2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684582 پست
من نمیدونم مثانه ام کوچیکه یا چی . ی ذره اب میخورم حس دستشویی دارم. این دفعه فقط ی لیوان چایی خورده ...

منم  یبار خالی کردم دوباره اب خوردم کم بود گفت پره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام بچه ها ببخشید ی سوال داشتم من دهم تیر پانکچر شدم دو سه روز بعد سریع پری شدم یعنی پونزدهم تیر ول ...

اکثرا پریود دوم بعد پانکچر، تاخیر میندازه.

انتقالم بستگی داره به ضخامت اندومتر نمیشه روز خاصی رو برا همه گفت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا پریود دوم بعد پانکچر، تاخیر میندازه. انتقالم بستگی داره به ضخامت اندومتر نمیشه روز خاصی رو بر ...

مرسی عزیزم فقط یسوال اینکه من کلا ضخامت رحمم معمولا زیاده اگه این ماه پری بشم شرایطمم اوکی باشه نمیدونین چند روز بعد پریودی برام انتقال میدن؟منظورم اینه بیس روز بعد پریود شدن ده روز بعد ماه بعد

شنبه دو شنبه سه شنبه پنج شنبه هستش همیشه هم شبا ساعت ۸:۳۰ ب بعد میاد. مریضاش زیاد نیستن ولی دکتر با ...

مرسی عزیزم دستت درد نکنه حتما زنگ میزنم بهشون

من خودم گفتم رضوی اگه بد هست نرم!چون مسیرش برام نزدیکه گفتم رضوی و اینکه میخوام تمیز باشه و خصوصی و رسیدگشون هم خوب باشه

من هرچی بگم راجب دکتر و بیمارستان اونا حرفی ندارن بنده خداها فقط میگن بهترین باشه همه چی

من دوتاسزارین داشتم یکی بیهوشی یکی بیحسی هردو با اینکه درد داشتم اما خوب بودن . راستی دوستم پمپ دردگ ...

من دوتای قبلی بی حسی بودم ولی خب بیمارستان دولتی بودن اولی خیلی عالی بود ولی دومی راضی نبودم بیمارستان کثیف رسیدگی افتضاح

تا بحال تجربه بیهوشی ندارم

سلام عزیزم سونو همه چی خوب بود؟😍

خداروشکر نی نی خوب بود از لطف خدا و دعاهای شما دوستای نازنینم

فقط بابت لوپوس دکتر گفت از هفته آینده تا آخر بارداری هر دو هفته باید اکو قلب جنین انجام بشه

و اینکه گفت لوپوس روی قلب جنین خیلی اثر میذاره

می تونم ازتون خواهش کنم مثل همیشه دعامون کنین😭

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
وای ممنون مهتاب جون خیلی ممنون ازدعای خیرت🙏🙏🙏 همین دعاهای شماهابود  امروزرفتم گفتن پسردار ...

به به مبارکت باشه سارا جون🤩

ان شاءالله قدمشون مبارکت باشه و دو هفته دیگه خوش خبر باشی🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام خانومای گل🌹کدوم مراکز ناباروری تهران بیمه تکمیلی دانا رو قبول داره و هزینه ها رو آنلاین کم میک ...

رویان قبول داره ،اونایی که دانا داشتن رایگان بود البته فکر کنم سالی یه بار رایگان بود

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی عزیزم فقط یسوال اینکه من کلا ضخامت رحمم معمولا زیاده اگه این ماه پری بشم شرایطمم اوکی باشه نمید ...

دقیق نمیدونم ولی اکثرا از ۱۵ ب بعد میشه اون جوری ک از بقیه شنیدم ندیدم ک زودتر ازین انتقال بدن شایدم باشه نمیدونم. من بار اول ک ضخامتم خوب بود روز ۱۸ سیکل انتقال دادم. بار دوم روز ۲۲ و بار اخر روز ۲۹ سیکل که البته این اخری خیییلی نادره معمولا اینقدر دیر نمیندازن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱