2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
همونایی ک نوشتم بود غیر از روفولیک. و نوشته بیمار کاندید خراش اندومتر  و لنفوسیت تراپی نیس. و ...

واقعا خراش یه چیز مسخرست رحم اسیب میبینه اگه زیاد بشه. من تو یه سال دوبار انجام دادم منم دیگه نمیزارم انجام بده  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره احتمالا خارج نشدن.  وقتگرفتم زرنانی،عجب  مام میگه تخمک؟ نه گفتم پیجیدی پیجی اس کنم گفت ...

مام در اکثر مواقع میگه مشکل از تخمک .مخصوصا اگر سن خانم بالاتر ۳۵ باشه ،ولی من باز هم نظرم اینه سقط در هفته های اول  به خاطر جنین ضعیف هستش .ای کاش جای دیگه هم ویزیت میشدی .من با اینکه مشکل انعقادی داشتم ولی دکتر هماتولوژی گفت که این مشکل ممکنه که از هفته ۱۰ به بعد باعث سقط بشه 

برای ایمنی هم خو معمولا پردنیزولون میدن 

رحم هم که تا آماده نباشه انتقال نمیدن 

میمونه کیفیت جنین که به نظرم خود جنین شناس هم از ماهیتش خبر نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام در اکثر مواقع میگه مشکل از تخمک .مخصوصا اگر سن خانم بالاتر ۳۵ باشه ،ولی من باز هم نظرم اینه سقط ...

چیبگم والا انشاالله شمامثبت بشی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مام نیستم منظورم ما بود.  من دکترم فروتن بیمارستان بهمن.   دفعه اول بلاست نکردن.  دفع ...

سلام عزیزم

یکی از علت هایی که من دیگه پیش فروتن نرفتم همین جمله آخرت بود

اینقدر انتقال بده تا بشه شد شد نشد نشد

اونجا بود که دیگه حس کردم نمیتونم بهش اعتماد کنم با اینکه پزشک حاذقیه باسواده با تجربه ست وقت میذاره خدا پیغمبر سرش میشه با اخلاقه و ....

میدونم الان چه حس و حالی داری اینکه ندونی مشکل از کجاست خیلی بده الهی خدا برات خیر بخواد و بهترین ها نصیبت بشه و با معجزه ی شیرینش دلت شاد بشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم شما دکترتون تاریخ سزارین بهتون دادن الان؟چجور دکتری هست؟میخوام وقت بگیرم ازشون 

تاریخ دقیق نداده ولی گفته از ۱۵ شهریور باید آماده باشم دکتر خوبیه هرکس رفته پیشش راضی بوده با تجربس

عزیزم نگران نباش....  من دو تا بارداری داشتم که تا آخرین روز انوکسوپارین زدم....  منم آخ ...

آها

اینسری ک رفتم دکتر میگف باید بعد زایمان هم بزنم مثل اینکه حالا حالا ها خلاصی ندارم ازش 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️
9_آناشید۹۹✔️
۱۰_marshmaloo✔️
11_شطرنجی✔️
۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️
14_roze_710✔️
15_sarvesahi✔️
16_mehremah✔️
17_houra1400✔️
18_رادیس12✔️
19_گیسوگلابتونم
۲۰_یامنان
۲۱_عبدالواحد
۲۲_sarayyyyyy✔️
۲۳_داداشمممم
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی
۲۷_ماهورجان
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063✔️
30_خدایاتومیدانی✔️🖤🏴 @خدایاتومیدانی      
۳۱_س۱۳۶۷ 
32_آیدا128
33_پروانه۲۱✔️
zohrehjafar i_34
35_گندمک۱۱
36_زین
Bahar2200_37
✔️asemaneabii_38
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه✔️
41_ریحانه57
42_نهال6467
43_raaaaaz

44_ترگل_رض
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99
48_pariiiii73
49_saeideh61
50_ماهییا✔️
51_اهسته✔️
52_tamana366
53_ssssefat
54_رستاوراستین
55_سهیلا_جون✔️
56_تتهاترررررین✔️
۵۷_الا11543
۵۸_5golnarges
۵۹__بهاره_✔️
60_ powerofLove✔️
۶۱_leila193
62_آرام۰۰۰
۶۵_بانودریا✔️✔️🖤🏴  @بانودریا      

اینارو پردنیزولون سیتاگلیپتین  فلکسید اویل. یه دونه هم تزریق داخل رحمی gcsf دو روز قبل ا ...

فاطمه فلکسید اویل امگاه شش نه  هست  سیتا هم برا دیابت نوع دو.  تو تو انتقال قبلی متفورمین میخوردی؟ به من داد دکترم ولینخوردم قندم هشتاد و پنج ناشتا بود میخوردم حالم بد میشد. اون امپوله  هم براپس نزدن جنین به پیوند اعضایها هممیدن انشاالله کهمثبتی ایندفعه 

سلام عزیزم یکی از علت هایی که من دیگه پیش فروتن نرفتم همین جمله آخرت بود اینقدر انتقال بده تا بشه ...

قوربونت برم مهتاب جونم اینو ولی فروتن نگفت من نتیجه گیریم از حرفای جنین شناس بود  

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه.

۱) الهه ( الا ۱۱۵۴۳)    
۲) پروانه ۲۱     
۳) لیلا ( ملیکا ۵۸ )      
۴) یا منان
۵) الهه ( elahe)
۶) فرزانه ( happygirls )
۷) سارا ( داداشم )
۸) فطررس
۹) خدایا تو میدانی
۱۰)  atrin_arsen_atrina
۱۱) alaae
۱۲) اناشید
۱۳) houra 1400
۱۴) ۸۶۳۱
۱۵) عبدالواحد
۱۶) آیدا ۱۲۸
۱۷) گندمک ۱۱
۱۸) powerflove
۱۹) bahar2063
۲۰) rose_710
۲۱) نیاز ۶۹۷۳
۲۲) نغمه ۹۹
۲۳) mahta 4476
۲۴) asemaneabi
۲۵) نهال ۶۴۶۷
۲۶) سحر بانوو ۶۸
۲۷) sarayyyyy
۲۸) مهتاب ۴۴۴
۲۹) س ۱۳۶۷
۳۰) سهاستاره
۳۱) bahar2200
۳۲) فردایی روشن
۳۳) برفاسمان
۳۴) gueen21722
۳۵) maryam_a
۳۶) یاس سفید
۳۷) nooshabejoon
۳۸) 5golnarges
۳۹) ویهان ۱۴۰۲
۴۰) ارکیدهابی‌
 ۴۱) فاطمه ( elham2428)
۴۲) شطرنجی
۴۳) آرام ۰۰۰
۴۴) بانو دریا

فاطمه فلکسید اویل امگاه شش نه  هست  سیتا هم برا دیابت نوع دو.  تو تو انتقال قبلی متفو ...

اره روش نوشته امگا ۳ و ۶ و ۹.

سیتا رو پرسیدم گف نمیدونم برا چی چی رحم خوبه. برا قند هم میدن. منم گفتم قبلنا(قبل پروسه آی وی اف) متفورمین داده بود دکتر من حالم خیلی بد میشد. همش حالت تهوع داشتم.

گفت اگه حالت تهوع شدید داشتی یا درد شدید تو شکم و... اون خ بهمون بگو قطع کنیم وگرنه با حالت تهوع عادی نباید قطع کنی.

امیدوارم اذیتم نکنه. یادمه متفورمین خیلی اذیتم می کرد.

شما قبلا خوردی ازش؟ راهکاری داره عوارضش کمتر بشه؟

ممنونم عزیزم توکل ب خدا❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قوربونت برم مهتاب جونم اینو ولی فروتن نگفت من نتیجه گیریم از حرفای جنین شناس بود  

آهان من فکر کردم فروتن رو میگین

من این جمله رو از خیلی هاشون از جمله فروتن شنیدم

برای همین فکر کردم به شما هم همینو گفته

خدا کنه هرچه زودتر از این استرس و دغدغه ذهنی راحت بشین و به چیزای خوب خوب فکر کنین😍❤️🌹

اره روش نوشته امگا ۳ و ۶ و ۹. سیتا رو پرسیدم گف نمیدونم برا چی چی رحم خوبه. برا قند هم میدن. منم گف ...

نهدمن نخوردم به زرنانی گفتی  متفورمین داده بود دکترت نخوردی بعد اینو داد؟