2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
شرایط اسپرم بد نیست ،خوب نظر پزشک های مام چی بود؟ خودت زیر نظر کدوم دکتری ؟ من بار اول از ۱۰ تخمک ۴ ...

مام نیستم منظورم ما بود.  من دکترم فروتن بیمارستان بهمن.   دفعه اول بلاست نکردن.  دفعه دوم دوتا بلاست شد از سه تا.  ایندفعه  فقط گفت جنین شناس بلاست نکن.  فکنم منظورش این بود شانسی اینقدر انتقال بده شد شد نشدم نشد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آنوکسا و پردنیزولون داشتی ؟

اره شش هزار. سرمم داشتم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام نیستم منظورم ما بود.  من دکترم فروتن بیمارستان بهمن.   دفعه اول بلاست نکردن.  دفع ...

ای کاش شما هم با زرنانی ویزیت میشدی 

منم انتقال آخرم رویان دو مرحله ای بود .ولی مرحله اول کنسل شد .چیزی بهم نگفتن ولی خودم فکر میکنم جنین ها از فریز خارج نشدن 

فکر کردم مرکز مام هستی .آخه نظر اونها بر اینه که همیشه مشکل از تخمک هستش 

جنین شناس چیزی در مورد کیفیت تخمک و اسپرم بهتون نگفت که راحت تر تصمیم بگیرید؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاالله که خیره عزیزه دلم  الهی به زود زود همگی مامان میشیم

الهی آمین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر به شما گفت این مورفو دو عامل ناباروری بوده؟ آخه برای همسرم من بعد پانکچر فهمیدیم دو دکتر گفت طب ...

عزیزم نمیدونم برایه بعضی ها شاید بشه طبیعی ولی طبق تحقیقی که کردم و با توجه به نمونه ی بارز خودم با ای وی افم تا الان نشده 😁😁😁😁😁😁

سلام عزیزم .الا جان نگفت که زرنانی داخل نامه چی نوشته؟ یعنی فقط همون gcsf رو پیشنهاد داد ؟ انشالله ...

همونایی ک نوشتم بود غیر از روفولیک.

و نوشته بیمار کاندید خراش اندومتر  و لنفوسیت تراپی نیس.

و همون دو تا احتمالی ک قبلا گفتم در مورد جنین و اندومتر. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زرنانی کدوما رو گفته یعنی

اینارو

پردنیزولون

سیتاگلیپتین 

فلکسید اویل.

یه دونه هم تزریق داخل رحمی gcsf دو روز قبل انتقال

امروز خیلی دلم گرفته خوش به حال اونایی که با نداشته هاشون راحت کنار میان و راضی میشن به رضای خدا من ...

وایی خواهر فقط  اینجا رو برایه همین دوست دارم من حرف دلمو نزدم یکی دیگه میاد صد برابر بهتر از من میگه با کلمه کلمت گریه کردم منم از ۹۸ میدوم نتیجش شد ۴انتقال منفی و یه سقط الانم دست خالی حالا اگه تیروییدم میزون باشه ماه بعد انتقالمه خدا به هممون کمک کنه

چرا دکتر ازمایش خون ننوشت و سونو کرد شما میدونی؟ دلم میخواد زودتر کمرم باز بشه برم تو سیکل انتقال

شاید میخواسته ببینه دیواره رحم چجوریه؟آماده ریزش هس یا نه

صبر داشته باش به وقتش میاد شمام به وقتش سیکلتو شروع میکنی دوستم

سلام دوستان ی چند نفر از بچه ها گفته بودن بگم دکتر چی گف. روفولیک نوشته اینو فک کنم خودش داد تو ...

ان شاالله زود زود مامان دو قلوهای ناز بشی الهی امین 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

ممنون بچه ها ان شاالله حاجت روایی هممون❤️

ای کاش شما هم با زرنانی ویزیت میشدی  منم انتقال آخرم رویان دو مرحله ای بود .ولی مرحله اول کنسل ...

اره احتمالا خارج نشدن.  وقتگرفتم زرنانی،عجب  مام میگه تخمک؟ نه گفتم پیجیدی پیجی اس کنم گفت اصلاااا سالم میبینی یه وقت ناسالم نشون میده.  فقط گفت جنینات خوبه تخمک و که یادشون نمیاد چیه اونم دوسالپیش اینم  کارت جنین نگاه کرد    گفت در حالیکه بی سی بودن