2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
عزیزم رفتی سونو خوب بود؟ طول سرویکس خوب بود؟؟

کاش بیاد ی خبر بده مهدیه جون. گف حالم بد بود منم نگران شدم. ان شاالله که فقط اونجا خسته شده باشه و همه چی خوب باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر نی نی خوب بود از لطف خدا و دعاهای شما دوستای نازنینم فقط بابت لوپوس دکتر گفت از هفته آینده ...

اصلا نگران نباش من نوزادی که مادرش لوپوس داشته زیاد دیدم همه هم سالم بیمارستان ما تا نوزادی که مادرش لوپوس داره بدنیا میاد میارن بخش ان ای سیو اکو قلب انجام میدن بعد تحویل مادر میدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این هفته های آخر گوشت و پروتئین بیشتر بخور. برای وزن بچه ها خوبه

برعکس این هفته های آخر آدم تنبل تر هم میشه حوصله نداری چیزی درست کنی 

شما وزن بچه چند بود سونو آخر الان چند هفته این 

سلام خانومای گل🌹کدوم مراکز ناباروری تهران بیمه تکمیلی دانا رو قبول داره و هزینه ها رو آنلاین کم میک ...

البته آنلاین اطلاع ندارم چه جوری میشه ،حضوری دیده بودم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خداروشکر نی نی خوب بود از لطف خدا و دعاهای شما دوستای نازنینم فقط بابت لوپوس دکتر گفت از هفته آینده ...

خدارووووشکر.

ان شاالله اونم طوری نمیشه نگران نباش بسپار دست خدا . ان شاالله سر موعدش صحیح و سالم بغلش میگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کاش بیاد ی خبر بده مهدیه جون. گف حالم بد بود منم نگران شدم. ان شاالله که فقط اونجا خسته شده باشه و ه ...

قربونت برم عزیزم

ببخشید نگرانتون کردم

بابت لوپوس دکتر بهم گفت هر دو هفته باید چک بشه قلبش و گفت این موضوع خیلی مهمه

شرمنده از اینکه نگران و ناراحتتون کردم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم رفتی سونو خوب بود؟ طول سرویکس خوب بود؟؟

خداروشکر عزیزم

استراحت کار خودش رو کرده بود طول سرویکس از ۲۵ شده بود ۲۷ 

ولی گفت اگه پایین تر بیاد باید پساری بزاری

قربونت برم عزیزم ببخشید نگرانتون کردم بابت لوپوس دکتر بهم گفت هر دو هفته باید چک بشه قلبش و گفت ای ...

دشمنت شرمنده قربووونت برم😘😘 ان شاالله همه چی عالی پیش میره. دعای همه مون پشن سرته😘❤️

اصلا نگران نباش من نوزادی که مادرش لوپوس داشته زیاد دیدم همه هم سالم بیمارستان ما تا نوزادی که مادرش ...

تو روووووو خدا سحر‌جون😭😭😭😭

الهی خدا خیرت بده 

یعنی نگران نباشم؟

آخه یکشنبه بهم نوبت دادن گفتن حتما باید بررسی جدی بشه

از این بابت خیلی نگران شدم

خدارووووشکر. ان شاالله اونم طوری نمیشه نگران نباش بسپار دست خدا . ان شاالله سر موعدش صحیح و سالم بغ ...

قربونت برم دوستم🌹

ان شاءالله🤲🏻

دشمنت شرمنده قربووونت برم😘😘 ان شاالله همه چی عالی پیش میره. دعای همه مون پشن سرته😘❤️

ممنون آلا جونم، ممنون دوست مهربونم🌹

ممنون برای قوت قلبی ک بهم میدین❣️

فقط دعاهای شماست ک حاله دلمو خوب می کنه

الهی همتون حاجت روا بشین تا منم شاهد روزای قشنگتون باشم🤲🏻

الحمدلله که همه چیز خوبه😍

دکتر با توجه به بیماریت یه چیز روتین رو گفته و اهمیتش رو گوشزد کرده این دلیل نمیشه که جایی برای نگرانی باشه 

اصلا بد به دلت راه نده❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست