2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
من دفعات قبل با دکتر عارفی بودم چند روز قبل از انتقال آنوکسا رو شروع میکرد گفتم نکنه این دکتر فراموش ...

عزیزم در حالت کلی انوکسان رو انتقال شروع میشه همون روزم تجویز میکنن حتما یاداوری کن... 

اما بعضیام بودم از قبل شروع کردن اونایی که شدن مشکلشون بیشتر بوده.... 

اگه قبلا شروع نکردن نگران نباش همون روز انتقال برات تجویز میکنن و اولیو خودشون روز انتقال میزنن بهت... 

فقط حواست باشه یادشون نره حتما یاداوری کن برات نسخه کنن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون والله حوصله دکتر نداشتم

میفهممت عزیزم اما ممکنه داروی اشتباه استفاده کنی کدت زمان بیشتری به خاطر عفونت مجبور بشی درمان بشی.... 

به ریسکش نمیارزه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون والله حوصله دکتر نداشتم

میفهممت عزیزم اما ممکنه داروی اشتباه استفاده کنی مدت زمان بیشتری به خاطر عفونت مجبور بشی درمان کنی.... 

به ریسکش نمیارزه.... 

کلسیم چی؟

عزیزم نیاز باشه بعدا تجویز میکنن.... 

مثلا امگا فکر کنم بعد غربال تجویز میشه.... 

یا منیزیم نیاز باشه بعدا تجویز میشه.... 

دوستان برای خون رسانی چی خوبه؟ انارالان نیست اصلا اب انارم نمیشه اطمینان کرد

عزیزم ببین کدوما با طبعت و شرایط بدنت مناسبه استفاده کن! 

مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از:

بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقال، توت، توت‌فرنگی،گیلاس، خرمای خشك، تمشك، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل‌دلمه، قارچ، سیر، ریشه شیرین‌بیان و ادویه‌هایی مثل آویشن، دارچین، پودر كاری، فلفل و زردچوبه.

سلام آلا جان خوبی عزیزم ؟بلاخره با دکتر زرنانی ویزیت شدی ؟نظرش در مورد آزمایشات چی بود ؟

سلام عزیزم خوبی؟ اره ویزیت شدم. گف شکر خدا ازمایشا مشکلی نداره. اپکا و لنفوسیتم کلا قبول نداشت.

گف احتمالا سقط ها دو دلیل داره کیفیت جنین ها و ضخامت اندومتر ک  احتمال بیشتر رو دومی داد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی؟ اره ویزیت شدم. گف شکر خدا ازمایشا مشکلی نداره. اپکا و لنفوسیتم کلا قبول نداشت. گف ...

شما آخرین بار ضخامتتون چند بود من دو روززقبل پانکچر ۷ بود دیگه بعدش ندونستم چنده؟ 

عزیزم در حالت کلی انوکسان رو انتقال شروع میشه همون روزم تجویز میکنن حتما یاداوری کن...  اما بع ...

خیلی ممنون، شما اطلاعی دارید بعد پانکچر هم ضخامت اضافه میشه یا نه؟ و یه سوال من ان شاالله فردا انتقال دارم و از شهرستان میام صندلی جلو ماشین دراز بکشم مشکلی نداره ؟

عزیزم والا نظر دکترا متفاوته....  ولی تا جایی که من میدونم تی پی اوی بالا به همراه کم کاری تیر ...

ممنونم عزیزم.یه سوال دیگ.شوهرمن ازاواخر خرداد ویتامین ای سی و فولیک خورد.الان من اوایل اینماه که رفتم میخواستن منو وارددسیکل کنن منم گفتم شوهرم میخام دارو بخوره اخه گفتن حرکتش کمه دارو نوشتن گفتن برو دوماه دیگ بیا .حالا دوماه دیگ میشه اواخر شهریور میخوره به تعطیلات(.میترسم باز بگن برو مهر بیا.)شوهرم‌میگ همین آخرماه که من پریود میشم برم و دارو بگیرم برا شروع سیکل که نخوره به مدرسه دخترم اخه تنها میذارمشون تو خونه میرم و سه ساعت راهه با اتوبوس بیشتر.

الان میخوام بدونم این ۲۳روری که من میخام برم زودتر انقد تاثیر داره دارو؟(دوره هام ۲۳روزه اکثرا)شوهرم نیگ آشپریژن کنم روزی دوتا فرتیل هم .

بلاخره وقتی شوهرش میاد اسپرم میده که باید خبر‌ دار بشه ،تخمک اهدایی خالی رو میخواد چیکار ؟ اون خانو ...

شوهرش اسپرم دادفکرکردتخمک خودشه

یکیشونم صیغه بود می گفت همسرم راضی نیست به زوردارم بچه میارم

دروغ که نمیگفت

خدایابه امیدخودت🌺
خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

اسم منم بنویس عزیزجان

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.