

ای وی اف دومتونه؟

یکم ازتجربتون میگید؟

من نشاسته هم اصلا نخوردم به خاطرتیروییدم

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قشنگ دولاشدم پتوگلبافت دونفره اخه بهم گفتن دولانشو ببخشیدبچه ها من این چندروزهی سوال می کنم استر ...

با یک بار پتو بلند کردم چیزی نمیشه سعی کن استراحت کنی 

میگن کله پاچه چون حالت چسبندگی داره خوبه اونم استفاده کنید 

پس شماتجربشودارین ای وی اف دومتونه؟ یکم ازتجربتون میگید؟ من نشاسته هم اصلا نخوردم به خاطرتیروییدم

من جوانه گندم خوردم با نشاسته تا پنج روز

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شوهرم نمیره بخره میگه به اینا نمیشه اعتماد کرد نمیدونم فردا برم آزمایش بدم یا نه اخه ۲۵ ام برام آزما ...

ان شالله مثبتی عزیزم 

من روز دهم انتقالم ازمایش دادم و‌مثبت بود 

اگه سیزدهمته بازم نشون میده ولی اگه بازم شک داری صبر کن تا بیست وپنجم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
قشنگ دولاشدم پتوگلبافت دونفره اخه بهم گفتن دولانشو ببخشیدبچه ها من این چندروزهی سوال می کنم استر ...

اصلا مهم‌نیست باور کن خیالت راحت باشه اون گل پسرات الان سرجاشونن استرسه برات بدتر از اون پتو دو نفرس. 

به دید خوب نگاه کن که چقد مادرشوهرت به فکرتون بوده که اومدن سر زدن خب نمیدونسته بنده خدا. اینجا بچه ایی بودن که مهمون داری کردن چند روز الان بچه هاشون چند سالشونه.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تو پونزده روز نباید ابسه بزنه من دوتا پرژسترون میزدم ابسه نزد 

منم روزی دوتا میزنم ازدوروز قبل انتقال تا الان که میشه ده روز

الان سفت شده،خانمیکه میاد برا تزریق میگه آبسه شده به زور تزریق میشه،یه بطری رو آب گرم میریزم توش ازبالابه پایین چپ به راست روش میزنم که کمتر بشه،تاحدودی جواب میده ولی خیلی درد دارم

یعنی بعدانتقالم کله پاچه بخورم؟

از الانم میتونی نشاسته و‌اب بخوری 

نگران نباش عزیزم هیچ اتفاق بدی نمیفته این استرسها خییییلی اثرش بدتره از خم وراست شدن یا پتو‌بلند کردن 

ان شاالله که بارداری عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
منم روزی دوتا میزنم ازدوروز قبل انتقال تا الان که میشه ده روز الان سفت شده،خانمیکه میاد برا تزریق م ...

لاغری؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اصلا مهم‌نیست باور کن خیالت راحت باشه اون گل پسرات الان سرجاشونن استرسه برات بدتر از اون پتو دو نفرس ...

توکل به خدا

ممنون ازحرفهای آرامش بخشت😘😘😘

اره چون من نرفتم اومده

چون هفته ای دوبارمیرم

خدایابه امیدخودت🌺
فردا۱۴روزه نشون میده ازمایش

فردا روز ۱۳ ام هستم من سه بار قبلا انتقال دادم بار اول منفی شد بار دوم مثبت ولی تو ماه سوم قلبش ایستاد وبار سوم خدا دخترمو بهم داد 

من اصلا نمیتونستم نشاسته بخورم این سری هم اصلا نخوردم جاش سیب زمینی خوردم و من ۷ وعده پاچه با سیرابی و اینا رو خوردم و لوبیا سبز رو با آب قلم میزاشتم می‌پخت بعد میخوردم 

فقط هویج اصلا نخوردم